Satisfyer Pro Traveler

09-11-2018

Sextoy review by Tess: Satisfyer Pro Traveler

Maandag schreef ik een review over de Womanizer Liberty, de travel versie van de Womanizer die ik kreeg op de eroFame beurs. Maar een tijdje daarvoor had ik al de travel versie van de Satsifyer, de Satisfyer Pro Traveler, opgestuurd gekregen door Satisfyer. Dus dit was een mooi moment om ze allebei eens te gaan testen. Welke zou nou beter zijn?

De verpakking

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

De verpakking van de Satsifyer Pro Traveler is vrij basic. Een klein kartonnen doosje, niet heel stevig, met aan de ene kant een foto van de toy en aan de andere kant een foto van een vrouw met een vlag en de tekst ‘The next sexual revolution’. Op zich wel een toffe foto en tekst, maar wat nu precies die seksuele revolutie is, is me niet helemaal duidelijk. Gaat het specifiek over deze toy, over Satisfyer in het algemeen, of over sextoys die op luchtdruk werken, naar het idee van Womanizer? Want op zich vind ik dus deze luchtdruk technologie wel echt revolutionair. Maar dan dus wel vanuit Womanizer, aangezien die het bedacht hebben en Satsifyer dat gewoon heeft gekopieerd.

De inhoud

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

In het doosje vind je dus de Satisfyer zelf, de gebruiksaanwijzing en het magnetische USB oplaadkabeltje. Je krijgt bij deze toy geen bewaarzakje. De Satisfyer Pro Traveler is dus speciaal bedoelt om makkelijk en discreet mee te kunnen nemen. De toy zelf is daarom af te dekken met het dekseltje. Met een magneetsluiting blijft het aan de toy ‘plakken’ zodat je helemaal niet meer ziet dat dit een sextoy is. De oplaadmagneetjes zitten aan de buitenkant, dus je kan ‘m ook discreet opladen. Het dekseltje blijft goed zitten en ik denk dat de meeste mensen ook niet zouden raden dat dit een sextoy is als ze ‘m zouden zien.

De specs van de Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

Deze sextoy heeft elf verschillende standjes, in tegenstelling tot de Womanizer Liberty die er ‘maar’ zes heeft. Ook is deze Satsfyer dus oplaadbaar en waterproof, net als de Womanzer. Het tuutje van de Satisfyer zit gewoon vast aan de toy, die kan je niet verwisselen en is er dus maar in één maat/model. Bij de Womanizer is het tuutje er wel af te halen.

Copycats

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

De eerste Satisfyers waren gewoon echt niet zo goed. Maar de latere modellen, zijn echt wel oké. De Satsifyer Pro Next Generation Penguin (echt, wie verzint zo’n lange naam) en de Satisfyer Pro Next Generation zijn ook echt toys die ik nog wel eens gebruik (en dat wil wat zeggen). Maar alsnog vind ik Satisfyer gewoon niet zo’n sympathiek merk. Alles wat ze maken, is eigenlijk gewoon een goedkope kopie van een andere toy. Met deze travelversie waren ze wel eerder dan Womanizer, maar wie weet hadden ze het idee wel al gehoord van Womanizer, dat weet ik niet. Satisfyer heeft onlangs ook een nieuwe vibrator serie uitgebracht, die er allemaal uitzien als goedkope klonen van FunFactory vibrators. Verzin gewoon zelf wat leuks! Er is zoveel te bedenken. Maar aan de andere kant, door dit merk kunnen mensen die minder budget hebben ook fijne toys kopen. En dat vind ik dan wel weer positief. Maar alsnog jammer dat het op deze manier gaat.

Hoe voelt de Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

De Womanizer Liberty voelde precies zoals ik van Womanizer verwacht. Het voelde lekker, intenst, het werkte makkelijk en ik kon er goed mee klaarkomen. Ik was benieuwd of dat ook zo zou zijn met de Satsfyer Pro Traveler. Die toch aanzienlijk goedkoper is dan de Womanizer Liberty. En eerlijk gezegd was ik wel een beetje verbaasd. Want de Satsifyer Pro Traveler voelt dus ook gewoon echt heel lekker. Hij begint fijn zacht, en dan heb je dus nog tien standjes die steeds intenser worden.

