Satisfyer Little Secret Panty Vibrator

17-09-2021

Pantyvibrators vind ik echt leuker dan vibrerende eitjes. Een pantyvibrator draag je in je slipje en dan trilt โ€˜ie tegen je clitoris aan. Voor mij is dat stimulerender dan een eitje die in mijn vagina vibreert. De Satisfyer Little Secret kreeg ik van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen, ABS en PET (allemaal bodysafe)
Oplaadbaar: Ja, maar de afstandsbediening niet.
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: Ja (IPX7)
Verkoopprijs: 42,94 euro, hier te koop bij bol.com
Is โ€™t wat? Nee.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de satisfyer little secret De verpakking van d esatisfyer little secret ligt open.

Nou, dit stukje wordt waarschijnlijk het enige positieve van deze review, dus ga er even voor zitten. Want wat je ook van Satisfyer vindt, de verpakkingen zijn wel altijd leuk. Ik hou van het kleurige en ik hou van de lijnentekeningen. Ook moet ik elke keer weer lachen om die sticker die er op de verpakkingen zit van de toys met app. โ€˜One app, millions of woooow!โ€™, ik vind het grappig. Overigens is de app van Satisfyer ook best wel goed.

Op de achterkant en in de binnenkant van de verpakking vind je nog wat informatie over de toy. Overigens staat daar ook dat deze toy โ€˜super-strong deep vibrationโ€™ heeft. Ik kan je nu vast vertellen: dit is een keiharde leugen.

De verpakking klapt open en zit aan de binnenkant geseald. Je moet het karton open scheuren, zoals de verpakking van bijvoorbeeld een pak crackers, om โ€˜m open te maken. Aan de binnenkant heeft de verpakking een doorkijkje, zodat je de toy al in zโ€™n geheel ziet liggen.

In de verpakking vind je de Satisfyer Little Secret, de afstandsbediening, het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en het boekje met garantie- en veiligheidsinformatie.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Little Secret

De satisfyer little secret, de afstandsbediening, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. De afstandsbediening van de satisfyer little secret

Ik was eigenlijk gelijk gecharmeerd van de vorm van deze Satisfyer Little Secret. Er zijn tegenwoordig steeds meer pantyvibrators, maar de meesten zijn gevormd zoals de We-Vibe Moxie. En dat is niet erg, want de Moxie heeft een hele fijne vorm. Maar ik vind het wel leuk als merken zelf nog een beetje na proberen te denken over wat nu een beter ontwerp zou zijn.

Ik heb het idee dat Satisfyer dat wel gedaan heeft. De bovenkant van de Satisfyer Little Secret is smal en hoog, perfect om tussen je schaamlippen te zitten en je clitoris goed te raken. Tenminste, bij mijn vulva. Elke vulva heeft een andere vorm en als je meer een โ€˜outieโ€™ hebt, dan is wellicht een vorm zoals die van de Moxie weer fijner. Ook zit er een soort half balletje op de onderkant van de Little Secret. Ik denk dat de bedoeling is dat dit bolletje bij de ingang van je vagina zit. Voor mij voegde dit niet heel veel toe, qua gevoel, maar het ziet er wel grappig uit. Overigens is het minder grappig wanneer je โ€˜m moet gaan schoonmaken. Aan de andere kant van het bolletje zit het knopje. En dan heeft de Little Secret ook nog een magneetje, zodat je โ€˜m makkelijk vast kan zetten in je slipje.

De afstandsbediening is heel plat en weegt bijna niks. Hij heeft vier knopjes: een powerknopje, een omhoog en omlaag knopje en een knopje om naar de patronen te gaan. Handig!

De test van de Satisfyer Little Secret

De satisfyer little secret zit in het slipje, je ziet aan de buitenkant het magneetje. De satisfyer little secret in de binnenkant van het slipje.

Hoewel ik de vorm van de Satisfyer Little Secret helemaal fijn vind, vond ik de plaatsing van het magneetje een beetje apart, zo hoog aan de voorkant. Maar dat is misschien omdat ik het model van de Moxie en de Lovense Ferri gewend ben. Tijdens het dragen had ik zeker geen last van het magneetje. Het magneetje is niet heel sterk, maar wel sterk genoeg om de sextoy op zโ€™n plek te houden.

