Satisfyer Mini Lovely Honey | Sextoy review

22-06-2020

Eind vorig jaar heeft Satisfyer een heleboel nieuwe toys uitgebracht. Maar dan ook echt een heleboel. Er is onder andere een hele serie met mini vibrators. Ik kreeg van Satisfyer zelf uit die serie de Satisfyer Mini Lovely Honey. Een kleine lipstick vibrator.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic. Dat is allebei niet poreus of giftig, dus helemaal bodysafe.
Oplaadbaar: Ja
Standjes: Vijftien, waarvan vijf steady
Waterproof: Ja (IPX7)
Verkoopprijs: 24,95, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Of het ding is stuk, of mijn clit is stuk.

De verpakking en de inhoud

De satisfyer mini lovely honey naast de verpakking. Die is wit met een foto van de vibrator en in zwart wit een vrouwelijk ogend gezicht. De satisfyer mini lovely honey naast de verpakking waarvan je de achterkant ziet. Die is zwart en wit, met foto's van de vibrator.

Satisfyer heeft hele mooie nieuwe verpakkingen, maar mijn Satisfyer Mini Lovely Honey zat helaas nog in een oude (best lelijke) verpakking. Maar geloof mij maar, de nieuwe verpakkingen zijn heel vrolijk en hip. In de verpakking zit natuurlijk de minivibrator, maar ook een safety boekje en een gebruiksaanwijzing. Ook zit er een magnetisch USB-oplaadkabeltje in.

Handige vibrator voor op reis?

De satisfyer mini lovely honey naast een lipstick. Hij is net wat langer en dikker. De satisfyer mini lovely honey vibrator met het usb-oplaadkabeltje en de twee boekjes.

De Satisfyer Mini Lovely Honey ziet er best leuk uit. De onderste helft van de vibrator heeft een ruitjespatroon met reliëf, de bovenste helft is gewoon glad. Dan heeft ‘ie ook nog een gouden dop. Dat zou handig voor op reis zijn en hygiënisch. In de eerste instantie dacht ik: oh ja, handig inderdaad! Maar toen ik er wat beter over ging nadenken, leek zo’n dop me voor onderweg juist onhandig. Dat is voor mij in elk geval typisch zo’n onderdeel wat ik dan kwijt raak. De vibrator zoals ‘ie is, is prima mee te nemen onderweg. En qua hygiëne zie ik ook niet wat een dop daar nou aan toevoegt. Maar zo’n dop staat wel gewoon leuk.

Later las ik dat je de vibrator ook kan gebruiken met de dop er nog op. Voor een andere sensatie. Als het niet van Satisfyer’s eigen website kwam, had ik me afgevraagd wie die onzin nou weer had verzonnen. Maar nou ja, Satisfyer zelf dus. Ik kan me voorstellen dat dit misschien klinkt als een leuke extra optie, maar het enige wat het doet, is de vibraties een klein beetje dempen. Het siliconen en het ABS-plastic voelen allebei glad aan. Mijn clitoris is in elk geval niet in staat om veel verschil te voelen.

De test van de Satisfyer Mini Lovely Honey

De satisfyer mini lovely honey in mijn hand, met de dop er op. De satisfyer mini lovely honey in mijn hand, zonder de dop. Je ziet de dop op de achtergond liggen.

Zo op mijn hand voelden de trillingen best wel goed, dus ik had best zin in deze test. Mini vibrators die toch heel krachtig trillen vind ik heel fijn. De NU Sensuelle Point, de Screaming O Positive Vibe en de We-Vibe Tango zijn kleine vibrators die toch super krachtig zijn en die ik alle drie echt heel goed vind. Ik was benieuwd of de Satisfyer Mini Lovely Honey ook zo goed zou zijn. Met een beetje glijmiddel ging ik aan de slag. En gelijk was ik een beetje in de war. Ik had op mijn hand gevoeld dat de vibraties heel krachtig waren, maar zo bij mijn clitoris had deze minivibrator maar weinig effect.

Is mijn clitoris stuk?

