Satisfyer Men Heat Vibration | Penis vibrator review

15-05-2019

Uit het niets kreeg ik van Satisfyer twee toys opgestuurd, de Satisfyer Men Heat Vibration en de Men Vibration (zonder heat), waar ik natuurlijk al een (niet zo heel positieve) review over had geschreven.

Nu hebben wij een beleid, en dat is dat we niet zomaar toys gaan reviewen omdat men ze ongevraagd opstuurt.

Evengoed vond ik dat, gezien de teleurstelling van de Satisfyer Men Vibration, deze Satisfyer Men Heat Vibration een kans moest krijgen. Ook al was ik vrij sceptisch.

The heat is on

Eigenlijk is de voornaamste reden dat ik deze toy dan toch wel wilde reviewen de “heat” functie is. Wat zoveel inhoudt als dat de toy zichzelf opwarmt, wat gewoon een hele fijne functie is voor een masturbator/seksmachine/vibrator voor je piemel.

Want laten we eerlijk wezen je pik in een koud stuk TPE stoppen, daar word je, tenzij je bepaalde fetishes hebt, niet heel erg blij van.

Nu zijn daar natuurlijk oplossingen voor, zogenaamde holewarmers, die je onahole, Fleshlight, of eender welke masturbator van TPE of Silicone kan voor verwarmen.

In het verleden bleek deze functionaliteit ook echt wel goed te werken. Ook al duurde het opwarmen soms erg lang zoals bij de Rebel Masturbator. Evengoed werden deze toys aangenaam warm, en een “warme ontvangst” is bij het masturberen toch echt wel een bonus.

Satisfyer Men Heat Vibration

Satisfyer men heat vibration staande

De Satisfyer Men Heat Vibration ontvang je in een doos die gelijk is aan die van zijn niet verwarmde tegenhanger, zwart met een afbeelding van de Satisfyer Men Heat Vibration zelf en in mijn geval een sticker met daarop “Playboy Empfehlung”, dat betekent, aangeraden door Playboy. Dus poeh poeh, nou nou, dat is nogal een aanbeveling, van een blad dat duidelijk meer weet van naaktreportages dan van masturbators voor mensen met een penis.

In de doos (die ik, eerlijk is eerlijk, wel mooi vindt) zit een plastic (booh hisss plastic) blister met daarin de Satisfyer Men Heat Vibration, de magnetische oplaad kabel met USB-A-stekker, een handleiding en een boekje over hoe je veilig met de Satisfyer Men Heat Vibration moet omgaan.

Dat boekje is duidelijk om rechtzaken te voorkomen, hoewel ik het wel spannend vind dat er staat dat je moet oppassen dat je de Satisfyer Men Heat Vibration niet moet “overladen” en dat je de Satisfyer Men Heat Vibration dus niet oneindig lang aan de kabel mag laten hangen om op te laden, dat is op zijn minst best spannend te noemen.

Satisfyer Men Heat Vibration getest

Je leert als seksspeeltjes reviewer steeds nieuwe dingen, vooral ook dat je gewoon altijd toch even de handleiding van een toy moet lezen. Dat doe ik tegenwoordig dan ook altijd eerst voordat ik de toy ga gebruiken.

Zo weet ik nu dat het opwarmen van de Satisfyer Men Heat Vibration “slechts” 5 minuten zou duren, wat ongeveer een minuut langer is dan met mijn beste holewarmer, maar dat is wel te overzien.

Verder lees ik dat je met de aan en uit knop ook de vibratie patronen bedient, dat er 10 patronen zijn die je met de plus en de min knop in heftigheid kan doen toenemen en laten afnemen.

In voorbereiden op het testen heb ik dus wat glijmiddel in de Satisfyer Men Heat Vibration gedaan, en heb de opwarmfunctie aangezet. Vervolgens ben ik dus vijf minuten even iets anders gaan doen, in afwachting van het opwarmen.

Nu had ik voor het testen de opwarmfunctie wel al getest, en ik voelde wel “iets” maar was niet echt onder de indruk, maar had de toy toen nog niet helemaal opgeladen, en ook geen 5 minuten gegeven.

Ondanks dat ik dit nu wel gedaan had was er van de “ongeveer 40 graden” die in de handleiding stond echt totaal niets te voelen, nu kan het zijn dat mijn pik koorts had ofzo en ik het gewoon niet voelde, maar het was wel een beetje een teleurstelling.

