Satisfyer One Night Stand + Prêt-à-Porter Giveaway

18-10-2019

Sextoy review door Tess: Satisfyer One Night Stand + Prêt-à-Porter Giveaway

Eerder deze maand waren Jay en ik op eroFame, de seks beurs waar alle merken en groothandels hun (vooral) nieuwe toys laten zien. En op eroFame kreeg ik ook een van de nieuwste toys van Satisfyer. De Satisfyer One Night Stand.

Wegwerp seksspeeltje

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

Satisfyer heeft tegenwoordig allerlei soorten speeltjes, maar ze zijn begonnen met luchtdrukspeeltjes. De Satisfyer One Night Stand is ook een luchtdrukspeeltje, maar niet zomaar één. De Satisfyer One Night stand is namelijk een wegwerp seksspeeltje. Ja, je leest het goed. In 2019 denkt Satisfyer dat het goed voor de wereld zou zijn om een wegwerp seksspeeltje te maken.

Womanizer One

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

Eerder kwam Womanizer al met de Womanizer One, ook een luchtdruktoy die niet langer dan 60 minuten doet. Alleen de Womanizer One is voor zover ik weet niet los te koop. Ik trof ‘m aan in een adventskalender waar ik eerder een review over schreef. Maar nu heeft Satisfyer dus de One Night Stand en die is wel gewoon te koop. De One Night Stand doet het 90 minuten.

De verpakking van de Satisfyer One Night Stand

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

De Satisfyer One Night Stand zit verpakt in een stevig plastic zakje. Het ziet er wel leuk uit, het is in de stijl van de nieuwe verpakkingen van Satisfyer. En die zien er gewoon wel echt leuk uit. Deze verpakking is eenvoudig, maar fris. En logisch ook wel, voor een toy die je na een paar keer gebruiken weg moet gooien. Daar hoort geen luxe doos bij.

De inhoud

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

In het zakje zit de luchtdruktoy zelf, maar ook een gebruiksaanwijzing en nog een boekje met safety information. Wat apart is, is dat in de gebruiksaanwijzing staat dat er 3 AAA batterijen in de toy zitten, die je dus niet kan omwisselen. Nu ik weet dat er gewoon doodnormale batterijen in zitten, vind ik het extra stom dat ze er niet gewoon een schuifje in gemaakt hebben, zodat je de batterijen wel gewoon kan vervangen. Verder is de toy gemaakt van ABS plastic en het tuutje van siliconen. Helemaal bodysafe.

Goedkoop en wegwerp, of iets duurder en langer plezier?

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

Hoewel ik het dus echt wel een slecht idee vind, zo’n wegwerp toy, kan ik me ook voorstellen dat het interessant kan zijn om eens een luchtdruk toy uit te proberen. De prijs voor de One Night stand varieert nogal (per winkel, maar soms ook zelfs per dag). Maar als ik even snel op bol.com kijk, zie ik daar bijvoorbeeld ook de Satisfyer 1 voor 16,95, en daar kan je wel de batterijen vervangen. Nu heb ik wel twijfels over de kwaliteit van De Satisfyer 1, dus die zou ik je niet per se aanraden. Maar de Satisfyer Pro Traveler kost momenteel 28,95. Wel iets duurder dan de Satisfyer One Night Stand, maar die is gewoon oplaadbaar en daar heb je dus wel veel langer plezier van.

Het werkt wel

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

Maar goed, terug naar de Satisfyer One Night Stand. Hij heeft één knopje en vier standjes. De vorm van de One Night Stand is een beetje apart. Het is niet de allerfijnste vorm en hij ligt niet super goed in de hand, maar het werkt echt goed genoeg allemaal. Hetzelfde geldt eigenlijk voor het tuutje. Er zijn echt veel betere tuutjes, maar dit werkt ook gewoon.

Is een luchtdruktoy iets voor mij?

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

Ik denk dat de Satisfyer One Night Stand je wel een goed idee geeft van wat een luchtdruk toy doet. Zeker als je clitoris qua gevoeligheid gewoon gemiddeld is. Want standje één is echt niet het zachtste standje wat ik ooit op een luchtdruktoy heb gevoeld. Dat kan dus echt zachter, wat voor mensen met een hele gevoelige clitoris dus wel fijn is. Maar standje twee en drie zijn gewoon hele gemiddelde luchtdrukstimulatie-standjes. Standje vier is ineens wel echt een hard standje. De overgang van drie naar vier vind ik zelf best wel heftig. Als je in standje vier nog een keer drukt, gaat ‘ie weer naar standje één, dat is wel prettig.

