Satisfyer Pro 2 Next Generation en Pro Penguin Next Generation

26-11-2017

Een paar maanden geleden had ik twee oudere modellen van Satisfyer getest, de Satisfyer 2 en de Pro 2. Maar nu zijn er weer twee nieuwere versies uitgekomen: de Satisfyer Pro 2 Next Generation en de Satisfyer Pro Penguin Next Generation. Sally van Satisfyer stuurde deze twee nieuwe modellen naar mij op in ruil voor mijn eerlijke review.

Maar echt. Wie verzint die namen. Het is zo verwarrend allemaal. Als normaal sextoy liefhebbend persoon kan je toch helemaal niet meer bijhouden welke nu goed is en welke niet. De Satisfyer Pro 2 Next Generation ziet er echt ook bijna hetzelfde uit als de Satisfyer Pro 2. En dan heb je dus ook nog gewoon de Satisfyer 2. Die je overigens dus echt nooit moet hebben, want dat is echt een slecht ding. Van de Penguin is er ook een oudere versie, maar die is roze. Dan kan je in elk geval wel makkelijker het verschil zien.

Hier kan je mijn minivlog over de Satisfyer Pro 2 Next Generation en de Satisfyer Pro Penguin Next Generation zien, voor mijn geschreven review scrol je iets verder naar beneden.

Wat is het?

Als je Satisfyer nog niet kent, dit is een hele aparte toy. Hij vibreert niet maar hij werkt met luchtdruk. Het tuutje gaat om je clitoris heen, die dan zachtjes vacuum gezogen wordt, en daarna wordt je clitoris met luchtdruk gestimuleerd. Het is lastig voor te stellen als je zoiets nog nooit gevoeld hebt, maar geloof mij, dit is echt heel erg lekker. Womanizer was de eerste toy die deze techniek gebruikte. En Satisfyer heeft dat daarna gekopieerd. Tot nu toe vond ik de Satisfyers altijd veel slechter dan de Womanizer, dus ik was heel benieuwd hoe deze Next Generation Satisfyers zouden bevallen.

Verpakking en looks

Satisfyer pro 2 next generation en pro penguin next generationDe verpakkingen zien er wel leuk en netjes uit. Voor winkels erg handig dat aan de ene kant de print in de lengte te zien is en aan de andere kant in de breedte. Op de doos staat ook Next Generation, maar verder lijkt zeker de verpakking van de Pro 2 Next Generation erg veel op de verpakking van zijn voorganger. Het karton is niet erg stevig, als je je toy hier in wil bewaren, blijft het niet zo lang mooi. Er zit helaas geen opbergzakje bij. Wel vind je in de doos nog een gebruiksaanwijzing en USB magneet-oplaadkabeltje.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Satisfyer penguinDe Satisfyer Pro Penguin Next Generation (echt hoor, die naam) ziet er wel echt cute uit. Hij doet me echt denken aan een pinguïn, of een smoking door het strikje. Het strikje kan je er trouwens ook afhalen. Hij is gemaakt van siliconen en ABS plastic, helemaal veilig voor je lichaam dus. De ronde vormen liggen erg lekker in de hand en de Penguin heeft twee knopjes: harder en zachter. Het harder knopje is tevens de powerknop. Super fijn dat je deze sextoy dus zowel harder als zachter kan zetten, dat vind ik bij een luchtdruk toy echt een must. Het kan heel snel toch net wat te hard zijn en dan wil je dus gelijk een standje lager kunnen gaan. De knopjes zitten precies op de goede plek, als je ‘m vasthoud tijdens het gebruik kan je duim makkelijk op de knopjes rusten.

Irritante knopjes

Satisfyer pro 2 next generation en pro penguin next generationWat super irritant is aan deze knopjes, dat je niet kan zien welke voor harder en welke voor zachter is. Ik moest echt met het zaklampje van mijn telefoon bijschijnen om te zien waar het plusje en waar het minnetje stond. Maar toen ik eenmaal wat zag, bleek het dus ook niet eens een plus en een min te zijn, maar het harder knopje heeft 3 boogjes boven elkaar en het zachter knopje 2 boogjes. Wie dat bedenkt… Je moet dus onthouden dat het onderste knopje, of nou ja, als je hem gebruikt is dat juist het bovenste knopje, harder is. Ik ben altijd heel slecht in dingen onthouden als ik aan het masturberen ben. Daarom vind ik het altijd fijn dat als ik de knopjes niet kan zien, ik duidelijk kan voelen welk knopje wat is. Maar hier voel ik ook niet echt duidelijk verschil in als ik bezig ben.

Bij een eerdere versie van de Satisfyer Penguin had ik steeds dat het tuutje los liet als ik bezig ben. En dat is echt super irritant natuurlijk. Maar dat heeft deze Next Generation Penguin gelukkig niet. Het tuutje blijft gewoon zitten waar hij hoort. Qua geluid is deze Penguin ook echt best wel stil. Zeker in de lagere standjes hoor je ‘m gewoon bijna niet, dat is echt fijn.

Maar hoe voelt ‘ie nou?