Als je de Satisfyer Little Secret aanzet en daarna op het powerknopje van de afstandsbediening drukt, is deze gelijk gekoppeld. Je kan nu gelijk de pantyvibrator met de afstandsbediening bedienen. Ook kan je de Satisfyer app gebruiken, of het knopje op de toy zelf.

Slechte vibraties

De satisfyer little secret en de afstandsbediening met daar tussen in een lipstick. De satisfyer little secret in mijn hand.

Elke keer als ik de Little Secret aan zette, werd ik gewoon een beetje verdrietig. Deze vibraties, echt, waarom? Ik begrijp niet hoe je in 2021 nog een sekstoy kan maken met zulke lichte, buzzy vibraties. Wie wil dit? Iemand die nog nooit een vibrator gebruikt heeft en niet beter weet, zou wellicht redelijk blij zijn met deze pantyvibrator. Of iemand die heel snel overgestimuleerd raakt, zal wellicht blij zijn dat deze vibrator gewoon niet hard kรกn. De rest van de mensen zullen, denk ik, teleurgesteld zijn. Als ik een vibrator koop, wil ik dat die goed vibreert. Dat de vibraties mijn clitoris goed stimuleren. En dat doen deze vibraties niet. Gewoon niet. Hoe frustrerend.

Dan kan de vorm nog zo fijn zijn, wat heb ik er aan als de Satisfyer Little Secret me meer irriteert dan pleziert? Ik vind het zo jammer! Zeker omdat ik weet dat Satisfyer wel weet hoe ze sextoys met goede, krachtige, diepe vibraties moeten maken. Alle Satisfyer Vibes hebben awesome vibraties. De Satisfyer Purple Pleasure heeft goede vibraties. Dus ze weten het. Ze kunnen het. Maar ze doen het niet. Waaaaaarom?

De Satisfyer Connect app

De satisfyer little secret op de binnenkant van de verpakking. De satisfyer little secret en het magneetje

Stel dat je nog niet afgeknapt bent, dan kan je de Satisfyer Little Secret ook nog met de Satisfyer Connect app gebruiken. Op zich is dat heel leuk, want je hebt in de app nog veel meer opties. Wanneer je de pantyvibrator gewoon met de afstandsbediening gebruikt, heb je โ€˜maarโ€™ tien standjes. Maar in de app heb je nog veel meer patronen, die er al in staan, of die anderen gemaakt hebben. Ook kan je live patronen tekenen, de sextoy op geluid of muziek laten reageren รฉn je kan โ€˜m door iemand anders laten besturen. Iemand die niet eens in de buurt hoeft te zijn, zelfs als deze persoon in een ander land zit, is dat geen probleem. Super spannend en leuk dus!

Normaal gesproken heb ik geen moeite om een Satisfyer sextoy te connecten met de app, maar met de Satisfyer Little Secret duurde het best wel lang voor het lukte. De eerste keer lukte het helemaal niet eens. Ik heb geen idee of dit aan mijn telefoon ligt (andere Satisfyer toys gaan dus wel goed), of aan specifiek mijn Little Secret of dat dit een algemeen probleem is van deze pantyvibrator. Maar uiteindelijk lukte het.

Ik had nog wat hoop dat het met de app allemaal beter zou worden, met al die extra mogelijkheden. Maar de vibraties blijven gewoon slecht. Ik kan echt niks met deze zwakke, buzzy vibraties. De Satisfyer Little Secret ziet er best wel een beetje chic uit, dus ik had ook wel goede hoop voor deze toy, maar hij stelt me keer op keer teleur.

Conclusie

De vorm van de Satisfyer Little Secret is helemaal fijn. Behalve met schoonmaken, want hij heeft veel randjes en ribbeltjes. Maar de vibraties zijn gewoon echt slecht. Licht, zwak en buzzy. Deze pantyvibrator stimuleert me nauwelijks. Met een betere motor had dit wellicht mijn favoriete pantyvibrator kunnen worden, maar met deze vibraties vind ik het echt helemaal niks.

De Satisfyer Little Secret is hier te koop bij bol.com, voor 42,95 euro

Maar kijk ook eens naar de Lovense Ferri, hier bij Easytoys

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Ik heb misschien een nieuwere versie want deze heeft geen afstandbediening meer. Maar ik vind juist fijn dat ie juist niet te hard is. Zeker als je gaat bewegen is dat voor mij gevoelig genoeg.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.