Satisfyer Hot Lover Vibrator

03-06-2022

Duovibrators heb je natuurlijk in allerlei kleuren en vormen. Maar soms kom ik er één tegen die ik wel extra mooi vind. Zo was dat ook met de Satisfyer Hot Lover Vibrator. Wow, deze look loop ik wel warm voor. Ik kreeg deze mooie Satisfyer Hot Lover van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standen, waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: Rond de 50 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ja, ik vind ‘m mooi en lekker.

De verpakking en de inhoud

De satisfyer hot lover en de verpakking waarvan je de voorkant ziet. De satisfyer hot lover in de verpakking, die open ligt. Je ziet de binnenkant.

Zoals altijd is de verpakking van Satisfyer gewoon mooi. Een sexy lijnentekening en een foto van de sextoy. Helemaal leuk. Op de verpakking vind je ook nog wat informatie die je nodig hebt. Ik vind de Satisfyer Hot Lover in het echt trouwens veel mooier dan hoe die er op de foto op de verpakking uit ziet.

De verpakking zit geseald, je weet dus zeker dat het allemaal helemaal hygiënisch is.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Hot Lover zelf, het USB-oplaadkabeltje en de boekjes: een quick start guide, informatie over veiligheid en over garantie.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Hot Lover

De satisfyer hot lover naast een lipstick De satisfyer hot lover in mijn hand, ik verbuig de clitorisstimulator.

Zoals ik al zei, ik vind ‘m prachtig. Siliconen heb je natuurlijk in allerlei kleuren, maar deze metallic-look heb ik nog niet zo vaak gezien. Ik vind het super bijzonder en vooral echt heel mooi. Ook vind ik het heel tof dat deze duovibrator twee kleuren heeft.

Waar het paars over gaat in het groen, zit een rosegold ABS bandje, met daarop de merknaam. Op het handvat zie je ook het logo van Satisfyer en daar vind je ook drie knopjes. Een harder- en zachter knopje en een knopje om de verwarmfunctie aan te zetten.

De clitorisstimulator is flexibel, wat altijd ook nodig is om te zorgen dat ‘ie bij verschillende lichaamsvormen goed aansluit. De staaf is niet flexibel en voelt vrij stevig aan. Door het siliconen heeft het toch nog wel wat zachts.

De mogelijkheden van de Satisfyer Hot Lover

De seal van de verpakking van de satisfyer hot lover Satisfyer hot lover vibrator

De Satisfyer Hot Lover is een duovibrator. Dat betekent dat ‘ie de vagina (inwendig) stimuleert en tegelijkertijd ook de clitoris. Dubbele stimulatie, dubbel zo lekker. Als het allemaal goed past en goed werkt, natuurlijk.

Door de licht gebogen vorm van het deel van de vibrator wat je inbrengt, denk ik dat ‘ie best geschikt zou kunnen zijn voor G-spot stimulatie. Hij is verder wel helemaal glad, meestal vind ik iets van een ribbel wel fijner voor mijn G-spot.

De Satisfyer Hot Lover heet natuurlijk niet voor niets zo. Je kan ‘m ook opwarmen. Ik hou zelf wel van vibrators die je kan opwarmen, want het voelt altijd zo lekker als je die inbrengt. Alsof je in een warm bad stapt.

Ook kan je deze Satisfyer duovibrator bedienen met de Satisfyer Connect app. In deze app heb je allerlei functies. Je kan ‘m gewoon zelf bedienen, maar dan heb je veel meer opties dan wanneer je ‘m gewoon met de knopjes bedient. Ook kan je zelf patronen maken, of die van anderen afspelen. Je kan een erotisch verhaal luisteren terwijl je vibrator bijpassend meetrilt, je kan ‘m laten reageren op geluid of muziek of je kan een partner op (lange) afstand je sekstoy laten bedienen. Mogelijkheden genoeg dus!

