Satisfyer Top Secret +

15-04-2024

De Satisfyer Top Secret + klinkt gelijk heel spannend, toch? Het is een draagbare vibrator, je kan ‘m inbrengen en er dan zo mee rondlopen terwijl hij je stimuleert. Ik kreeg ‘m van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady (in de app nog veel meer mogelijkheden)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: rond de 38 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Hij is best lekker.

Vibrator in je broekje!

Een tijd geleden schreef ik al over de Satisfyer Little Secret. Ook een pantyvibrator, maar wel een heel ander soort. Het was geen succes. Maar deze Satisfyer Top Secret + vond ik er toch interessant uitzien. Je kan deze vibrator in je slipje dragen. Het grootste deel breng je in in de vagina, de platte voorkant stimuleert je clitoris en het staartje achterop stimuleert je anus. Ik weet eerlijk gezegd niet of het de bedoeling is of je het achterste deel inbrengt in de anus, of dat het de bedoeling is dat het meer de buitenkant van de anus stimuleert. Misschien mag je het zelf weten. Dat is eigenlijk altijd het beste met sextoys, als je het mij vraagt. Gebruik een toy gewoon zoals jij het zelf fijn vindt, zolang dat ook veilig is. Dus als je een sextoy anaal wil gebruiken, zorg er dan wel voor dat je een toy met een brede(re) basis hebt, zodat die niet naar binnen kan schieten. Want een toy kwijtraken in je lichaam, dat is niet fijn, geloof mij.

Zo’n pantyvibrator, of draagbare vibrator vind ik altijd wel interessant. Zeker als je ‘m met app kan bedienen. Je kan zo’n sextoy met app echt superleuk gebruiken met een partner, bijvoorbeeld als je samen uit eten gaat, of gaat stappen. Maakt het allemaal net wat spannender. Tenminste, ik denk dat altijd, in de praktijk vind ik het vaak teveel gedoe. Dat je dan bedenkt om dat inderdaad te gaan doen in het restaurant. Dan doe je ‘m thuis vast in (dat is nu eenmaal handiger) en je connect je toy met de app. En tegen de tijd dat je in het restaurant aangekomen bent, is negen van de tien keer die connectie al weggevallen. Of je dan even op het knopje wil drukken om hem weer te connecten. Ja. Dat knopje. Op de toy. In je slipje. Gedoe toch? Dat haalt voor mij de pret er vaak al snel vanaf. Maar iedereen is daar anders in. Je kan ook gewoon daar even naar het toilet gaan om het te regelen. Of misschien houdt ie bij jou wél de connectie helemaal lekker vast. Ik weet dat dikke benen (die heb ik) niet helpen bij bluetooth connectie omdat dat moeilijk door een lichaam heen gaat. Maar goed, ik kan me allerlei spannende scenario’s bedenken met zo’n pantyvibrator met app. Of dat voor jou werkt, zal je zelf het beste weten!

Sommige pantyvibrators stimuleren alleen uitwendig. Ze zijn vaak gericht op stimulatie van de clitoris, maar afhankelijk van de vorm van je vulva gebeurt dat niet altijd even goed. Zelf mis ik meestal een beetje druk, dat heb ik nodig om echt klaar te kunnen komen. Al vind ik ook dat het bij zo’n pantyvibrator echt niet altijd om het klaarkomen hoeft te gaan. Met alleen een vibratortje die in je slipje ligt (al dan niet vast met een magneetje) heb ik die druk in elk geval niet. Maar met een sextoy zoals de Lovense Dolce (voorheen Lovense Quake), die ook een deel heeft wat in de vagina gaat én verstelbaar is, heb ik die druk wel. En geweldige vibratie. Dus qua draagbare vibrators vind ik dat echt dé beste. Maar die zit wel in een wat andere prijscategorie.

Terug naar de Satisfyer Top Secret +. Deze heeft dus ook een deel voor in de vagina, maar door de vorm zorgt dat niet voor die druk die ik nodig heb om klaar te komen. Ik ga er dus vanuit dat ik met deze sextoy niet zal klaarkomen, maar alsnog denk ik dat het een leuke toy kan zijn. Een beetje extra stimulatie en dus opwinding kan in heel veel situaties ook al superleuk zijn.

De test van de Satisfyer Top Secret +

Ik begon met het connecten met de Satisfyer app, want dat is nu eenmaal makkelijker dan gebruik te maken van het (ene) knopje wat onderop de Top Secret + zit. Ik koos ervoor om het achterste deel van de toy niet anaal in te brengen, maar daarmee gewoon de buitenkant van mijn anus te stimuleren. Vooral omdat ik het zo’n gepriegel vind met een toy met deze vorm om dan twee delen in te brengen, zeker omdat het achterste deel ook heel flexibel is. Dat flexibele is op zich heel fijn, maar als je ‘m dan wil inbrengen, moet je dat echt goed begeleiden want anders floept het weg. Verder heb je misschien wel eens mijn reviews over buttplugs gelezen, maar ik vind anale dingen inbrengen altijd een beetje een ding en ik ervaar dan best een drempel. Dus ik dacht: gewoon de buitenkant stimuleren is ook wel prima! Aangezien ik ook een sextoy zo mag gebruiken als ik fijn vind.

Er zitten twee motoren in de toy, een in het deel wat je in de vagina inbrengt, en een in het anale deel. In de app kan je deze motoren los van elkaar bedienen. Het valt me gelijk op dat de motor van het vaginale deel het best wel goed doet, maar die van het anale deel niet echt. Daar komen hele zwakke vibraties uit. Die vibraties vallen voor mijn gevoel ook helemaal weg als het vaginale deel wat harder vibreert. Ik merk dan bijna niks meer van de anale vibraties. En dat is jammer, want op het moment dat dat nog wel voelbaar is omdat het voorste deel zachtjes trilt, vind ik die dubbele stimulatie wél heel lekker.

Het deel wat de clitoris stimuleert heeft geen eigen motor. Je voelt de vibraties daar wel een klein beetje, omdat die wat doorgegeven worden. Maar de vibraties focussen zich vooral op het deel in de vagina. En dat voelt wel lekker. Hij trilt tegen mijn G-spot. Daar kan ik niet van klaarkomen, dus klaarkomen met deze toy zal ‘m voor mij niet zo snel worden. Maar toch vind ik ‘m wel leuk, omdat ‘ie wel lekker stimulerend voelt. Dus als het wel je ding is om uit (eten) te gaan met zo’n toy in, en niet zo je ding om klaar te komen in die gelegenheid, dan is dit echt wel een leuk dingetje. De app werkt goed, de connectie is makkelijk gemaakt en je hebt allerlei mogelijkheden naast de standaard standjes en patronen. Zo kan de toy bijvoorbeeld reageren op omgevingsgeluid of kan je een erotisch verhaal laten voorlezen terwijl de toy lekker meetrilt.

Conclusie

Ik vind de Satisfyer Top Secret + best wel een leuke pantyvibrator. Verwacht geen spetterende orgasmes, maar gewoon lekkere stimulatie. De motor van het vaginale deel doet het een stuk beter dan die van het anale deel. Die trillingen vallen een beetje weg naast de goede trillingen van het voorste deel. De vibrator draagt comfortabel en is makkelijk te bedienen met de app, die ook veel extra mogelijkheden geeft. Voor deze prijs denk ik dat je best wel een paar avondjes plezier kan hebben met deze sextoy als je ‘m samen met een partner gebruikt. Een spannend geheimpje (of top secret) in je slipje en lekker gaan.

Je kan de Satisfyer Top Secret + hier bestellen bij bol.com voor 38 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.