Satisfyer Lucky Libra

21-02-2022

Soms klikt het gelijk met een bepaald sextoymerk. Dat had ik met Satisfyer niet, we hadden een wat moeilijke start. Maar, een tijdje terug moest ik toch echt toegeven dat ik Satisfyer-fan geworden was. Natuurlijk zit er nog steeds wel eens een enorme misser tussen Γ‘l die toys die Satisfyer uitbrengt, maar vaak word ik er toch wel heel blij van. Nu kreeg ik de Satisfyer Lucky Libra, van Satisfyer zelf, en ik was benieuwd of die me ook weer zo blij zou maken.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 luchtdrukstanden en 10 vibratiestanden (waarvan 3 steady)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 41,95 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Er zijn betere Satisfyers.

De verpakking en de inhoud

De satisfyer lucky libra voor de verpakking waar je de voorkant van ziet. De binnenkant van de verpakking van de satisfyer lucky libra

Natuurlijk is de verpakking helemaal leuk en netjes, want dat doet Satisfyer altijd heel goed. En altijd hetzelfde. Alle verpakkingen zijn in dezelfde stijl, wat het heel herkenbaar maakt. Het ziet er leuk, fris en jong uit.

De verpakking moet je open scheuren. Je weet dus zeker dat jouw sextoy helemaal nieuw en onaangeraakt is.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Lucky Libra zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een safety boekje.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Lucky Libra

De satisfyer lucky libra in mijn hand. Close-up van de knopjes van de satisfyer lucky libra

Het lijkt alsof Satisfyer altijd bezig is met het bedenken van nieuwe vormen voor luchtdrukstimulators. Deze Satisfyer Lucky Libra heeft ook weer een totaal andere vorm dan alle andere luchtdruktoys.

De Lucky Libra heeft een zelfde soort handvat als de Satisfyer VibesΒ en aan de bovenkant een hele ronde kop. De Satisfyer luchtdruktoys hebben meestal geen tuutjes die er af kunnen en dat is bij deze Libra ook niet het geval. Er zit dus gewoon een opening in het ronde deel. Die opening moet om je clitoris heen, zodat de Libra jouw clitoris door middel van luchtdrukgolfjes kan stimuleren.

De Satisfyer Lucky Libra kan ook nog vibreren. Dat kan β€˜ie niet alleen in steady standjes, maar ook in patronen. Je kan dit tegelijkertijd met de luchtdruk aan zetten. Ook kan je alleen de vibratie aanzetten en de achterkant van de ronde kop gebruiken om bijvoorbeeld je vulva te stimuleren.

Ik vind de Satisfyer Lucky Libra er wel schattig uitzien met die ronde vormen. Het kleurtje is apart, het is een beetje paars-achtig.

De test van de Satisfyer Lucky Libra

De satisfyer lucky libra in mijn hand, met mijn vinger door de opening in het handvat. Close-up van de kop van de satisfyer lucky libra met het tuutje.

Schattig is natuurlijk leuk, maar het gaat er om hoe deze sextoy presteert. De Satisfyer Lucky Libra heeft drie knopjes. Het middelste knopje is het powerknopje voor de luchtdruk, en daar zet je de luchtdrukstimulatie ook harder mee. Het knopje daar boven is om de luchtdruk zachter te zetten. Het onderste knopje is het knopje voor de vibratie.

Je kan een beetje (waterbasis) glijmiddel gebruiken, maar zelf doe ik dat bij luchtdruktoys eigenlijk nooit. Het tuutje van de Lucky Libra sluit wel aan om mijn clitoris, maar ik vind de β€˜pasvorm’ niet ideaal. Het voelt allemaal net een beetje gek, of onwennig.

De luchtdrukstimulatie voelt best goed. Bij de zachtere standjes is het een fijne, diepe stimulatie. De twee hoogste standjes vind ik niet prettig voelen, daar verandert het gevoel ook echt en niet in goede zin.

Ik hou zelf van krachtige stimulatie, met vibrators gebruik ik vaak het hardste standje, maar met die twee hoogste standjes van de Libra heb ik niet het gevoel alsof ik nu heel veel mis. De lagere standjes geven ook echt wel voldoende stimulatie.

De vibratie er bij geeft nog even een extra boost. Ik vind het zelf erg lekker om de luchtdrukstimulatie, die steady is, te combineren met een vibratiepatroon.

De luchtdrukstimulatie van de Satisfyer Lucky Libra voelt toch net even wat anders dan die van bijvoorbeeld de Satisfyer Dual Love. Na een tijdje begint het wat scherp te voelen. Nu kan je je vast voorstellen dat een scherp gevoel bij mijn clitoris niet mijn favoriete gevoel is. Dit gevoel is wel pas als ik deze luchtdrukvibrator wat langer gebruik, dus wanneer je zo’n toy altijd alleen maar kort gebruikt, zal je hier geen last van hebben.

Persoonlijk kies ik dan wel liever voor een andere luchtdruktoy, zoals de Satisfyer Dual Love of de Womanizer Duo, want die geven mij dit gevoel nooit.

De vibraties van de Satisfyer Lucky Libra

Mijn pink in het tuutje van de satisfyer lucky libra Satisfyer lucky libra van boven gezien.

De vibraties van deze Lucky Libra zijn best okΓ©. Ze zitten tussen diep en buzzy in en ze zijn niet super krachtig. Of dat komt er in elk geval niet helemaal uit, ik vermoed door de ronde kop. Zelf heb ik met vibraties wat meer kracht nodig dan dit. Dus om de Libra als vibrator te gebruiken, is voor mij net wat te saai. Ik kan me voorstellen dat wanneer je nog geen sextoys hebt, dit wel een leuke extra is, dat je β€˜m ook zo kan gebruiken. Maar ook hier voor vind ik dan de Satisfyer Dual Love beter.

Conclusie

De Satisfyer Lucky Libra is best een aardige luchtdrukvibrator, maar zeker niet de beste. De luchtdrukstimulatie voelt goed, in de twee hoogste standjes is dat wat minder lekker. Ook voelt de luchtdrukstimulatie na een tijdje wat scherp.

De vibraties zijn okΓ©, maar niet heel indrukwekkend. De Satisfyer Lucky Libra is zeker geen miskoop, maar als je kan kiezen, zou ik eerder voor de Satisfyer Dual Love gaan.

Je kan de Satisfyer Lucky Libra hier bestellen bij Bol.com voor 41,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.