Satisfyer Tropical Tip

16-06-2023

De Satisfyer Tropical Tip is een klein en kleurig speeltje, ik vind dat helemaal leuk. Maar ik was natuurlijk ook benieuwd of ‘ie meer dan alleen leuke looks heeft. Ik kreeg deze vrolijke sextoy van Satisfyer.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes waarvan 5 steady; in de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: ja
Verkoopprijs: ronde 35 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ja, hij is cute én goed.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer tropical tip. De achterkant van de verpakking en de inhoud.

De Satisfyer verpakkingen zijn altijd goed en leuk.  Het ziet er allemaal gewoon fris en hip uit en ik vind het tof hoe de doos openvouwt. In de binnenkant van de doos zie je nog wat extra informatie, en natuurlijk zie je ook de toy al liggen. Je scheurt een stripje karton uit de doos als je ‘m open wilt maken, dus je weet ook altijd zeker dat ‘ie echt nog verzegelt is als je ‘m binnen krijgt.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Tropical Tip zelf, het USB-oplaadkabeltje, een quick start guide, een boekje met garantie-info en een boekje met safety-info.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Tropical Tip

De satisfyer tropical tip naast een lipstick. De satisfyer tropical tip in mijn hand.

Ik kreeg de paars met roze versie van de Satisfyer Tropical Tip, maar je hebt ook de lichtblauw met roze versie. Allebei echt wel leuke kleurencombinaties en ze stralen inderdaad iets tropisch uit. De vorm doet me ook een beetje denken aan een vogel, zeker omdat ‘ie ook oogjes lijkt te hebben. Een tropische vogel dan wel, natuurlijk. Of een clitoris, daar doet deze vorm me ook wel een beetje aan denken.

De toy is helemaal van siliconen, ik vind dat erg fijn aanvoelen. Hij is lekker klein, maar ligt wel goed in de hand. De knopjes zitten vrij hoog op de toy, achter de tip. Er is een plus- en een minknopje. Het plusknopje is ook gelijk het powerknopje. Even een paar seconden drukken en hij gaat aan. Als je nog wat langer drukt, dan voel je een paar korte trillingen. Dit betekent dat de toy klaar is om te connecten met de Satisfyer app.

De test van de Satisfyer Tropical Tip

De satisfyer tropical tip naast een flesje sliquid sassy. De satisfyer tropical tip in mijn hand.

Bij een siliconen toy kan je het beste waterbasisglijmiddel gebruiken. Ik gebruik meestal Sliquid Sassy of Pjur Woman Nude. Dit zijn beide glijmiddelen zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediënten je vagina kunnen irriteren. Ook bij toys die je niet inbrengt, zoals deze Satisfyer Tropical Tip, vind ik het fijn om glijmiddel te gebruiken. Met een toy als deze is het ook fijn om over je vulva te bewegen, en dat gaat nu eenmaal beter én nog lekkerder als je glijmiddel gebruikt.

Je kan de knopjes met je vinger voelen. Ze zijn niet heel opvallend, maar als je weet waar je moet zoeken, vind je ze wel.

Ik was best onder de indruk van de vibraties van de Satisfyer Tropical Tip. Hij ziet er zo schattig en klein uit en dat betekent niet altijd veel goeds voor de kwaliteit van de vibraties. Maar in dit geval, kan het allebei. Een schattig uiterlijk én hele goede vibraties. De vibraties zijn best wel diep en ook best wel krachtig. Omdat de tip van de toy vrij klein is en je dus ook gerichter stimuleert, voelt dit ook wel lekker en intens.

Hoewel de tip vrij klein is, is dit toch wel anders dan pinpointstimulatie. Denk bijvoorbeeld aan de Zumio, die heeft echt een nog veel kleinere tip. De Satisfyer Tropical Tip zou ik dan ook echt niet als een pinpoint vibrator omschrijven, maar je stimuleert wel gerichter dan bijvoorbeeld met een wandvibrator.

Sommige mensen vinden het juist fijn om een groot gebied in één keer te stimuleren en die zijn dan ook fan van wandvibrators met een grote kop, terwijl andere mensen juist van hele gerichte stimulatie houden en die gaan dan eerder voor zoiets als een Zumio. De Satisfyer Tropical Tip zit er een beetje tussenin.

Ik vond het fijn om de tip van de toy te bewegen over mijn binnenste vulvalippen en dan steeds uit te komen bij mijn clitoris. De combinatie van de beweging en vibratie, deed het wel voor mij.

Het gebruik van de app vond ik niet zoveel toevoegen. Ik moet deze toy toch zelf vasthouden, dus dan kan ik ook gewoon op de knopjes drukken. Voor appgebruik met een partner vind ik het ook leuker om een toy te gebruiken die ik niet zelf hoef vast te houden, zoals bijvoorbeeld de Lovense Dolce. Natuurlijk heb je wel superveel mogelijkheden in de app, zoals de toy op muziek of geluid laten reageren, erotische luisterverhalen, zelf patronen maken of patronen van anderen gebruiken en nog veel meer! Daar is de Satisfyer app altijd leuk voor.

Conclusie

De Satisfyer Tropical Tip is klein en schattig, maar doet het echt heel goed. De vibratie is lekker diep en best wel krachtig. De vorm van de toy vind ik ook heel leuk en het werkt allemaal goed en makkelijk. Ook kan je deze toy met de Satisfyer app gebruiken, waardoor je nog veel meer mogelijkheden hebt.

Je kan de Satisfyer Tropical Tip hier bestellen bij bol.com voor rond de 35 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.