Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Vibrator – review

05-07-2021

Satisfyer is al een tijdje best wel goed bezig met een hoop toffe nieuwe toys. De Satisfyer Purple Pleasure was er eentje waar ik erg benieuwd naar was. Het is een lay-on vibrator, oftewel een vibrator die bedoeld is voor uitwendige stimulatie. Ik kreeg ‘m van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 15 standjes waarvan 5 steady
Waterproof: Ja, IPX7
Verkoopprijs: 29,95 euro, hier te koop bij Easytoys  of hier bij Bol.com
Is ’t wat? Ja, wat een goed ding!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer purple pleasure, die er naast op een mini stoeltje ligt. De achterkant van de verpakking met daarnaast de satisfyer purple pleasure waarvan je ook de achterkant ziet.

Ik kan het wel blijven zeggen, wat ik ook doe in elke Satisfyer review, maar de verpakkingen van Satisfyer vind ik echt heel erg tof. Ze hebben allemaal leuke kleurtjes, de lijnentekening op en in de verpakking vind ik mooi. Het ziet er allemaal fris en vrolijk uit, je ziet wat er in de verpakking zit, je vind de juiste informatie op de doos. Gewoon helemaal goed.

De verpakking zit wel op zo’n manier dicht dat je een randje moet scheuren om ‘m open te kunnen doen. Dit is zodat je zeker weet dat de doos nog niet open geweest is. Dat is het enige wat ik wel jammer vind, omdat de doos er daarna bij dat stukje niet meer zo mooi uitziet als je ‘m wil bewaren.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Purple Pleasure lay-on vibrator zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje, de quick start guide, en papiertjes met informatie over de veiligheid en de garantie. Deze boekjes zitten bij elkaar in plastic verpakt. Geen idee waarom daar plastic omheen moet.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Purple Pleasure

De satisfyer purple pleasure in mijn hand. De satisfyer purple pleasure naast een lipstick. Ze zijn beiden bijna even lang.

Dit is een vibrator die ik er echt wel leuk uit vind zien. Hij is ovaal en het grootste deel is van siliconen. Het onderste stukje is van ABS-plastic. Beide materialen zijn bodysafe. Dat betekent dat het materiaal niet giftig is én niet poreus. Het irriteert je lichaam dus niet en je kan het heel goed schoonmaken, gewoon met water en zeep.

Het plastic is paars metallic en loopt in een leuke vorm zodat het er mooi uitziet. Het geeft wel een randje, wat met schoonmaken wat lastig kan zijn, want hier kan wel glijmiddel of (vaginaal)vocht tussen komen. Ook is op de achterkant van de toy de naam ‘Satisfyer’ in het siliconen gedrukt. In relief. Dit is ook iets wat het schoonmaken weer wat lastiger maakt. Hier onder zie je de twee magneetpuntjes voor het opladen.

De Satisfyer Purple Pleasure heeft een langwerpig knopje. Het bovenste deel van het knopje is het powerknopje en het plus knopje. Het onderste deel is het minknopje.

De Test van de Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Vibrator

Er ligt een flesje sliquid sea op het strandstoeltje en de satisfyer purple pleasure ligt daar voor. De satisfyer purple pleasure in mijn hand, je ziet 'm vanaf de zijkant.

Ik vind lay-on vibrators vaak wel tof. Vibratie vind ik over het algemeen het lekkerst bij mijn clitoris en dat is precies wat je met een lay-on vibrator kan doen. Natuurlijk kan je ook allerlei andere gebieden van je lichaam stimuleren. Sommige mensen vinden vibraties ook erg fijn voelen bij tepels, penis, anus of de binnenkant van bovenbenen. Je kan natuurlijk zelf ontdekken wat voor jou werkt, want misschien heb jij wel andere lekkere plekjes nog.

Wanneer ik mijn clitoris ga stimuleren, vind ik het erg prettig om daar glijmiddel bij te gebruiken, want dat maakt het echt nog lekkerder. Bij een vibrator van siliconen kan je het beste waterbasisglijmiddel gebruiken. Pjur Woman Nude is één van mijn favoriete glijmiddelen zonder irriterende ingrediënten. Veel glijmiddelen, waaronder die van Durex, bevatten glycerine en parabenen en sommige vagina’s raken daar geïrriteerd van.

Toen ik de lay-on vibrator aanzette, merkte ik gelijk dat de vibraties echt heel goed zijn. Ze zijn krachtig en redelijk diep. Precies waar ik van hou. Er zijn vijf steady standjes, van lekker zacht en diep tot echt wel krachtig en diep. Mijn clitoris werd hier ook wel diep gelukkig van.

De vorm van de Satisfyer Purple Pleasure

De satisfyer purple pleasure voor de open verpakking De satisfyer purple pleasure van voren gezien.

Het leuke van de vorm van de Purple Pleasure is dat je ‘m zowel met het puntje kan gebruiken, voor stimulatie die een beetje bij pinpointstimulatie in de buurt komt, als met de platte kant voor stimulatie van een iets groter gebied. Wanneer je de zijkant gebruikt, voelt het ook weer net even anders.

Ik vond het ook erg lekker voelen om met deze lay-on vibrator te bewegen. Wanneer ik ‘m met de top dwars over mijn schaamlippen en clitoris bewoog, van de ene naar de andere kant (hier heb je echt glijmiddel bij nodig), voelde dat écht heel erg goed.

Ik hou van vibrators die meerdere sensaties kunnen geven en die je op meerdere manieren kan gebruiken. Een beetje proberen wat je lekker vindt, wat voor jou werkt. Awesome! Zeker wanneer dat gecombineerd gaat met zulke goede vibraties.

Het knopje is goed voelbaar en makkelijk te gebruiken, ook wanneer je die niet ziet. Het is super handig dat je, met vijftien standjes, ook makkelijk terug kan naar het vorige standje.

Conclusie

De Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Vibrator is een mooie, maar vooral hele goede vibrator. De vibraties zijn diep en krachtig. De vorm van de Purple Pleasure is ook helemaal goed en je kan ‘m op verschillende manieren gebruiken. Hij ligt lekker in de hand, de knopjes zijn goed geplaatst, ik vind ‘m helemaal leuk. Het enige nadeel is dat het schoonmaken een beetje vervelend is door het randje en de ingedrukte Satisfyer letters, maar dat mag de pret niet drukken. Zeker niet als je kijkt naar de prijs.

Je kan de Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Vibrator hier bestellen bij Easytoys voor 29,95 euro, of hier bij Bol.com (wisselende prijs)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Bedankt voor het duidelijke overzicht van de speeltjes van vandaag! Deze gelijk besteld via je linkje.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.