Satisfyer Mono Flex โ€“ Duovibrator review

17-05-2021

Satisfyer heeft ondertussen echt heel veel toys. Ze begonnen natuurlijk als alternatief voor โ€˜de Womanizerโ€™. Daarna hebben ze zich door nog wat andere merken laten โ€˜inspirerenโ€™, maar sinds een tijdje doen ze lekker hun eigen ding. Een heleboel leuke en soms zelfs best originele toys komen er nu uit de Satisfyer fabriek. Ik kreeg deze keer de Satisfyer Mono Flex, van Satisfyer zelf. Een duovibrator, die je ook met app kan bedienen.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standen en 5 niveaus, via de app nog veel meer
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: rond de 35 euro, hier te koop bij Bol.comย 
Is โ€™t wat? Dit is zeker een fijne duovibrator

De verpakking en de inhoud

De satisfyer mono flex naast de verpakking, waar je de voorkant van ziet. De satisfyer mono flex ligt in de open verpakking.

Zoals ik elke keer in mijn Satisfyer reviews zeg: ik hou van deze stijl voor verpakkingen. Helemaal leuk gewoon. Ik ga er niet teveel over zeggen, want dat heb ik elke keer al gedaan.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Mono Flex zelf, het oplaadkabeltje, een quick start guide, een safety information boekje en een garantieboekje. Deze drie boekjes zitten met plastic bij elkaar, dat is wel jammer, want dat lijkt me niet nodig. Sowieso vind ik drie boekjes ook wel overdreven.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Mono Flex

De satisfyer mono flex in mijn hand. De satisfyer mono flex ligt naast een lipstick

De Satisfyer Mono Flex ziet er uit als een hele basic duovibrator. Deze vorm is niet echt origineel. Ik kreeg โ€˜m in het wit, dat is dan iets wat je niet heel vaak ziet. Met rose-gold plastic stukje op de achterkant. Ik hou niet zo van wit, maar hij is er ook nog in andere kleurtjes.

Verder is โ€˜ie qua formaat vrij gemiddeld. De clitorisstimulator is lekker flexibel, dus dat ziet er ook goed uit.

Onderop de vibrator zitten vier knopjes. Een plus- en een minknopje en dan nog twee knopjes met golfjes, om door de verschillende standen heen te klikken. Fijn dat er vier knopjes zijn!

De Test van de Satisfyer Mono Flex

De satisfyer mono flex met een flesje sliquid sassy. Close-up van de satisfyer mono flex

Tijd om de Mono Flex te testen! Met een beetje Sliquid Sassy glijmiddel erbij.
Je kan natuurlijk gewoon de knopjes gebruiken, maar via de app heb je veel meer opties. Ik vind het zelf ook veel makkelijker om โ€˜m zo in te stellen als ik zelf wil. Wanneer je de knopjes gebruikt, moet je maar afwachten wat het volgende standje wordt, maar in de app kan je alles zelf bepalen. Het is ook best wel makkelijk om de toy te connecten met de app, dus dat heeft zeker mijn voorkeur.

Er zitten twee motoren in de Satsifyer Mono Flex. Eentje in het deel wat je inbrengt in de vagina en eentje in de clitorisstimulator. Los van elkaar zijn deze twee motoren niet zo bijzonder. De vibraties zijn niet echt krachtig. Maar, wanneer beide motoren tegelijkertijd aanstaan, versterken ze elkaar. En dan zijn het รฉcht hele fijne vibraties! Op deze manier word ik echt wel blij van deze duovibrator.

De patronen van de Satisfyer Mono Flex

De satisfyer mono flex naast mijn mobiel, waar de app op aanstaat. De satisfyer mono flex in mijn hand, je ziet de achterkant.

Er zijn natuurlijk super veel patronen. Sommigen zijn al voorgeprogrammeerd, maar je kan ook nieuwe patronen die andere mensen gemaakt hebben downloaden, of zelf een patroon creรซren. Nu is het bij veel patronen zo dat het inwendige deel en de clitorisstimulator om en om vibreren. Dan merk je duidelijk dat de motoren los van elkaar wel wat aan kracht missen. Toch vond ik het wel leuk om deze patronen te gebruiken. Om lekker mee op te warmen. Sommige patronen zijn echt wel verrassend. Maar om klaar te komen, heb ik toch steady vibratie nodig, van beide motoren.

De vorm van de Satisfyer Mono Flex

De satisfyer mono flex in mijn hand, ik trek de clitorisstimulator naar beneden om te laten zien hoe flexibel die is. Close-up van de knopjes van de satisfyer mono flex

De vorm van de Satisfyer Mono Flex vind ik ook erg fijn. Het voelt lekker dat het bovenste deel wat dikker is en dat โ€˜ie smal toe loopt naar onderen. Ook de vorm van de clitorisstimulator vind ik erg goed. Hij raakt mijn clitoris echt helemaal, zonder moeilijk gedoe. Wanneer ik deze duovibrator inbreng, zit het allemaal direct goed. Helemaal fijn dus! Dit is zeker een duovibrator die het goed doet bij mij en waar ik best makkelijk van kan klaarkomen.

Conclusie

Satisfyer heeft echt wel een fijne duovibrator gemaakt. Hij is basic, maar door de app toch wel bijzonder. Dit werkt gewoon zoals je van een duovibrator mag verwachten. En als ik dan kijk naar de prijs, denk ik dat je echt een hele goede koop hebt aan deze Satisfyer Mono Flex.

Je kan de Satisfyer Mono Flex hier bestellen op Bol.com, vanaf ongeveer 35 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Hoi hoi

  ik vond die Satisfiyer mono Flex geweldig
  tot ie uitging…

  opgeladen met het kabeltje keurig in “stekker” en zo in het stopcontact

  helaas opnieuw steeds weer na 10/20 seconden uit
  paar keer herhaald
  bleef uitgaan

  ben ik iets vergeten ofzo…
  weten jullie een oplossing?

  bedankt alvast,

  groetjes Judith

  Antwoord
 2. Hai Judith,

  Het klinkt helaas gewoon alsof ‘ie stuk is. Gelukkig zit er heel lang garantie op de Satisfyer toys. Dus even contact opnemen met de shop waar je ‘m gekocht had of Satisfyer zelf, en het wordt vast goed geregeld. En anders stuur je mij maar even een berichtje!
  Groetjes,
  Tess

  Antwoord
 3. Hoi Tess!!

  Thanks…
  Ben er inmiddels achter gekomen dat ie niet goed opgeladen was. Best een dingetje ff om die magneetjes goed aan te sluiten.
  Toen ik dat doorhad…
  deef ie t gewoon.
  Dat voorste clit-gedeelte is ergonomisch gezien niet heel comfortabel vind ik…
  Niet bij mij. Voelt wat “strak” en niet helemaal op de goede plek.
  Verder weinig geluid.
  Een absolute prรฉ vind ik.
  Die vibraties hadden sterker gemogen.
  (Heb moeite met klaarkomen, vandaar)
  Frustrerend.
  Maar meer vibraties is vaak ook meer geluid…
  Geen verkeerde deze,
  maar de ideale heb ik nog niet gevonden.
  En tja low-budget vrees ik.
  Tips hรฉรฉl welkom…
  En meer reviews van mij kan ook altijd…

  Liefs Judith.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.