Satisfyer pro penguin next generationNou, ik moet zeggen dat ik er niet veel van verwachtte, maar deze Satisfyer Penguin Pro Next Generation heeft me echt wel verrast. Eigenlijk voelt het gewoon écht heel erg lekker. Het gevoel dat de Penguin geeft is zo lekker zacht maar tegelijkertijd ook heel intens. De zachtere standjes zijn ook echt heel erg zacht, ik vind dit vooral lekker als je net bent klaargekomen. Want ook met deze toy kan ik dus makkelijk meerdere keren achter elkaar klaarkomen. Als ik klaarkom druk ik ‘m snel naar het zachtste standje en hou ‘m dan dus gewoon op mijn clitoris. Na een tijdje zet ik ‘m dan steeds weer wat harder en begin ik gewoon weer opnieuw. Super lekker!

De Penguin functioneert gewoon stabiel. Bij elk standje merk je ook dat je naar een nieuw standje gaat (hij heeft 10 standjes) en het is allemaal gewoon echt lekker. Het hardste standje is niet super hard, maar ik vind het zeker meer dan genoeg stimulatie bieden. Ik kan echt goed klaarkomen met deze sextoy. Ik vind dit echt heel erg lekker.

Kwaliteit

Satisfyer pro 2 next generation en pro penguin next generationIk ben nog steeds echt fan van de Womanizer en die voelt voor mij ook echt wel krachtiger. Sowieso heb ik veel meer vertrouwen in Womanizer dan in Satisfyer. Ik durf niets te zeggen over hoe lang een Satisfyer toy mee gaat. Eerdere versies van Satisfyer zeiden bijvoorbeeld waterproof te zijn, maar waren dat niet en gingen dus ook gewoon stuk na gebruik in water. Ook bij de Satisfyer die op batterijen werkt en die waterproof zou zijn, kwam er zelfs water in het batterijcompartiment. Door dit soort dingen heb ik niet meer zoveel vertrouwen in de kwaliteit van deze toys. Maar wie weet is dit allemaal nu wel in orde. De prijs is in elk geval een stuk vriendelijker dan de Womanizer. Ik heb trouwens niet getest of deze twee toys echt waterproof zijn.

Satisfyer Pro 2 Next Generation

Satisfyer pro 2 next generationDe eerdere versie van deze toy vond ik al best oke, maar de Next Generation is zeker beter. Deze toy is gemaakt van ABS plastic en het tuutje van siliconen. Ook helemaal body safe dus. Deze Next Generation toy heeft drie knopjes. Als je vaker mijn reviews leest, weet je dat ik echt wel blij word van drie knopjes. Er is een apart powerknopje, een knopje voor harder en een knopje voor zachter. Super handig dus. Wat minder is, is dat de knopjes wat mij betreft echt niet op een handige plek zitten. Ik wil altijd mijn vingers bij de knopjes houden als ik bezig ben, want af en toe wil je ‘m toch wat harder of zachter zetten, in elk geval als je klaar bent gekomen. De knopjes zitten nu zo ver naar onderen, dat je daardoor de toy ook ver naar onderen moet vasthouden. Terwijl het bovenste stuk zo lekker in de hand ligt! Op dit stuk was ook gewoon ruimte geweest voor de knopjes en dan had je ze gewoon met je duim kunnen bedienen, dat was zoveel beter geweest. Maar ja. Bonuspunten voor de drie knopjes, maar minpunten voor de plek.

Heftig

Satisfyer pro 2 next generation en pro penguin next generationHet geluid van de Satisfyer Pro 2 Next Generation is ook echt oke. Hij is in de hogere standjes niet fluisterstil, maar wel behoorlijk stil. Niks mis mee. Het tuutje is wat lomper dan die van de Penguin, maar sluit wel goed aan op mijn clitoris. Ook deze Satisfyer heeft 10 standjes.

Standje 1 en 2 zijn lekker zacht, maar iets minder zacht dan die van de Penguin, en vanaf standje 3 wordt het serious business. Deze Satisfyer is een stuk krachtiger en heftiger dan de Penguin. En hoewel ik normaal echt hou van heftige stimulatie maar dit was het toch niet helemaal voor mij. Ik heb echt geen overgevoelige clit, maar ik kan me nu wel inbeelden hoe het voelt als je dat wel hebt.

Ik kan echt wel klaarkomen met de Satisfyer Pro 2 Next Generation, maar meer dan één keer wil ik niet. Mijn clit voelt na zo’n orgasme wel echt overgestimuleerd.

Deze sextoy functioneert dus wel prima, maar voor mij is hij wat te heftig. Ik vind het echt opvallend dat de Penguin zo’n ander gevoel geeft. De Penguin voelt zoveel zachter voor je clitoris. Waarmee ik met zachter niet bedoel dat hij weinig kracht zou hebben, misschien zou teder een beter woord zijn. Maar dat klinkt ook weer zo zoetsappig. De Pro 2 voelt wat scherper. Het is moeilijk uit te leggen, maar ik hoop dat het een beetje overkomt wat ik bedoel.

Conclusie

Als je een Womanizer te duur vind, is deze Next Generation serie van Satisfyer wel een leuk alternatief. Zeker de Penguin is echt wel lekker. Deze Next Generation serie is zeker wel de beste serie van Satisfyer tot nu toe. Er zijn duidelijk verbeteringen gedaan. Alleen de namen, die worden steeds erger.

Je kan de Satisfyer Pro Penguin Next Generation hier bestellen bij Bolen hier bij Easytoys

Je kan de Satisfyer Pro 2 Next Generation hier bestellen bij Bolhier bij bol.com of hier bij Easytoys.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

9 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Best Choice satisfyer pro 2 vs vibration New - […] + hier mehr lesen […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.