Harde en zachte standjes

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

De hardste standjes vind ik zelf minder fijn en lekker voelen dan de zachtere standjes. De zachtere standjes geven een fijner, wat dieper gevoel. De hoogste standjes zijn natuurlijk echt wel heel hard, maar voor mij gevoel ook wat meer buzzy. Ik schreef het al in mijn review over de Womanizer Liberty, ik weet echt niet zo goed hoe dat nou werkt met die luchtdruk, maar zeker bij de hogere standjes voelt het dus toch meer buzzy, of oppervlakkig. Hij heeft dus wel elf standjes, maar ik vind zelf dus de hoogste standjes niet fijn voelen.

Knopjes

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

Ook deze Satsfyer Pro Traveler heeft net als de Womanizer Liberty een plus en een min knopje. Dat is eigenlijk ook wel een must bij sextoys die werken op luchtdruk, want één standje omhoog kan zomaar toch too much blijken. Dan wil je met één druk op een knop gewoon één standje terug kunnen. En dat kan dus. De knopjes zitten niet op een handige plek, net zoals bij de Liberty. Ze zitten aan de binnenkant van de toy, dus op de plek die, afhankelijk van je figuur, tegen of dicht bij je venusheuvel zit. Dat is niet de meest fijne plek, maar wel de enige plek waarop je ze niet ziet als het dekseltje de toy afsluit. Dus ik begrijp het, maar het werkt niet zo handig. Bij de Womanizer Liberty vind ik de knopjes net iets makkelijker bereikbaar dan bij de Satisfyer Pro Traveler.

Womanizer Liberty vs. Satisfyer Pro Traveler

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

Maar, welke van de twee is nou beter? Het scheelt niet heel veel, maar als ik alles bij elkaar neem, vind ik de Womanizer Liberty toch net wat lekkerder voelen om verschillende redenen. Hij ligt wat lekkerder in de hand, de knopjes zijn net wat beter bereikbaar en het gevoel is iets intenser/dieper. Ook vind ik het een pre dat je het tuutje kan verwisselen en dat je er een bewaarzakje bij krijgt. De hele look vind ik ook echt wel mooier.

Prijsverschil

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

Maar! De Womanizer Liberty is ook echt wel een heel stuk duurder dan de Satisfyer Pro Traveler. De Womanizer Liberty kost eigenlijk overal ongeveer 99 euro. De Satisfyer Pro Traveler kom ik voor verschillende prijzen tegen. In de aanbieding al vanaf zo’n 28 euro, tot ongeveer 50 euro. Dus laten we even uitgaan van het gemiddelde en 39 euro als prijs voor de Satisfyer nemen. Dat is 60 euro goedkoper dan de Womanizer. Dat is echt een enorm verschil. Zeker als je dan bedenkt dat de Satisfyer Pro Traveler gewoon ook echt wel een hele fijne toy is. De Womanizer heeft zeker wel voordelen, maar zijn die ook zestig euro waard?

Welke moet je nou kiezen?

Satisfyer pro traveler Satisfyer pro traveler

Ik kan het je niet vertellen. Ik kan ook niet in je portemonnee kijken. Dus iedereen moet natuurlijk gewoon lekker zelf beslissen. Het is ook maar net wat je belangrijk vindt in een toy natuurlijk. Persoonlijk hecht ik bijvoorbeeld helemaal geen waarde aan een sextoy discreet kunnen meenemen. Ik gooi ‘m gewoon zo in m’n tas en als ‘ie niet past, pak ik gewoon een grotere tas. Of een aparte tas om al m’n sextoys in te doen. En hier thuis heb ik aparte kasten voor al m’n toys, dus over discreet opbergen hoef ik me zelf niet echt druk te maken.

Conclusie

De Satisfyer Pro Traveler is inderdaad heel discreet. Hij werkt goed en voelt lekker. De knopjes zijn niet ideaal geplaatst, maar zo zijn ze niet zichtbaar als het dekseltje er op zit. Zeker in de lagere standjes is deze toy heel fijn. Niet zo fijn als de Womanizer Liberty, maar wel een heel stuk goedkoper.

Je kan de Satisfyer Pro Traveler hier nu in de aanbieding bestellen bij Bol voor nog geen 28 euro.
Je kan ‘m ook hier bij Easytoys bestellen voor 39 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Yay voor budget toys!

    Antwoord
  2. Hoi heb jij ervaring met sextoys meenemen in je handbagage als je gaat vliegen? Ik durf het ondanks de traveler uitvoering niet mee te nemen 🙁

    Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Fijnste budgetproof luchtdruktoy: Satisfyer Pro Traveller […]
  2. Help! Ik wil mijn eerste seksspeeltje kopen! | Tess Tesst - […] wand een aanrader voor jou. Of wil je toch zo’n luchtdruk speeltje uitproberen, dan moet je deze Satisfyer Pro…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.