Verder hoorde ik tijdens het penetreren van deze toy een geluid dat mij deed vermoeden dat ik voor de zoveelste keer mijn pik in een toy had gestopt waar ik hem niet makkelijk meer uitkreeg.

Het was inderdaad het niet te missen geluid van het ontstaan van een vacuüm (je weet wel, dat zuignap piepje wat je wel eens hoort).

Ik was toch al verloren nu, dus ik hoopte dat deze toy dan in ieder geval zo lekker was dat het de moeite van een pijnlijke “plop” waard was. Maar nee, dit seksspeeltje heeft net zo’n sucky motor van de Satisfyer Men Vibration, de patronen zijn weinig geïnspireerd, het buzzed het is niet spannend en nou ja, wat een verschrikkelijke meuk.

Ik denk wel dat ik had kunnen klaarkomen, gewoon door buzzy overstimulatie tot op het punt dat je pik gewoon zegt, nou en nu moet ik ervan kotsen, want ik ben er klaar mee. Maar een fijn, lekker orgasme, nee.

Maar toen kwam het, die stomme toy moest dus nog van mijn pik af. En als je nu denkt, dan wacht je toch tot je niet meer stijf bent, dan heb je het mis, het is niet voor niets dat penis pompen op basis van een vacuüm werken. Of je nou geil bent of niet, zolang het vacuüm er is blijft je pik stijf. Het enige wat je dus kan doen is proberen het vacuüm te verbreken.

Dat kan door iets plats tussen je pik en de sextoy te doen (maar wat in godsnaam), of met enige kracht te proberen het vacuüm er af te trekken terwijl je een beetje wrikt. En ja dat is net zo pijnlijk als dat het klinkt, the fucking things I do for science!

Met enige pijn en een plop was ik weer bevrijd van de toy die ik na deze review gewoon linea recta naar het recycling station ga brengen.

Satisfyer men heat vibration aan de achterkant gezien met het satisfyer men logo

Schoonmaak

Volgens de handleiding van de Satisfyer Men Heat Vibration zou je dit seksspeeltje volledig onder water moeten kunnen schoonmaken. Ik denk persoonlijk dat je dan binnen de kortste keren kortsluiting krijgt, want ik zag toch echt wat kieren in de buurt van het bedieningspaneel.

Verder valt op dat er in de handleiding heel duidelijk wordt gemaakt dat je de Satisfyer Men Heat Vibration niet mag opslaan bij andere sekstoys, in zoverre, niet in dezelfde tas of hetzelfde zakje, waarom, geen idee, wel staat vermeld dat de opslagtemperatuur (denk ik) tussen de -5 en 60 graden celcius is. Verberg hem dus niet in je vriezer of in je oven als die aanstaat, blijkbaar kan ie dat niet hebben (duh).

Uit elkaar

Toen ik klaar was met testen en eigenlijk ook al met schrijven van deze review bleek het plastic dat over de bediening zat los te laten (ja nu al). Beetje jammer.

Conclusie

Ondanks dat ik nog steeds zit te wachten op een masturbator die gebruik maakt van luchtdruk technologie was deze Satisfyer Men Heat Vibration een echte teleurstelling. Vooral omdat mijn pik erin vast kwam te zitten. Maar ook de niet geïnspireerde vibraties, het lauwe (of moet ik zeggen koude) opwarmen, maken deze toy tot een no-go, wat mij betreft dan.

Goedkoop is in dit geval echt duurkoop, het is het simpelweg niet waard. Het is geen waar voor je geld.

Mocht je de Satisfyer Men Heat Vibration toch willen kopen dan kan dat voor 44.95 bij bol.com

Wil je een penisvibrator die wel echt lekker is, spaar dan even door en koop bijvoorbeeld een Fun Factory Manta, of Cobra Libre II.

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. oh deze review is zooo herkenbaar. Ik heb 2 male satisfyers gekocht…. maar beide hebben hetzelfde resultaat. Eentje kwam van de kruidvat en was echt super slecht. Daarnaast ook nog de Teazers Otouch Orale Masturbator gekocht en die was redelijk goed te doen. Maar net wat je zelf zegt… door overstimulatie kom je klaar. niet door het genot. Dus soms als ik gewoon snel wil klaarkomen, dan gaat hij op standje turbo. helaas moet je daarna de boel weer schoonmaken.

    Maar weer heerlijk weggelezen. top

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.