Satisfyer Fabulous Four

13-06-2022

De Satisfyer Fabulous Four, dat klinkt toch wel gelijk al geweldig. Ik was benieuwd of deze set ook echt zo geweldig is. Eén onderkantje, waar je vier verschillende bovenkantjes op kan draaien. Klinkt best wel handig, toch? Ik kreeg deze set van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, allebei helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes, 12 vibratiestanden, waarvan 5 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 56 euro, hier te koop op bol.com 
Is ’t wat? Fab! Maar…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer fabulous four De binnenkant van de verpakking van de satisfyer fabulous four

Zoals altijd bij Satisfyer ziet ook deze verpakking er gewoon tof uit. Strak, fris, hip en vrolijk. De doos vouwt open. In de binnenkant zie je allerlei manieren om deze vier seksspeeltjes te gebruiken.

Hoewel ik het een prima idee vind om aan te geven hoe je een sextoy allemaal kan gebruiken, vind ik dit dubbelop-gedoe altijd wel flauw. Je kan (volgens Satisfyer, ik zou het niet aanraden, want niet zo’n brede basis) bijvoorbeeld één vibrator zowel anaal gebruiken als je een penis hebt, of volgens een apart plaatje, anaal gebruiken als je een vulva hebt. Ook vind Satisfyer dat je de luchtdruktoy op je tepels kan gebruiken als je borsten hebt, maar óók als je geen borsten hebt. Daar hoef je echt niet twee verschillende plaatjes voor te maken zodat je kan opscheppen over hoe ontzettend veel opties er toch zijn.

In de verpakking vind je dus één onderkantje en vier verschillende toys/bovenkantjes. Een luchtdruktoy, een wandvibrator, een staafvibrator en een rabbitvibrator.

Ook vind je in de verpakking het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en de safety-informatie.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Fabulous Four

De satisfyer fabulous four en een lipstick De satisfyer fabulous four

Ik vind het idee van deze set best wel tof. Vier losse toys zijn, neem ik aan, duurder wanneer ze allemaal een eigen onderkant moeten hebben. Deze set is echt niet duur voor wat je krijgt. Het ziet er allemaal ook super leuk uit. Ik vind het leuk dat alle vier de toys een ander kleurtje hebben, die wel tof bij elkaar passen.

Wat ik ook tof vind, is dat het echt vier verschillende toys zijn. Wanneer je nog geen sekstoys hebt, zou dit echt wel een toffe set zijn. Je kan dan gelijk van alles uitproberen en kijken wat je fijn (en niet fijn) vindt.

Het onderkantje ziet er wel vreemd uit. Ik ben benieuwd hoe dat tijdens gebruik gaat zijn. Ook vraag ik me af of de staafvibrator geschikt zal zijn voor G-spot-stimulatie.

De test van de Satisfyer Fabulous Four

De luchtdruktoy van de satisfyer fabulous four Close-up van de luchtdruk toy van de satisfyer fabulous four

Ik begon mijn test met de luchtdrukstimulator. Ik heb niet zo’n goed beeld bij hoe dit hele systeem nu werkt. Hoe één zo’n onderkantje kan zorgen dat drie toys vibreren, maar dat één toy luchtdrukstimulatie produceert. Dus daarom was ik vooral benieuwd naar of dit goed zou werken.

Dat bleek dus het geval te zijn. Deze luchtdruktoy werkt echt heel goed. De stimulatie voelt diep en best wel krachtig ook. Ook het tuutje sluit lekker aan om mijn clitoris. Dit is echt een luchtdruktoy waar ik best wel blij van word. Behalve dan de knopjes. Maar daar kom ik straks op terug!

De Fabulous Four Wand Vibrator

De satisfyer fabulous four wand vibrator in mijn hand. Close-up van de wandvibrator van de satisfyer fabulous four

Als volgende was de wand vibrator aan de beurt. Op zich lijkt ‘ie qua vorm natuurlijk wel wat op een wandvibrator, maar om het nou écht een wandvibrator te noemen, mwah. Het is gewoon een vibrator met een kop, eigenlijk. Prima geschikt om bijvoorbeeld je clitoris mee te stimuleren. En dat doet ‘ie ook goed.

De vibraties van de Fabulous Four zijn, zoals ik eigenlijk ook wel verwacht had, echt wel goed. Satisfyer kan dat tegenwoordig (al verpesten ze het in kleine vibrators soms ook nog wel eens). Over deze vibraties heb ik niks te klagen. Ze zijn redelijk diep en lekker krachtig. Voor mij is dit echt prima stimulatie om makkelijk mee klaar te komen.

De Fabulous Four Vibrator

De vibrator van de satisfyer fabulous four Close-up van de vibrator uit de satisfyer fabulous four set

De gele vibrator heeft dus geen naam anders dan ‘vibrator’. Wel een hele lekkere vibrator, als je ’t mij vraagt. De vorm is goed. Ik ben op zich niet per se gek op vibraties in mijn vagina, maar dit voelde door de vorm echt wel fijn. De vibrator heeft een lichte kromming en is wat dikker aan de bovenkant, waardoor het mij wel lukt om mijn G-spot te stimuleren. Maar mijn G-spot is echt heel makkelijk. Ik denk dat voor de meeste mensen dit niet héél veel zal doen voor de G-spot. Maar alsnog is het dan lekker. En zeker om wat mee te experimenteren. Je kan de vibrator natuurlijk ook gewoon gebruiken om de buitenkant van je vulva te stimuleren, of andere delen van je lichaam die je fijn vindt. Lekker experimenteren!