Conclusie

Ik heb wel echt principiële bezwaren tegen wegwerpsekstoys, maar ik begrijp dat het soms ook handig kan zijn en dat je het misschien gewoon even goedkoop wil proberen. Deze Satisfyer is daar zeker wel geschikt voor. Hij werkt 90 minuten lang gewoon goed genoeg. Hierna heb je in elk geval wel een antwoord op de vraag of luchtdrukstimulatie wat voor jou is. En als je het lekker vindt, weet dan dat andere luchtdrukstimulators echt beter, lekkerder en gevarieerder zijn qua standjes dan deze Satisfyer One Night Stand.

Je kan de Satisfyer One Night Stand hier kopen bij Bol.com 

Giveaway

Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway Satisfyer one night stand + prêt-à-porter giveaway

Je kan ook wat winnen! Geen wegwerp Satisfyer, maar een Satisfyer Prêt-à-Porter!
Wat moet je doen om deze Satisfyer te winnen? Heel simpel, laat een leuke (inhoudelijke) reactie achter op deze review en/of een willekeurig ander artikel op deze site. Je maakt meer kans als je op meerdere posts reageert!

Je kan meedoen tot en met dinsdag 29 oktober 15.00 uur.

Edit: Iedereen bedankt voor het meedoen! De Satisfyer Prêt-à-Porter is gewonnen door Lilian! Lilian, ik heb je een mailtje gestuurd!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

21 Reacties

 1. Ik ben al heel gezegd met 2 luchtdruk speeltjes !
  Maar een weg werp variant is toch wel heel bijzonder ! Zou het zelf niet aanschaffen .

  Als ik de pret a porter zou winnen zou ik hem aan mijn lieve collega cadeau doen !
  Die heb ik helemaal gek gemaakt met positieve verhalen over mijn speeltjes 👍

  Antwoord
 2. Als je een wegwerp ding hebt om iets uit te testen, is ‘t denk wel dat de prijs enigszins aan de hoge kant is. Dat kan natuurlijk aan mij liggen, maar voor iets wat ik na 90 minuten moet weggooien, koop ik liever voor iets meer hetzelfde apparaat wat ‘t gewoon altijd doet 😅

  Wel een leuk idee, mss wel leuk voor speelfeestjes enzo!

  Antwoord
 3. Zo’n wegwerp speeltje zuigt natuurlijk!

  Antwoord
 4. Ah wat jammer van het wegwerpgehalte. Ook onprettig dat je de batterijen dus niet netjes kan inleveren. Het lijkt me geweldig om een luchtdruk toy uit te proberen, hopen op de winactie dus 🙂

  Antwoord
  • Gefeliciteerd met het winnen van de prijs!

   Antwoord
 5. Hoi Tess! De wegwerp vind ik zo milieu-onvriendelijk! Ziet er ook zo eng uit 😍 De andere toy lijkt me wel de top!

  Antwoord
 6. Ik zou hem graag testen bij mijn vriendin. Ze vind het zo super lekker als ik met speeltjes over haar clit speel.
  Vind het zelf ook zo opwingend om met mijn vriendin te spelen. Haar zo zien genieten, en haar tot haar hoogtepunt brengen.. vind het zo lekker allemaal. Dus bij deze hoop ik haar te kunnen verassen met deze vibrator. Dan word het een wilde nacht…

  Antwoord
 7. Helemaal met je eens, wegwerptoys het zou een no go moeten zijn. Zeker met de plastic soep en de hele globale warming discussie.
  Ik wil ook wel een luchtdruk toy proberen maar ipv mijn geld wegtegooien én daarbij ook nog eens een bijdrage te leveren aan een nog grotere afvalberg, win ik liever zo een toy en al helemaal als die er zo slik uitziet als de prêt-à- porter

  Antwoord
 8. Ben ooi niet echt fan van wegwerp. Zonde van het geld. Kan je beter iets meer opleggen en investeren in een beeter duurzaam speeltje 😁

  Antwoord
 9. Ik doe heel graag mee met deze win actie!
  Duimen maar 😁

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.