Satisfyer Mission Control

05-04-2024

Satisfyer weet volgens mij van gekkigheid niet meer wat voor vorm luchtdruktoy ze nu weer moeten verzinnen. Pas geleden schreef ik nog over een luchtdrukvibrator in de vorm van een zeehond en deze keer vertel ik je over de Satisfyer Mission Control, een luchtdruk sextoy in de vorm van een raket. Ik kreeg deze Satisfyer tijdens Erofame.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes en 12 vibratiestandjes
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: nu in de aanbieding voor 43,95 euro, hier bij Willie
Is ’t wat? Ik ging niet echt als een raket.

Speelgoed of sextoy?

OkΓ©, als ik moet kiezen tussen een zeehond of een raket tussen mijn benen, dan toch liever die raket. Maar ik denk dat het voor mij toch wat te veel op kinderspeelgoed lijkt. Ik ben Γ©cht van de leuke, schattige kleurtjes voor toys. Dat vinden sommige mensen misschien ook kinderachtig, en sowieso, smaken verschillen. Maar voor mij wordt het een beetje te gimmicky al deze gekke vormen van Satisfyer. Maar goed, de Satisfyer Mission Control, een sextoy met dubbele functie. De ene kant is een luchtdrukstimulator en de andere kant een vibrator. Je kan beide functies tegelijk gebruiken of los.

Hoewel ik dus niks met deze raket vorm heb, ligt deze vorm wel lekker in de hand. De Satisfyer Mission Control heeft drie knopjes. Een powerknopje wat ook gelijk het plus knopje is voor de luchtdrukstandjes, en er is ook een min knopje voor de luchtdrukstandjes. En dan is er nog een apart knopje om mee door de vibratiestanden te klikken. Dat is ook gelijk het powerknopje voor die functie.

Het probleem van Satisfyer

Wat ik ondertussen wel het probleem van Satisfyer vind, is dat de kwaliteit zo wisselt. Mensen hebben het vaak over ‘de Satisfyer’ of de ‘Sattie’, maar welke dat dan is, is dan niet duidelijk. Ik gok dat Satisfyer het merk met de meeste toys is. Sommige toys hebben ook meerdere versies. De meeste mensen kennen wel de Satisfyer Pro, die bronskleurige Satifyer met dat witte tuutje (waar ondertussen ook heel veel varaties op zijn in verschillende kleuren), en ook de Satisfyer Penguin is bekend. Die modellen vind ik ook echt wel goed. En een aantal vibrators van Satisfyer vind ik ook echt heel goed. Maar er zijn ook echt Satisfyer toys die gewoon slecht zijn. En een hoop die middelmatig zijn. Maar consequent is het in elk geval niet.

Hoe voelt de Satisfyer Mission Control?

Eigenlijk had ik verwacht dat deze Satisfyer Mission Control hetzelfde zou voelen en functioneren als de Satisfyer Seal You Soon. Deze twee toys zijn denk ik tegelijkertijd ontworpen/uitgebracht. Wat maakt het nou uit of het vormpje die van een zeehond of die van een raket is. Zou je denken. Of dat dacht ik dus. Maar de Seal You Soon vond ik best wel lekker, maar de Mission Control doet het gewoon niet voor mij. Nu hangt het vast van allerlei factoren af, bijvoorbeeld hoe diep het tuutje van de luchtdrukstimulator is. Die is bij de Satisfyer Mission Control een stuk dieper dan bij de Seal You Soon. Misschien dat het daar aan ligt. Maar ik vind de stimulatie van de Mission Control gewoon niet indrukwekkend.Veel Satisfyer luchtdruktoys vind ik bij de hogere standjes minder stimulerend, maar deze raket vind ik in geen enkel standjes echt stimulerend.

Ik had gehoopt dat de vibratie deze toy misschien nog kon redden. Door het puntje van de raket zou dit best wel als pinpoint stimulatie kunnen voelen, en daar hou ik heel erg van. Maar helaas, ook de vibratie is niet indrukwekkend. Het lijkt alsof er teveel siliconen (en misschien plastic) om de motor heen zit, waardoor de vibraties voelen alsof ze een beetje geabsorbeerd worden.

Conclusie

Ik kan er nog wel meer over zeggen, maar dat doe ik niet. Want dat vind ik deze Satisfyer Mission Control eigenlijk niet eens waard. Dit is gewoon een nog-niet-eens-middelmatige toy. Ik geloof best dat mensen hier van kunnen klaarkomen, want hij doet natuurlijk wel iets. Maar persoonlijk heb ik gewoon niet eens zin om met deze toy klaar te komen. Want er zijn zoveel beter toys, ook van Satisfyer zelf.

Je kan de Satisfyer Mission Control hier kopen bij Willie voor 43,95 euro
Maar ik zou dan eerder gaan voor de Satisfyer Pro 2 Next Generation als je een fijne luchtdruktoy wil,Β 
Of de Satisfyer Love Triangle als je luchtdruk, vibratie Γ©n app wil,
Of de Satisfyer Master als je gewoon een hele goede vibrator wil.

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.