Satisfyer Luxury High Fashion

09-08-2019

Sekstoy review: Satisfyer Luxury High Fashion

Satisfyer heeft sinds een tijdje een Luxury lijn. Ze hebben hun visie dat seksspeeltjes voor iedereen betaalbaar moeten zijn blijkbaar (deels) laten varen. Eerder schreef ik al over de Satsifyer Luxury Prêt-à-Porter en nu kreeg ik de Satisfyer Luxury High Fashion, van Sally van Satisfyer.

De verpakking van de Satisfyer High Fashion

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

Ook de Satisfyer High Fashion zit in zo’n harde, zwarte verpakking met doorkijkje. Bedrukt met shiny zilveren letters. Smaken verschillen natuurlijk, maar ik word er nog niet heel warm van. De binnenkant van de verpakking ruikt ook best wel vreemd. In de verpakking vind je natuurlijk de luchtdruktoy zelf, maar ook een gebruiksaanwijzing en een USB-oplaadkabeltje. Dit is een magneetlader die je makkelijk aan de Satsifyer High Fashion vastklikt.

De materialen en specs van de Satisfyer Luxury lijn

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

De Luxury lijn ziet er niet alleen chic uit, maar Satisfyer heeft ook voor andere materialen gekozen. Normaal zijn luchtdrukstimulators van ABS plastic, gecombineerd met een siliconen tuutje. Maar de Satisfyer High Fashion is gemaakt van aluminium. Dat is best wel koel. De toy voelt wat zwaarder in je hand en daarmee ook wat luxer en degelijker. Het siliconen van het tuutje is lekker zacht en squishy. De Satisfyer Prêt-à-Porter was ook (aan de buitenkant) plastic-loos. Die was gemaakt van leer, siliconen en koper.

De Satisfyer High Fashion biedt naast luchtdrukstimulatie ook gewone vibraties. Hij heeft elf luchtdrukstandjes en tien vibratiestandjes, waarvan drie steady. De luchtdrukintensiteit kan je instellen met de plus- en minknopjes. Voor de vibraties is er een klein rond knopje. De High Fashion is waterproof, het is me niet helemaal duidelijk of dat alleen voor onder de douche geldt of ook voor in bad.

Luxe look, maar onhandig

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

De look van deze Luxury Satsifyer vind ik wel tof. De vorm  niet per se, maar dat geborstelde aluminium vind ik toch echt wel stoer. Het voelt goed, van mij mogen er wel meer luchtdruktoys komen van dit materiaal. Het is ook helemaal bodysafe trouwens. Wat ik wel jammer vind is dat het tuutje niet verwijderbaar is. Het lijkt wel zo, maar dat is het dus niet. Als je dan een luxe   maakt, zorg dan ook dat ik ‘m goed en makkelijk schoon maken maken. Nu weet ik dus niet wat er allemaal tussen dat randje siliconen en metaal zit. Er zit wel een randje, maar je kan daar niet echt schoonmaken.

De Test van de Satisfyer High Fashion

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

Toen ik de Satisfyer High Fashion voor het eerst ging testen, merkte ik gelijk een nadeel van het aluminium. Dat is echt koud! In m’n hand was het nog niet zo opgevallen, maar toen ik de binnenkant van m’n been en mijn vulva aanraakte met de toy, schrok ik toch wel. Gelukkig warmt het snel op. En als je beter oplet dan ik, hoeft de toy zelf je lichaam natuurlijk niet eens aan te raken.

Buzzy luchtdruk?

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

Het is me nog steeds niet duidelijk hoe het kan dat niet elke luchtdrukstimulator hetzelfde voelt. Afgezien van intensiteit dan natuurlijk, de één kan nu eenmaal harder dan de ander. Maar de luchtdrukstimulatie op zich voelt bij elke luchtdruktoy net weer anders. Bijna net zoals dat je diepe vibraties hebt en buzzy (oppervlakkige) vibraties. Zo voelt luchtdrukstimulatie soms ook heel zwaar en diep, maar soms ook wat meer snijdend en een andere keer weer meer strelend.

Bij deze Satsifyer Luxury High Fashion vond ik de luchtdrukstimulatie wat minder lekker en intens voelen. En ik kan dus niet helemaal uitleggen waar dat nou aan ligt. Het werkt wel hoor. Het voelt lekker en ik kan er gewoon mee klaarkomen, maar dit is niet de lekkerste luchtdrukstimulatie die ik gevoeld heb. Zeker in de hoogste paar standjes vind ik ‘m niet lekker en intens, maar juist meer oppervlakkig. Ook vond ik dat je soms bij de overgang naar een ander standje niet zoveel verschil merkte, terwijl dat bij andere standjes juist wel weer was. Als je dan gaat voor echt luxe, dan vind ik dat toch teleurstellend.

Vibraties naast je clitoris

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

De Satisfyer High Fashion kan ook nog vibreren. Ik moet zeggen dat ik moeite heb met het concept van vibrerende luchtdrukstimulatie. Het tuutje zit om je clit heen. Nu weet ik dat clitorissen echt in grootte kunnen variëren, maar ik denk dat in de meeste gevallen de clitoris het tuutje niet raakt. Wat dus betekent dat het ergens in het gebied rondom je clitoris trilt. Nu vind ik het zelf erg lekker als iets tegen de zijkant van mijn clitoris trilt. Op bepaalde plekken van mijn binnenste schaamlippen vind ik het ook lekker als daar iets trilt. Maar precies dit gebied rondom mijn clitoris, not so much.

De teleurstellende vibraties

Satisfyer luxury high fashion Satisfyer luxury high fashion

Als het dan het geval was dat de vibraties heel goed voelbaar waren, dan was het misschien nog een ander verhaal, maar dat is dus niet zo. Ik hoor dat de vibratie aanstaat. Ik voel het in mijn hand ook. Maar bij mijn vulva voel ik het vrijwel niet. Op standje één is het nauwelijks voelbaar, maar bij standje twee en drie wordt dat nog erger. Hoe dan? Je zet ‘m harder en je voelt minder? Ik snap het niet. Ik weet ook echt niet waar die motor voor de vibraties zit. De plek is in elk geval heel verkeerd gekozen. Misschien dat het materiaal ook echt niet meewerkt met het doorgeven van de vibraties. Maar dit werkt niet. Als je dan een luxe toy maakt, zorg dan dat alles wat ‘ie kan ook goed werkt. Dit werkt gewoon niet. Doe het dan niet. Maar lijkt de combinatie vibratie-luchtdruk jou wel heel lekker en wil je dat graag? Neem dan niet deze Satisfyer High Fashion. En in andere gevallen, gebruik de vibratie gewoon niet, je hebt er niks aan.

Conclusie

Het aluminium van deze Satisfyer High Fashion vind ik echt koel. Letterlijk en figuurlijk. De luchtdrukstimulatie is oké, maar ik heb wel betere luchtdrukstimulatie gevoeld, deze High Fashion is niet mijn favoriet. De vibratie van dit model vind ik echt een aanfluiting. En het feit dat het tuutje er niet af te halen is, vind ik ook een minpunt.

Je kan de Satisfyer Luxury High Fashion hier bestellen bij Bol.com voor nog net geen 100 euro. 

Maar ik zou je dan eerder aanraden om bijvoorbeeld de Satisfyer Pro 2 Next Generation te nemen, want die is veel goedkoper (hij kost 32een doet het zelfs iets beter.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.