Satisfyer High Fly Finger Vibrator – review

26-07-2021

Van Satisfyer kreeg ik de Satisfyer High Fly, een kleine vibrator die een beetje op een vliegtuigje lijkt en je makkelijk om je vingers kan plaatsen. Satisfyer heeft de laatste tijd een heleboel hele goede sextoys op de markt gebracht, dus ik was best wel nieuwsgierig of deze kleine vingervibrator ook zo’n succes zou zijn.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: vanaf 25,95 euro, hier te koop op bol.com 
Is ’t wat? Eh.. nee.

De verpakking en de inhoud

De satisfyer high fly voor de verpakking. De satisfyer high fly in de verpakking die ik open scheur.

Satisfyer doet het gewoon goed met verpakkingen. Ook de verpakking van de Satisfyer High Fly ziet er super tof uit. Het is een stevig doosje wat je open klapt. Je moet een stripje karton los trekken om ‘m open te maken. Zo weet je zeker dat jouw sextoy helemaal nieuw is.

Op de zij- en achterkant van de doos vind je wat informatie over de High Fly. In de binnenkant zie je plaatjes van hoe je deze vingervibrator zou kunnen gebruiken, maar daar kom ik straks nog op terug.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer High Fly zelf, een oplaadkabeltje, de quick-start-guide, een boekje met veiligheidsinformatie en een boekje met informatie voor de garantie. Er zit tegenwoordig 15 jaar garantie op Satisfyer toys. Best wel bizar, zeker als je kijkt naar wat deze vibrator bijvoorbeeld kost.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer High Fly

De satisfyer high fly om mijn vingers, je ziet de rug van mijn hand. De satisfyer high fly om mijn vingers, je ziet mijn handpalm.

De High Fly heet natuurlijk niet voor niets zo, want hij lijkt op een klein vliegtuigje. Heel klein, want dat is ‘ie. Ik vind ‘m er super schattig uit zien. Het grootste gedeelte van de vibrator is gemaakt van siliconen. Dat is een bodysafe materiaal, wat inhoudt dat het materiaal niet giftig is voor je lichaam en dat het ook niet poreus is, waardoor je het dus goed kan schoonmaken. Dat kan je gewoon doen met water en zeep, of met een toycleaner als je dat fijner vindt.

De Satisfyer High Fly is zo gevormd dat je je middelvinger makkelijk aan de onderkant kan leggen, er zit speciaal een kuiltje, terwijl je je wijs- en ringvinger juist over de vleugeltjes legt. Dit voelt ook erg comfortabel.

De ‘vleugels’ voelen flexibel en het siliconen voelt lekker zacht en glad aan.

De test van de Satisfyer High Fly

De satisfyer high fly naast een flesje sliquid sea glijmiddel. De achterkant van de satisfyer high fly

Natuurlijk gebruik je glijmiddel bij een vibrator zoals deze. Vingervibrators zijn vaak een hit or miss. Als het goed werkt, is het super fijn, want je hoeft zo’n vibrator niet zelf vast te houden en dan voelt het eigenlijk als een extra vinger, of een verlengstukje van je vinger. De Fun Factory Be One doet dat bijvoorbeeld super goed.

Wat me gelijk opviel, is dat het knopje van de Satisfyer High Fly op een gekke plaats zit. Namelijk precies onder je middelvinger als je ‘m gebruikt. Nu moet ik zeggen dat ik niet een plek kan verzinnen waarbij je wel makkelijk een knopje zou kunnen gebruiken wanneer je ‘m zo vast hebt, maar toch. Dit is wel de slechtste plek.

Maar toen ik het knopje eenmaal ingedrukt had, was ik nog meer teleurgesteld. De vibraties van de High Fly zijn echt uitermate teleurstellend. Buzzy en licht. Wie wil dat? Je hoort het al aan het geluid, buzzy vibraties klinken als een zoemende bij. Maar mocht je het niet horen, dan voel je het ook gelijk. Bij de hardere steady standjes wordt het nog erger. Maar de eerste paar standjes zijn ook al best slecht. Super jammer, want Satisfyer heeft best wel veel vibrators met juist hele goede motoren er in. De Satisfyer Purple Pleasure is bijvoorbeeld ook een vrij kleine vibrator, maar die heeft juist hele krachtige, diepe vibraties. Misschien is de High Fly net een stapje te klein en weet Satisfyer nog niet hoe ze een goede, kleine motor hier in kwijt kunnen? Hoe dan ook, dit is niet goed. Wat overigens een grappig detail is, op de achterkant van de verpakking staat vermeld ‘super-strong deep vibration’. Ha ha, Satsifyer. Goede grap.

Wat is ‘ie lekker multifunctioneel, hè, die Satisfyer High Fly?

De satisfyer high fly ligt op de binnenkant van de verpakking waar je alle verschillende gebruikstips ziet in illustraties. Close-up van de satisfyer high fly, je ziet het powerknopje ook goed.

In de binnenkant van de verpakking zie je dus tekeningetjes. Ik ben echt voorstander van tips hoe je een bepaalde sextoy kan gebruiken. Zelf experimenteren is super leuk, maar wat aanwijzingen kunnen heel inspirerend zijn.

Satisfyer geeft ons twaalf gebruikstips. Waarvan vijf neerkomen op: hou de High Fly tegen je vulva. Vier komen neer op: hou de High Fly tegen de penis en/of ballen. Twee tips zijn: hou de High Fly tegen je borsten/tepel. Een vibrator tegen een vulva, penis of tepel houden, is nou niet per se iets waarvan ik denk: goh, dat kunnen de meeste mensen zelf niet bedenken. Of je die vibrator nu tegen je vulva houdt terwijl er verder niks gebeurt, of wanneer er een piemel in je vagina zit, of wanneer er een piemel in je anus zit, is qua tips niet zo héél verschillend. Of je ‘m tegen je borsten houdt terwijl je gewoon zit te chillen of wanneer je op een piemel zit, ook niet zo. Natuurlijk voelt het super anders, de hele beleving is anders, maar om nu te zeggen dat dit lekker inspirerend is, nah.

Deze vingervibrator is hierin niet anders dan elke andere vibrerende toy. Je kan ‘m tegen het plekje houden wat jij lekker vindt, terwijl je eventueel ook nog andere dingen doet die jij lekker vindt. Maar eerlijk gezegd, ik zou vooral voor die ‘andere dingen die je lekker vindt’ gaan, want deze Satisfyer High Fly voegt verdomd weinig toe.

Conclusie

Ik was ondertussen best wel fan geworden van Satisfyer, omdat ze zoveel goede toys hebben tegenwoordig. Maar deze Satisfyer High Fly is echt een dikke misser. Deze buzzy vibraties zouden gewoon niet meer moeten hoor, tenzij je een cheapo vibrator op AliExpress bestelt, misschien. Maar dit is gewoon onder de maat. Gelukkig zijn er nog een hoop andere Satisfyer toys die wél heel goed zijn, zoals bijvoorbeeld de Satisfyer Purple Pleasure.

Je kan de Satisfyer High Fly hier bestellen bij bol.com, vanaf 25,95 euro
Maar beter bestel je de Satisfyer Purple, voor 21 euro, hier bij bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.