Je ziet de merknaam satisfyer op de gouden dop staan, die op de vibrator zit. Close-up van het gedeelte onder de dop. Het is een ronde staaf met een plat uiteinde

Je zou denken dat na het testen van zoveel seksspeeltjes ik als eerste zou twijfelen aan de kwaliteit van de sextoy. Maar nee. Ik vroeg me af of mijn clitoris soms stuk was. Ik baal daar echt van, maar zulke sextoys geven mij in de eerste instantie nog altijd het idee dat er iets mis is met mij.

Ik probeerde harder te drukken, ik probeerde juist zachter te drukken, maar het veranderde niks. Deze vibrator deed het gewoon niet voor mij. Mijn gedachten gingen terug naar de Hot Octopuss DiGiT. Een kleine vingervibrator die ook best hard leek te trillen, maar zodra die mijn lichaam raakte, bleef daar nog maar weinig van over. Deze ervaring leek er een beetje op, maar voelde toch anders. Bij de DiGiT hoorde ik de vibraties ook een stuk minder bij contact met mijn lichaam, dat was bij de Satisfyer Mini Lovely Honey niet het geval. Bij de DiGiT was het allemaal heel duidelijk maar bij deze mini Satisfyer niet.

Ik moet wel zeggen dat de vorm van deze Satisfyer Mini Lovely Honey ook niet zo optimaal is. Die platte top zou ook gewoon nooit mijn voorkeur hebben.

Buzzy vs diep

De satisfyer mini lovely honey aan het oplaadkabeltje. Je ziet dat de magneetjes van de lader de magneetjes onderop de vibrator raken. De satisfyer mini lovely honey met daar naast de gouden dop.

Het lijkt alsof de vibraties gewoon niet echt doordringen in mijn lichaam. Normaal is dat het geval met buzzy vibraties. Maar deze vibraties lijken toch niet buzzy, zo klinken ze ook helemaal niet. Ze lijken gewoon best diep. En diepe vibraties dringen juist wel dieper door in je lichaam. Als je meer wilt weten over het verschil tussen buzzy en diepe vibraties, kijk dan even onze vlog over dit onderwerp.

Toen ik nog een keer op mijn hand ging voelen, merkte ik dat het toch ook niet zo indrukwekkend voelde. Ik vind het super lastig om uit te leggen en ik snap ook gewoon niet goed wat er hier aan de hand is. Het lijkt heel goed, maar als je beter focust, valt dat toch gewoon wel tegen. Hoe dit kan, hoe dit werk, of het aan mij ligt? Ik weet het gewoon niet. Maar ik weet wel dat deze vibrator voor mij gewoon echt niet werkt en me alleen maar frustreert.

Knopjes irritatie bij de Satisfyer Mini Lovely Honey

Je ziet de plus- en min knop duidelijk op de minivibrator De satisfyer mini lovely honey in mijn hand met mijn duim op een van de knopjes

Iets anders wat ik ook heel irritant vind aan deze Satisfyer Mini Lovely Honey zijn de knopjes. Er is een plus- en een minknopje. Deze knopjes zitten elk op zo’n bol ruitje. Als de vibrator uit staat, kan ik de knopjes voelen. Het is niet super duidelijk, maar duidelijk genoeg. Ze voelen echt anders dan de structuur van de ruitjes. Maar zodra de vibrator aanstaat, trilt ook het onderste deel van de vibrator mee en mijn vingers voelen de knopjes dan gewoon helemaal niet meer.

Als het dan ook nog schemerig is (een beetje sfeerverlichting is toch fijn als je bezig bent), zie je de knopjes ook bijna niet. De keren dat ik het scherm van m’n telefoon als lampje heb moeten gebruiken om de knopjes te vinden heb ik niet geteld, maar het was echt vaker dan me lief was.

Conclusie

Ik weet gewoon niet zo goed wat ik van deze Satisfyer Mini Lovely Honey vibrator moet zeggen. Vooral omdat ik gewoon niet goed begrijp waar het mis gaat met de vibraties. Maar voor mij werken ze echt niet. Het lijkt heel wat, maar het effect is gewoon bijna niets.
Verder ziet de Lovely Honey er leuk uit, hij is niet duur, bodysafe, oplaadbaar, dus allemaal goed. Maar ik zou in dezelfde prijscategorie dan toch eerder kiezen voor de Power Vibes Wavy die ik wél heel lekker vond. Zonder dopje.

Je kan de Satisfyer Mini Lovely Honey hier bestellen bij Bol.com voor 24,95

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.