Ik  zou ‘m niet per se aanraden voor anaal gebruik. De basis van de vibrator is wel iets verbreed, maar dat is maar een klein beetje. Het is op zich een vrij grote sextoy, dus ik zou niet verwachten dat ‘ie heel makkelijk naar binnen schiet, maar je weet het nooit. Persoonlijk zou ik het risico liever niet nemen. Je kan natuurlijk wel je anus aan de buitenkant stimuleren met vibraties. Zorg er wel voor dat je ‘m dan wel schoonmaakt met water en zeep of toycleaner voor je ‘m weer vaginaal gebruikt, om vervelende dingen als blaasontsteking te voorkomen.

De Fabulous Four Rabbit Vibrator

De satisfyer fabulous four rabbitvibrator. De rabbitvibrator van de satisfyer fabulous four in mijn hand en ik rek de clitorisstimulator een beetje uit.

Het inwendige deel van de rabbitvibrator lijkt best wel op de normale vibrator. Ik had het leuker gevonden als de vorm wat meer onderscheidend was geweest, zodat je nog meer verschillende dingen kan proberen. Bijvoorbeeld iets korter en dikker. Maar ondanks dat, is het ook best wel een toffe vibrator.

Er zit geen apart motortje in de clitorisstimulator, maar de vibraties worden best wel aardig doorgegeven. Het is geen We-Vibe Nova 2 natuurlijk, wat dé beste rabbitvibrator is, maar hij is wel echt geschikt om te proberen of een rabbitvibrator wat voor jou zou zijn.

Omdat de vibraties best wel krachtig zijn, geeft het mij genoeg stimulatie om tot een orgasme te komen.

De onderkant van de Fabulous Four

Het onderkantje van de satisfyer fabulous four Mijn vingers op de knopjes van de satisfyer fabulous four

Ik vind dus alle toys uit deze set best wel fabulous. Maar mijn grote ergernis zit in het onderkantje. Want die knopjes, echt, wat zijn die kut! Super bijzonder, want ik heb nog nooit een Satisyfer toy gehad waarvan ik gedoe had met de knopjes. En nu heb ik er dan in eens vier.

De knopjes zitten raar geplaatst, maar vooral zijn ze heel moeilijk in te drukken. Alleen al om de vibrator aan te zetten, kost veel moeite. Je moet twee seconden op het plusknopje drukken, maar die is echt moeilijk in te drukken. Super irritant! Het knopje is vrij lang, maar eigenlijk kan je ‘m alleen helemaal onderaan, waar het plusje staat, indrukken. Met moeite. Wat een gedoe. Precies waar ik niet op zit te wachten als ik aan het masturberen ben.

Ook het opschroeven van de toys vind ik niet super makkelijk gaan. Ook niet echt moeilijk, maar het is echt elke keer even zoeken en puzzelen hoe het nu past. Dat vind ik op zich niet zo erg, want je wisselt niet continu natuurlijk. Die knopjes zijn irritanter. Super zonde, want als dit onderkantje gewoon goed geweest was, was deze set echt bijna perfect te noemen. Maar dit is toch wel een minpunt. Al vind ik alsnog voor deze prijs dat je hier zeker geen miskoop aan hebt.

Conclusie

De Satisfyer Fabulous Four zijn echt best wel fabulous. Alle toys functioneren goed en lekker. Alleen de knopjes zijn echt heel vervelend. Gek geplaatst en moeilijk in te drukken. Dat is wel een groot minpunt, maar voor deze prijs vier toys die het gewoon echt goed doen, vind ik nog steeds wel redelijk fab!

Je kan de Satisfyer Fabulous Four hier bestellen op bol.com voor 56 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

5 Reacties

 1. Dag Tess, hoe zou je zeggen dat de luchtdrukstimulator verschilt van de Pro 2? ik twijfel tussen deze set en de Pro 2

  Antwoord
  • Hai Sara,
   De luchtdrukstimulatie van deze is ook fijn, maar de Pro 2 werkt wel makkelijker qua knopjes. Maar zelf zou ik eerder voor bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy 1+ nemen, omdat die door de app ook nog veel meer mogelijkheden heeft!
   Groetjes,
   Tess

   Antwoord
 2. Weet je wat het verschil is tussen de marvelous four en deze? Ze zien er redelijk identiek uit behalve het onderste deel.

  Antwoord
  • Dat is precies het enige verschil wat ik zelf heb kunnen ontdekken, maar ik kan er zelf ook niet meer informatie over vinden. Dus eigenlijk: geen idee!

   Antwoord
   • Ik heb nu de Marvelous Four gekocht, en deze knopjes werken prima. Een aanrader dus!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.