Satisfyer Teaser Finger Vibrator

14-03-2022

Vingervibrators, ik vind het altijd een beetje vreemd klinken. Maar dit zijn dus vibrators die je om je vinger(s) draagt. De Satisfyer Teaser Finger Vibrator is er ook zo een. Dit kan handig zijn als je zelf bijvoorbeeld moeite hebt met een vibrator vasthouden, of wanneer je het gewoon fijn vindt als het voelt alsof je seksspeeltje meer deel uitmaakt van je eigen hand.
Ik kreeg deze sextoy van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, allebei bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 24,90 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Nee.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de satisfyer teaser finger vibrator De inhoud van de verpakking van de satisfyer teaser finger vibrator

Satisfyer zit altijd goed met z’n verpakkingen. Ziet er allemaal fris en leuk uit. De verpakking zit geseald, je moet het kartonnen randje weg scheuren om ‘m open te maken. Lekker hygiënisch dus, want je weet zeker dat de verpakking nog niet eerder open is geweest.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Teaser Finger Vibrator, maar ook het USB-oplaadkabeltje, de quick start guide, het garantie boekje en het veiligheidsboekje. Alles in plastic verpakt.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Teaser Finger Vibrator

De satisfyer teaser finger vibrator in mijn hand. De satisfyer teaser finger vibrator naast een lipstick.

Voor een vingervibrator vind ik de Satisfyer Teaser Finger Vibrator best wel groot en lomp. Op zich is het natuurlijk een kleine sextoy, maar vingervibrators zijn meestal een stuk kleiner. Ook doet ‘ie me een beetje aan een badslipper denken. Ik krijg er nog niet direct een heel sexy gevoel van.

De kleur vind ik wel erg mooi. Wat ik er ook tof uit vind zien, is het stukje plastic op de onderste helft. Hoewel dit er dus leuk uitziet, zie ik ook gelijk wel dat dat zo’n richeltje geeft, wat super lastig is met schoonmaken. Dit is echt een plek waar glijmiddel en ander vocht tussen gaat zitten.

Wanneer ik de Satisfyer Teaser Finger Vibrator om mijn vinger doe, is ‘ie duidelijk een stuk langer dan mijn (wijs) vinger. De onderkant van de sextoy komt ongeveer uit op de plek waar mijn duim begint.

De test van de Satisfyer Teaser Finger Vibrator

De satisfyer teaser finger vibrator voor een flesje sliquid glijmiddel De satisfyer teaser finger vibrator om mijn vinger.

Het zal je niet verbazen dat ik van vibrators hou. Anders had ik wel een heel slecht uitgekozen baan. Maar toen ik de Satisfyer Teaser Finger Vibrator aanzette, had ik er eigenlijk gelijk al geen zin meer in. Gelukkig bestaat er glijmiddel. En goed glijmiddel ook, Sliquid is mijn favoriet! Er zitten dan misschien wel twee motoren in deze vingervibrator, maar ze zijn allebei niet veel soeps. Dat voelde ik gelijk. Nu is het ook nog zo dat twee motoren elkaar echt kunnen versterken. Dat gebeurde ook, want in het standje waarbij er maar één aan staat, is het nog veel slechter.

De vibraties zijn licht, buzzy. Hoe hoger/harder het standje, hoe meer buzzy het wordt. Het knopje van de Satisfyer Teaser Finger Vibrator zit aan de onderkant van de binnenkant. Dus precies waar deze sextoy je handpalm raakt. Een beetje een gekke plek voor een knopje. Je kan met de vingers van je andere hand nog wel tussen je handpalm en de Satisfyer komen, dus op zich kan je het knopje met je andere hand nog wel bedienen terwijl je ‘m draagt.  Maar heel handig vind ik het niet. Sowieso is één knopje met twaalf standjes ook al niet ideaal, maar aangezien deze toy klein én goedkoop is, snap ik die keuze wel.

Terug naar de test. Ik werd er niet heel vrolijk (of geil) van. De vibraties zijn te licht om me echt op te winden. Ook de vorm van de Satisfyer Teaser Finger Vibrator vind ik niet ideaal. Het is allemaal vrij rechttoe rechtaan. Het is ook lastiger om mijn vinger vrij te bewegen, aangezien deze toy zo lang is en het een beetje aanvoelt als een spalk om mijn vinger.

Alle opties van de Satisfyer Teaser Finger Vibrator

De binnenkant van de verpakking van de satisfyer teaser finger vibrator met alle opties. De satisfyer teaser finger vibrator om mijn vinger.

In de binnenkant van de verpakking zie je allemaal plaatjes van hoe je de Teaser kan gebruiken. Helemaal leuk, dacht ik in de eerste instantie. Zoveel mogelijkheden. Maar als je beter gaat kijken, zie je dat het allemaal nogal tegenvalt. Net zoals de Satisfyer Teaser Finger Vibrator zelf. Waar het op neerkomt, is eigenlijk dat je de Teaser kan gebruiken om zelf je erogene zones mee aan te raken, of je kan een partner dat laten doen, of je kan dat doen (of laten doen) tijdens penetratie seks in verschillende standjes. Eigenlijk dus precies wat je met elke vibrator kan doen. Grappig detail is dat het plaatje in de derde rij helemaal rechts en in de vierde rij helemaal links bijna hetzelfde zijn. Alleen op het ene plaatje wordt de clitoris gestimuleerd en bij de andere de vagina.

Conclusie

De Satisfyer Teaser Finger Vibrator valt nogal tegen. Blijkbaar heeft Satisfyer af en toe nogal wat moeite met krachtige motoren plaatsen in kleine sextoys. In grotere sextoys (zoals de Satisfyer Vibes serie) gaat het wel echt heel goed. Apart is wel dat de Satisfyer Ultra Bullet 5, die toch ook echt klein is, wél heel goed vibreert.

Als vinger vibrator zou ik deze Teaser niet aanraden. Geef dan liever wat meer uit en ga voor de Fun Factory Be One, https://www.tesstesst.nl/fun-factory-be-one/ want die is wél echt heel fijn!

Je kan de Satisfyer Teaser Finger Vibrator hier bestellen bij bol.com voor 24,90 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.