Satisfyer G-spot Flex 4+

17-07-2023

Ik ben ondertussen best wel van Satisfyer gaan houden. Maar het is nog steeds zo dat de ene Satisfyer de andere Satisfyer niet is. Sommigen zijn supergoed, van anderen betreur ik het dat ze die ooit gemaakt hebben. Ik was benieuwd in welke categorie deze Satisfyer G-spot Flex 4+ (wat een slechte naam weer) zou vallen. Ik kreeg ‘m van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady (in de app nog veel meer mogelijkheden)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: rond de 45 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Goede vorm, matige vibraties

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer g-spot flex 4+ De binnenkant van de verpakking van de satisfyer g-spot flex 4+.

Zoals altijd: prima verpakking, ziet er leuk uit. Staat in al m’n Satisfyer reviews.

In de doos vind je: de Satisfyer G-spot Flex 4+ zelf, het oplaadkabeltje, een boekje over de garantie, een boekje met veiligheidsinformatie en een quick start guide.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer G-spot Flex 4+

De satisfyer g-spot flex 4+  in mijn hand. De satisfyer g-spot flex 4+  naast een lipstick.

De Satisfyer G-spot Flex 4+ is een lange, slanke vibrator met een wat bollere bovenkant. Ik vind het lichtblauwe kleurtje leuk. Maar het meest opvallende van deze G-spot vibrator is dat je ‘m kan verbuigen. En hoe je ‘m buigt, zo blijft ‘ie ook staan.

Je kan ‘m beide kanten opbuigen. Hij geeft even een knikje als hij net over het middelpunt heengaat, maar verder kan je ‘m dus zo ver buigen als je wil. Superhandig, want iedereen zal z’n eigen favoriete hoek hebben voor een G-spot vibrator. Je kan ‘m helemaal tot een U-vorm buigen, al weet ik niet precies waarom je dat zou willen. Als er ook nog een extra motor in het handvat gezeten had, dan was deze vorm wel interessant geweest, want dat deel zou dan tegen je clitoris kunnen trillen.

De test van de Satisfyer G-spot Flex 4+

De satisfyer g-spot flex 4+  gebogen om een flesje sliquid. De satisfyer g-spot flex 4+ , iets minder gebogen dan op de foto hiernaast.

Natuurlijk gebruikte ik een fijn, waterbasis glijmiddel. Ik kies altijd voor een glijmiddel zonder glycerine of parabenen, omdat die de vagina kunnen irriteren. Meestal ga ik voor Sliquid of Pjur Woman Nude.

Als ik een Satisfyer vibrator aanzet, ben ik altijd benieuwd. Van de meeste merken weet ik wel hoe de vibraties zijn, dus dan is het weinig verrassend. Maar bij Satisfyer varieert het van ‘omg, zó goed!’ tot ‘eh, what the fuck moet dit voorstellen?’, dus je weet het nooit. Toen ik de Satisfyer G-spot Flex 4+ aanzette, was ik een beetje teleurgesteld. Deze vibraties zijn gewoon niet wat ik wil. Net onder gemiddeld, zou ik zeggen. Ze zijn zeker niet diep en ook niet echt krachtig. Als je nog nooit een vibrator hebt gebruikt, of als je gewoon niet zulke krachtige stimulatie wil, dan is dit prima. Ik weet zeker dat er genoeg mensen zijn die hier blij mee gaan zijn de vibraties zijn ook niet echt slecht te noemen. Maar als je wel van krachtige vibraties houdt, die diep stimuleren, dan kan je deze Flex beter overslaan.

Goed, de vibraties doen het voor mij dus niet. Ja, ik zou best kunnen klaarkomen als ik met de kop van deze vibrator mijn clitoris stimuleer en wat geduld (en hele goede porno) heb. Maar ik heb gewoon andere sextoys waarmee ik dat veel beter kan.

Ik was natuurlijk wel geïnteresseerd in hoe deze vibrator het als G-spot stimulator doet. Want dat is waarom je ‘m zou kopen. Het buigen van de Flex 4+ gaat echt makkelijk. Ik koos voor een lichte buiging, want mijn G-spot is vrij makkelijk te bereiken.

Als G-spot vibrator vind ik de Satisfyer G-spot Flex 4+ echt wel fijn. Natuurlijk was het leuk geweest als de vibraties dan ook beter waren geweest. Maar persoonlijk kom ik nooit (nou ja, zelden) klaar van vibraties tegen mijn G-spot. Deze vibraties voelen best wel aangenaam tegen mijn G-spot, ook al kom ik daar niet van klaar.

Mijn G-spot heeft wrijving nodig voor een orgasme. En dat gaat prima met deze G-spot vibrator. Dat de bovenkant dikker is en dat je de kromming zelf kan bepalen, helpt daarbij heel erg. Mijn G-spot werd heel goed gestimuleerd en op deze manier heb ik maar weinig geduld nodig voor een orgasme.

Je kan de Satisfyer G-spot Flex 4+ ook met de Satisfyer App gebruiken. In de app heb je nog veel meer patronen, ook door andere gebruikers gecreëerd. Ook kan je bijvoorbeeld de vibrator laten reageren op muziek of geluid, of op een erotisch verhaal wat voorgelezen wordt in de app. Er zijn superveel mogelijkheden en de app werkt ook echt makkelijk, goed en steady.

Conclusie

De vibraties van de Satisfyer G-spot Flex 4+ zijn net onder gemiddeld. Niet diep en ook niet zo krachtig. Als G-spot vibrator vind ik de Flex wel heel leuk. Het is fijn dat je ‘m zelf kan buigen zoals jij het lekker vindt, en hij is ook stimulerend genoeg voor mijn G-spot.

Je kan de Satisfyer G-spot Flex 4+ hier bestellen bij bol.com, voor rond de 45 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.