Satisfyer Threesome 3

10-04-2023

Een vibrator met drie pootjes, ik vind het er altijd gelijk wel intrigerend uitzien. Zo ook toen ik de Satisfyer Threesome 3 zag, ik was gelijk benieuwd hoe dat zou voelen. Satsisfyer zelf was zo vriendelijk hem naar me op te sturen.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: rond de 35 euro, hier te koop bij Bol 
Is ’t wat? Hij heeft veel leuke dingen, maar…

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de satisfyer threesome 3. De satisfyer threesome 3, de boekjes en het oplaadkabeltje.

Ik kan het blijven zeggen: ik vind de verpakkingen van Satisfyer leuk! Lekkere kleurtjes, leuk met die lijnentekening. En dat de doos zo openklapt vind ik ook leuk. Helemaal prima dus!

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Threesome 3 zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en garantie- en safety informatie. Al deze items zijn in plastic verpakt, geen idee waarom dit nodig is.

Op de zij- en achterkant van de verpakking vind je al wat informatie over deze kleine vibrator, in meerdere talen, wat het iets minder makkelijk leesbaar maakt. Ik had eigenlijk verwacht in de binnenflap van de verpakking plaatjes aan te treffen met hoe je deze vibrator allemaal kan gebruiken. Dit leek me typisch zo’n vibrator waarvan Satisfyer beweert dat je ‘m op 579 manieren kan gebruiken. Maar nee, dit is blijkbaar alleen een clitoris en labia vibrator.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Threesome 3

De satisfyer threesome 3 in mijn hand. De satisfyer threesome 3 naast een lipstick.

Ik ben zelf nooit zo goed in afmetingen inschatten. En dingen nameten, dat doe ik dus eigenlijk ook niet als ik een toy aanvraag. Zo heb ik wel eens dildo’s gekregen die flink wat groter waren dan ik verwacht had. Maar nu bij deze Satisfyer Threesome 3 had ik juist niet verwacht dat ‘ie zo klein zou zijn. Ik had een ‘full-size’ vibrator verwacht, maar dit is echt een minivibrator.

Hij ziet er wel schattig uit, mede door z’n formaat. Bovenop heeft dit seksspeeltje drie pootjes. Twee zien er hetzelfde uit qua vorm, één is net even anders. Op het handvat zitten drie knopjes: een plus, een min en een met een golfje. De twee gelijke pootjes bedien je samen, met de plus- en minknop. Het derde pootje bedien je met het golfknopje. Best wel apart om dit zo te verdelen, maar ik vind het wel leuk. Het is weer eens wat anders.

De test van de Satisfyer Threesome 3

De satisfyer threesome 3 van onderaf gezien, je ziet ook de knopjes. De pootjes van de satisfyer threesome 3

Je weet het vast wel: ik ben fan van glijmiddel. Goed, waterbasisglijmiddel. Dus glijmiddel zonder glycerine en parabenen. Zelf gebruik ik meestal Sliquid. Glijmiddel maakt spelen met sextoys zoveel fijner en lekkerder!

Het was voor mij even zoeken hoe ik deze vibrator vast wilde houden. In de eerste instantie wilde ik het derde pootje tegen mijn clitoris houden, want dat leek het meest logische. Maar omdat dit pootje net wat korter is en mijn clitoris juist wat dieper ligt, paste dat niet lekker. De Satisfyer Threesome 3 sluit beter bij mijn vulva aan als ik ‘m draai. Wat er wel voor zorgt dat de knopjes op een wat minder logische plek zitten.

De knopjes zijn wel voelbaar, maar ik kan ze zelf niet op gevoel goed onderscheiden. Het is elke keer dus even goed voelen en tellen welk knopje wat doet.

Wat het voor mij is met zo’n toy met drie pootjes, ik denk van tevoren dat het ook drie keer zo lekker gaat zijn. Maar in de praktijk past het gewoon allemaal net niet lekker. Die drie pootjes bij elkaar zijn alsnog best groot. Ik heb toch de voorkeur voor wat meer gerichte stimulatie, en dat is op deze manier wat lastiger voor elkaar te krijgen. Het lukt mij niet om de drie pootjes ook op drie lekkere plekjes te krijgen.

Maar, wat ik wél heel leuk vind aan deze Satisfyer Threesome 3 vibrator, is dat je het derde pootje apart van de eerste twee pootjes kan instellen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld pootje drie in een patroon laten trillen, terwijl pootje een en twee steady trillen. Of verschillende ritmes kiezen. Er zijn zoveel mogelijkheden. En normaal ben ik niet per se fan van vibratiepatronen, maar zo gecombineerd vind ik het wel echt lekker en leuk. Vooral ook omdat ik het pootje wat tegen mijn clitoris trilt gewoon steady kan laten trillen en dan toch daarbij nog de fun van een patroon heb.

Wanneer twee motoren die dicht bij elkaar liggen samen trillen, krijg je ook nog wel eens dat ze elkaar versterken. Dat is bij sommige combinaties ook het geval. Wat het extra leuk maakt om wat te experimenteren met de verschillende combinaties. De vibraties zijn ook best wel goed: redelijk diep en krachtig. Zeker voor zo’n kleine toy.

Hoewel Satsfiyer zelf zegt dat deze sextoy voor de clitoris en labia is, is dit natuurlijk een vibrator die je ook makkelijk op allerlei andere lekkere plekjes kan gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan tepels, de eikel, misschien je oorlelletje, net wat jij lekker vindt!

Conclusie

Ik vind de vorm van de Satisfyer Threesome 3 niet helemaal fijn voor mijn vulva. Dat het derde pootje korter is, maakt het voor mij juist wat onhandiger. Wel vind ik het heel leuk dat je pootje één en twee met een knopje kan bedienen, en pootje drie met een apart knopje. Dat je dus zelf allerlei combinaties kan maken van standjes. De vibraties voelen ook echt wel goed. Als de vorm beter was geweest voor mijn vulva, zou ik echt fan geweest zijn van deze Satisfyer Threesome 3.

De Satisfyer Threesome 3 is hier te koop bij bol.com voor rond de 35 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.