De test van de Satisfyer Hot Lover

De satisfyer hot lover en twee flesjes sliquid glijmiddel De satisfyer hot lover in mijn hand

Een sekstoy met app testen is natuurlijk altijd leuk om te doen met iemand op afstand. En zo kwam het dat ik met vriendinnen in een call zat en het ineens een heel goed idee leek om dat daar te doen. Eén vriendin zei heel behulpzaam dat zij de Satisfyer app ook had, dus dat was geregeld. Het kostte even wat moeite om elkaar toe te kunnen voegen (dat gaat niet altijd soepel in de Satisfyer app), maar uiteindelijk lukte het.

Mijn leven als sextoytester is in elk geval nooit saai. Maar een sextoy testen terwijl er mensen meeluisteren, is toch ook voor mij wel een dingetje, hoor. De connectie was snel gemaakt en mijn vriendin had de controle over mijn Satisfyer Hot Lover.

Ze was gelijk enthousiast en zette ‘m vol aan, wat een hoop gelach (oké, en wat gekreun) opleverde in onze call. Ze kon de Satisfyer Hot Lover harder en zachter zetten, patronen konden niet. Maar dit was ook echt al heel leuk. Want ook met harder en zachter valt er genoeg te variëren en mijn reacties waren duidelijk hoorbaar. Tot het moment dat ik mezelf toch maar even op mute zette, want het werd een beetje te heet.

De test met de app op afstand was in elk geval geslaagd.

Met de knopjes werkt de Satisfyer Hot Lover trouwens ook prima, maar in de app heb je wel écht vele meer mogelijkheden. De standaard standjes kan je zelf niks aan bepalen. Ik wil graag zelf aangeven hoe hard elk deel van de vibrator moet trillen, dat vind ik veel fijner.

Hoe voelt de Satisfyer Hot Lover?

Close-up van de knopjes van de satisfyer hot lover Bovenkant van de satisfyer hot lover

Het formaat van de Satisfyer Hot Lover vind ik helemaal goed, en ook de vorm word ik blij van. Zoals ik al verwacht had, raakt ‘ie mijn G-spot. Normaal ben ik niet heel erg fan van vibraties tegen mijn G-spot. Ik heb over het algemeen wrijving nodig om tot een G-spot orgasme te komen, maar met de Hot Lover lukte het zonder beweging. Dit verbaasde me best wel.

De vibraties van de Satisfyer Hot Lover zijn echt wel goed. Vooral de vibraties in de staaf zijn heel fijn. Ze gaan van lekker zacht en diep tot best wel hard en diep. De vibraties in de clitorisstimulator zijn iets minder, maar zeker nog steeds heel goed. De clitorisstimulator raakt mijn clitoris goed.

Dan is het nog de verwarmfunctie. Wat mij betreft had die nét iets warmer gemogen, om nog iets meer effect te hebben. Maar zoals ‘ie nu is, is ‘ie ook best wel lekker. Het geeft niet echt dat gevoel van in een warm bad stappen, daar is ‘ie dus net niet warm genoeg voor, maar het voelt wel soort van comfortabel. Normaal is siliconen toch een beetje koud en dat is nu in elk geval zeker niet. Dat maakt het fijner. Dit is zo’n functie waar je prima zonder kan, maar als het er wel is, is het toch een fijne toevoeging.

Conclusie

De Satisfyer Hot Lover is echt een fijne duovibrator. De look is bijzonder en echt heel mooi. De vibraties zijn krachtig en diep. Ook de vorm is heel fijn: hij stimuleert mijn G-spot en mijn clitoris heel goed. Via de app kan je ‘m helemaal zo instellen als je wilt, qua trillingen, of je kan dat door een partner laten doen. Super leuk en spannend! De opwarmfunctie is niet super bijzonder, maar wel lekker. Het werkt allemaal gewoon heel goed en lekker en ik vind de prijs ook zeer redelijk! Wat mij betreft is dit echt wel een aanrader.

Je kan de Satisfyer Hot Lover hier bestellen bij bol.com, voor rond de 50 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.