Satisfyer Rrrolling Pleasure

09-06-2023

Een vibrator met een bewegend balletje in de top voor je G-spot. Het klinkt echt leuk hè, maar is het dat ook? Dit is de Satisfyer Rrrolling Pleasure en ik kreeg ‘m van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes voor het balletje, 12 vibratiestanden waarvan 5 steady
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  rond de 35 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Vergeet dat balletje, maar deze vorm is amazing!!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer rrrolling pleasure. De binnenkant van de verpakking van de satisfyer rrrolling pleasure.

De verpakkingen van Satisfyer zijn gewoon altijd leuk. Ze zien er leuk en kleurig uit en er staat altijd zo’n leuke lijnentekening op en in. Op de achterkant van de doos vind je wat informatie over de toy, in allerlei talen. Je kan de doos openklappen en dan moet je een stukje karton er af scheuren om ‘m echt open te maken. Zo weet je altijd zeker dat jouw sextoy nog helemaal nieuw en onaangeraakt is.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Rrrolling Pleasure zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en wat boekjes met informatie, elk item los verpakt in plastic.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Rrrolling Pleasure

De satisfyer rrrolling pleasure in mijn hand. De satisfyer rrrolling pleasure naast een lipstick.

De Satisfyer Rrrolling Pleasure heeft een leuk mintgroen kleurtje (hij is er ook in het wit) en de vorm ziet er wel interessant uit. Hij heeft een vrij stevige curve, wat voor G-spot stimulatie meestal wel fijn is.

In de top van de vibrator zit dus een balletje wat kan bewegen. Daaromheen zitten nog wat ribbels. Wat me opviel is dat aan één kant naast het balletje nog twee kleine bolletjes zitten. Ik denk dat het balletje daaraan vast zit, want de andere kant heeft dat niet. Wat me ook opviel is aan de onderkant van de vibrator, daar zit iets wat op een dekseltje lijkt, maar het niet is. Dat heb ik nog niet eerder gezien bij Satisfyer toys.

Ik vind het wel leuk dat deze sextoy echt een handvat heeft en hoe hij dan in een S-vorm verder buigt. Het maakt me wel nieuwsgierig.

De Satisfyer Rrrolling Pleasure heeft drie knopjes. Een plus- en minknopje voor het balletje, en één knopje voor de vibratiestandjes.

De test van de Satisfyer Rrrolling Pleasure

De satisfyer rrrolling pleasure naast een flesje sliquid sassy. De knopjes van de satisfyer rrrolling pleasure.

Om het maar gelijk eerlijk te zeggen, ik hou dus niet van seksspeeltjes met zo’n rollend balletje. Ik heb er al meerdere geprobeerd en het is het gewoon niet voor mij. Ik voel zo’n balletje nauwelijks en één keer was het zelfs zo dat er door de beweging een velletje van mijn vagina tussen het balletje en de toy geknepen werd. Dan knap je ook wel een beetje af op zo’n balletje. Maar goed, er moet getest worden!

Ik gebruikte wat Sliquid waterbasis glijmiddel. Bij een sextoy gemaakt van siliconen gebruik je beter geen siliconenglijmiddel. Ik vind Sliquid fijn glijmiddel omdat er geen irriterende ingrediënten inzitten voor de vagina.

Zoals ik al had verwacht, deed het bewegende balletje niet veel voor mij. Je kan het balletje heel goed horen bewegen, maar het voelen is een ander verhaal. Als ik me concentreer voel ik het wel, of als ik de druk wat aanpas. Maar is het lekker? Nee. Voor mij niet. Het doet me echt heel weinig. Het is alsof iemand gewoon heel zachtjes (maar écht héél zachtjes) over mijn G-spot heen en weer beweegt. En als je vaker mijn reviews leest, weet je dat mijn G-spot écht heel makkelijk te pleasen is. Maar ze heeft wel een beetje stevige stimulatie nodig. Dit gepiel doet het gewoon niet.

Ik stapte over op de vibraties. De vibraties bij Satisfyer sextoys zijn heel wisselend. Soms zijn ze supergoed, zoals bijvoorbeeld de hele serie Satisfyer Vibes. Maar er zijn ook veel Satsifyer vibrator die gewoon heel slecht trillen. De Satisfyer Rrrolling Pleasure heeft best wel aardige vibraties. Ze zijn niet zo goed als die van de Satisfyer Vibes, maar ze zijn zeker niet slecht. Iets boven gemiddeld, zou ik zeggen. Je kan de top van de vibrator bijvoorbeeld prima gebruiken om je clitoris mee te stimuleren. Voor mij zijn deze vibraties goed genoeg om van klaar te komen.

De Satisfyer Rrrolling Pleasure als perfecte G-spot dildo

Maar, het lekkerst van de Satisfyer Rrrolling Pleasure vind ik toch echt de vorm. Wanneer ik met deze sextoy stoot, wordt mijn G-spot wél heel blij. Maar écht. Wow. Deze vorm is perfect. Als dit een dildo geweest was, was ‘ie gewoon perfect geweest. Als G-spot vibrator vind ik ‘m trouwens ook leuk, maar voor perfect had ‘ie dan diepere en hardere vibraties moeten hebben. Maar yay, die vorm! Helemaal lekker met die ribbels ook aan de bovenkant en misschien doet dat balletje zelfs nog wel iets omdat het een beetje uitsteekt. Zolang je het balletje maar niet aanzet.

Ik ben echt onder de indruk van deze vorm. En helemaal verrast ook, want ik zag een beetje op tegen weer zo’n bewegend balletje. Maar echt, vergeet dat balletje, en gebruik deze Satisfyer Rrrolling Pleasure gewoon als vibrator of dildo en word net zo blij als ik. Deze blijft lekker op mijn nachtkastje liggen. Zonder oplaadkabeltje, want meer dan een dildo hoeft ‘ie voor mij niet te zijn. Weg met het rrrrollende plezier, stoten doet deze Satisfyer veel beter!

Conclusie

Het rollende balletje van de Satisfyer Rrrolling Pleasure doet me helemaal niks. De vibraties zijn best wel oké. Maar als G-spot dildo is deze Satisfyer echt zo perfect! Die vorm is gewoon helemaal goed, mijn G-spot en ik worden hier héél blij van. Hij houdt lekker vast, je kan er prima mee stoten en dan is het alleen nog maar genieten.

Je kan de Satisfyer Rrrolling Pleasure hier bestellen bij bol.com en hij kost rond de 35 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.