Satisfyer Love Breeze – Sextoy Review

16-04-2021

Satisfyer is zo lekker bezig de laatste tijd. Ze hebben een heleboel nieuwe toys uitgebracht, waarvan ik er over een boel heel enthousiast ben. De meeste nieuwe toys werken met app, maar niet allemaal. Deze Satisfyer Love Breeze is een gewone luchtdrukstimulator. Een eenvoudige. Zonder app. Zonder vibratie. Ik kreeg β€˜m van Satisfyer.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe dus
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes
Waterproof: Ja (IPX7)
Verkoopprijs: Rond de 25 euro, hier te koop bij Bol.comΒ 
Is ’t wat? Doet precies wat β€˜ie moet doen

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer love breeze. De doos is lichtroze met lichtblauw. Een foto van de toy en een lijnentekening. De binnenkant van de verpakking van de satisfyer love breeze

Ik hou van de Satisfyer verpakkingen. Ook deze verpakking ziet er weer helemaal in de bekende stijl prachtig uit. De stevige doos is roze met blauw en behalve de foto van de toy staat er ook zo’n mooie lijnentekening op. De doos vouw je open en dan zie je door het doorkijkje de Satisfyer Love Breeze al liggen.

In de verpakking vind je verder nog een quick start guide en een boekje over de garantie en een boekje over veiligheidsdingen (leest iemand dat?). En natuurlijk het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Love Breeze

De satisfyer love breeze naast een lipstick. Qua lengte zijn ze ongeveer even lang. Mijn vinger in het tuutje van de satisfyer love breeze om te laten zien hoe diep die is.

β€˜Wat is β€˜ie cute!’ was het eerste wat ik uitriep toen ik de Satisfyer Love Breeze voor het eerst zag. Het is een driehoekige toy, een beetje dikker en ronder dan de Satisfyer Love Triangle. https://www.tesstesst.nl/seksspeeltjes/voor-de-vulva/luchtdruk-stimulators/satisfyer-love-triangle/ Ik heb de lichtblauwe versie, maar hij is er ook in andere toffe kleurtjes.

Het tuutje is behoorlijk diep, dat vind ik altijd fijn. Want dan hoef ik niet bang te zijn dat mijn clitoris gewond raakt.

De Satisfyer Love Breeze heeft twee knopjes. Een knopje is het powerknopje wanneer je die lang indrukt. Daarna is dat het harder-knopje. En dan is er nog een zachter-knopje. Lekker makkelijk dus.

De test van de Satisfyer Love Breeze

De satisfyer love breeze in mijn hand, je ziet de achterkant met de magneetjes om 'm op te laden. De knopjes van de satisfyer love breeze

Luchtdruktoys zijn momenteel wel echt favoriet bij mij, dus het testen van deze Love Breeze was zeker geen straf. Deze luchtdruktoy heeft verder dus geen β€˜ingewikkelde’ dingetjes, dat vond ik eigenlijk wel weer eens verfrissend. Geen geklooi met een app en verbindingsissues. Al moet ik zeggen dat ik de app van Satisfyer wel heel tof vind, met al die extra opties. Maar goed, gewoon een luchtdrukstimulator zonder opsmuk dus.

En dat is ook precies hoe de Love Breeze voelt. De luchtdrukstimulatie van deze sextoy is helemaal prima. De standjes gaan van heel lekker subtiel zacht naar best wel hard. Het is, zoals bij zoveel luchtdrukstimulators, wel zo dat de hoogste standjes voor mij juist wat minder intens voelen. Het is bijna net zoals bij een normale vibrator. Daar worden de vibraties op de hogere standjes vaak ook wat meer buzzy. Zo is dat voor mij ook bij luchtdrukstimulators. Bij de lagere standjes voelt het wat meer als losse pulsjes. Zoals een motor die opstart. Terwijl het bij de hogere standjes meer als één geheel voelt en voor mij is dat minder stimulerend.

Ik hou heel erg van veel stimulatie, dus ik kom al snel bij de hogere standjes terecht, maar ik moet zeggen dat iets zachtere standjes het ook prima doen voor mij. Want deze Satisfyer Love Breeze is echt een prima luchtdrukstimulator.

Het is wel een vrij kleine toy, dus qua hoe die in de hand ligt, vind ik dat niet zo comfortabel als bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy of (in een hele andere prijsklasse) de We-Vibe Melt.

Waarom zou je deze Satisfyer Love Breeze kopen?

De satisfyer love breeze van boven gezien. De satisfyer love breeze in mijn hand, je ziet de zijkant.

Er zijn momenteel zo ontzettend veel luchtdrukstimulators te koop. Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Nu is deze Love Breeze momenteel wel de goedkoopste luchtdruktoy. Op Bol kwam ik β€˜m soms al vanaf 23 euro tegen. Nu is het op bol.com wel zo dat de prijzen soms per dag verschillen, dus dat blijft altijd een dingetje. Maar met prijzen tussen de 23 euro en 29,95 euro, is dit toch wel een van de goedkopere luchtdruktoys. En hij doet gewoon echt heel goed wat β€˜ie moet doen. Dus als je een keer een luchtdrukspeeltje wil uitproberen, lijkt deze Love Breeze me echt een perfecte optie. Mocht je deze vorm van stimulatie toch niks vinden, dat gebeurt, dan ben je in elk geval niet al teveel geld kwijt.

Op het moment dat ik deze review schrijf, is de Satisfyer Love TriangleΒ 33 euro op Bol.com. Dat is dus niet heel veel duurder dan de Love Breeze, maar dan heb je wel gelijk een boel meer opties. Want de Love Triangle kan ook vibreren en je kan β€˜m met app bedienen. Met de app kan je β€˜m ook luchtdrukpatronen laten afspreken Γ©n iemand kan β€˜m op (lange) afstand bedienen.

Conclusie

De Satisfyer Love Breeze is een hele basic, maar wel hele goede luchtdruktoy. Hij heeft geen extra dingetjes zoals een app, patronen of vibratie. Het is gewoon een seksspeeltje die je clitoris stimuleert door middel van luchtdruk. En dat doet β€˜ie prima. Voor een heel vriendelijk prijsje. Zeker een aanrader als je eens luchtdrukstimulatie wilt proberen, maar er niet teveel geld aan kwijt wilt zijn.

Je kan de Satisfyer Love Breeze hier bestellen bij Bol.com, voor rond de 25 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.