Satisfyer Hug Me

09-01-2023

De Satisfyer Hug Me heeft best een aparte vorm. Wellicht doet ‘ie je wat aan de We-Vibe Nova 2 denken. Ik dacht dat de copycat tijden bij Satisfyer voorbij waren, maar dat is blijkbaar nog niet helemaal het geval. Ach, laten we zeggen dat ze zich hebben laten inspireren. Ik kreeg de Satisfyer Hug Me van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes waarvan 5 steady en in de app nog veel meer
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  65,95 euro, hier te koop bij Willie 
Is ’t wat? Nah.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer hug me De binnenkant van de verpakking van de satisfyer hug me

De Satisfyer verpakkingen zien er altijd leuk uit. Zo’n hele toffe lijnentekening op de voorkant en de doos klapt open. Op de zij- en achterkant vind je allerlei informatie over deze duovibrator.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Hug Me zelf, maar ook  een paar informatieboekjes en een USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Hug Me

De satisfyer hug me ligt op een stoeltje en op het stoeltje er naast ligt een lipstick. De satisfyer hug me gebogen in mijn hand.

Zoals ik al zei, lijkt deze Satisfyer Hug Me best wel op de We-Vibe Nova. Die heeft als unieke eigenschap dat de clitorisstimulator tegen je clitoris aan blijft zitten als je met de vibrator stoot. De We-Vibe Nova 2 is één van mijn all time favoriete sextoys. De Hug Me heeft een heel tof petrol kleurtje, ik hou er van. Verder is de top van de vibrator best wel dik, terwijl ‘ie heel smal begint. De clitorisstimulator zit in een soort krul en is vrij breed. Bovenop zit nog een extra bobbeltje.

De Satisfyer Hug Me heeft drie knopjes. Een powerknopje, wat ook meteen het plusknopje is voor de inwendige vibrator. Het bovenste knopje is het minknopje. En het middelste knopje is voor de clitorisstimulator. Wel echt tof dat je die apart kan bedienen!

De test van de Satisfyer Hug Me

De satisfyer hug me en een flesje sliquid De satisfyer hug me en een 3d model van een clitoris

Natuurlijk gebruikte ik een beetje Sliquid bij het testen. Sliquid is mijn favoriete glijmiddel, omdat het geen irriterende ingrediënten zoals glycerine en parabenen bevat, en gewoon erg lekker voelt. Bij een vibrator van siliconen, gebruik je beter geen siliconenglijmiddel.

De Hug Me voelt lekker glad aan. Hij heeft iets zachts, terwijl hij toch helemaal niet squishy is, hij is eigenlijk vrij hard. De vorm van het inwendige deel van de vibrator voelt voor mij heel goed. Ik vind het fijn voelen dat de bovenkant dikker is en de onderkant juist een stuk smaller.

In tegenstelling tot de We-Vibe Nova, zit deze duovibrator niet gelijk goed. Ik moet de vibrator ook vrij diep inbrengen voordat de clitorisstimulator mijn clitoris raakt. Als ik met de vibrator stoot, is het contact ook gelijk weg. Dus de look is eigenlijk de enige overeenkomst die hij heeft met de Nova.

Maar goed, dat maakt het nog geen slechte duovibrator natuurlijk, en het maakt de Nova gewoon wel uniek.

De inwendige vibrator trilt supergoed. Echt van die harde, diepe Satisfyer-vibraties waar ik zo van hou. Maar de clitorisstimulator blijft hopeloos achter. Jeetje. Wat een tegenvaller! De vibraties zijn vrij buzzy maar vooral heel zwak. Wanneer de inwendige vibrator ook aan staat, wordt het wel iets versterkt, maar alsnog is het niet veel.

In de app kan je allerlei patronen laten afspelen, en zeker een patroon waarbij de clitorisstimulator dan even alleen trilt, is gewoon echt, ja, sneu zou ik bijna zeggen.

Ik begrijp gewoon niet hoe Satisfyer wel bijvoorbeeld een Satisfyer Ultra Bullet 5, die ook best klein is, zo hard kan laten vibreren, maar dat ze het bij een clitorisstimulator niet voor elkaar krijgen. Echt superjammer dit.

Eigenlijk kon ik nog het makkelijkst klaarkomen door gewoon de staaf tegen mijn clitoris te houden, die vibraties doen het écht heel goed voor me. Maar dat is natuurlijk niet de bedoeling van een duovibrator.

Over de app ga ik verder niet teveel zeggen. Je weet het ondertussen wel, denk ik. Je kan onder andere zelf patronen maken, standaard patronen afspelen, de Satisfyer laten reageren op muziek of omgevingsgeluid en ‘m op (lange) afstand laten besturen. Je kan een heleboel met de app en het werkt ook echt allemaal goed. Zowel het connecten als het connectie houden, als alle functies.

Conclusie

Ik dacht dat de Satisfyer Hug Me op de We-Vibe Nova zou lijken, maar dat was totaal niet het geval. Het inwendige deel van de Hug Me trilt supergoed, maar de clitorisstimulator valt enorm tegen. Superjammer! Ook vind ik de vorm van de clitorisstimulator niet ideaal. Dit is zeker niet mijn favoriete duovibrator. Jammer!

Je kan de Satisfyer Hug Me hier bestellen bij Willie voor 65,95 euro
Maar beter ga je voor de We-Vibe Nova 2 (die wel een stuk duurder is) 

Of voor de Satisfyer Vibes Magic Bunny, die echt beter en nog goedkoper is ook! 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.