Satisfyer Dual Pleasure

28-01-2022

Ik was in de eerste instantie even in de war en dacht dat ik toch al eens de Satisfyer Dual Pleasure getest had. Maar dat was de Satisfyer Dual Love! Klinkt een beetje hetzelfde, natuurlijk. De Dual Love is één van mijn favoriete luchtdruktoys, dus ik was heel benieuwd of de Satisfyer Dual Pleasure dat kon evenaren. Ik kreeg ‘m van Satisyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 luchtdrukstanden en 11 vibratiestanden (waarvan 3 steady)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: vanaf 36 euro, hier te koop op bol.com 
Is ’t wat? Hij is zeker lekker, maar niet zo lekker als de Dual Love!

De verpakking en de inhoud

De dual pleasure voor de verpakking. De binnenkant van de verpakking van de satisfyer dual pleasure

Satisfyer heeft gewoon goede verpakkingen. Het ziet er allemaal leuk en heel herkenbaar uit. Fris en jong. In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Dual Pleasure zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en drie boekjes: de gebruiksaanwijzing, een quick start guide en een boekje met veiligheidsinformatie.

De verpakking is zoals altijd geseald, zodat je zeker weet dat je sextoy helemaal nieuw is en nog door niemand is aangeraakt.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Dual Pleasure

De satisfyer dual pleasure naast een lipstick De achterkant van de satisfyer dual pleasure, je ziet ook de knopjes.

Satisfyer is een ster in het steeds verzinnen van andere vormen voor luchtdrukvibrators. Toen het merk Satisfyer nog helemaal nieuw was, waren ze vooral bezig met het kopiëren van anderen. Maar nu hebben ze blijkbaar zelf meer dan genoeg inspiratie.

In de eerste instantie dacht ik dat het allemaal niet zo veel uit zou maken. Een andere vorm is niet per se een ander gevoel, dacht ik. Luchtdrukstimulatie is luchtdrukstimulatie. Maar dat blijkt dus niet zo te zijn. En elke Satisfyer geeft me dus een ander gevoel.

De Satisfyer Dual Pleasure heeft weer een ander soort tuutje wat een klein beetje uitsteekt. De vorm van de sextoy zelf is vrij lang. Het handvat kan je ook gebruiken als een vibrator en zo ziet dat er ook echt wel uit. De magneetjes om de Satisfyer mee op te laden zitten helemaal bovenop, wat echt een prima plek is. Dat is niet altijd het geval geweest, dus dat is fijn dat dat bij dit model helemaal goed zit.

Achter op de kop, waar aan de voorkant het tuutje zit, zitten drie knopjes om de Satisfyer Dual Pleasure mee te bedienen.

De test van de Satisfyer Dual Pleasure

De satisfyer dual pleasure in mijn hand. De satisfyer dual pleasure van boven

Ik begon met het testen van het luchtdrukdeel van de toy, want dat vind ik toch het meest relevante. De vibratorfunctie is een hele leuke extra, maar niet waar het om gaat. De luchtdrukstimulatie van de Satisfyer Dual Pleasure voelt lekker diep, dat is fijn. Het allereerste standje is echt heel zacht. Het tweede standje is wel gelijk een stukje harder, maar nog goed te doen. Het is prettig dat er zo’n heel zacht standje bij zit, denk ik.

Zoals wel vaker bij Satisfyer luchtdruktoys het geval is, is het bij deze Dual Pleasure ook zo dat de twee hardste standjes niet zo fijn aanvoelen. Ze zijn wel harder, maar niet meer stimulerend. Eerder juist minder stimulerend. De lagere standjes voelen zoals het klinkt wanneer de motor van een auto aan het opstarten is. Je voelt dus (bijna) de losse luchtdrukpulsjes achter elkaar. Bij de twee hardste standjes voel je die losse pulsjes niet meer, maar is dat één geheel geworden. Wel harder, maar minder stimulerend. Voor mij althans, want het kan natuurlijk dat iemand anders dit juist wel een lekker gevoel vindt.

Dan wil ik het nog even hebben over de knopjes van de Dual Pleasure. Wanneer ik niks over de plaatsing van knopjes schrijf, kan je er eigenlijk vanuit gaan dat dat helemaal goed zit. Maar bij de Satisfyer Dual Pleasure is dat helaas niet het geval. Ik vind de knopjes op een vervelende plek zitten. Wel logisch, want, waar moeten ze anders? Maar zo hoog achter op de kop van de toy vind ik niet fijn. Wat ook gek is, is dat wanneer ik op het harder-knopje druk, ik het knopje duidelijk een klik voel en hoor maken. Maar wanneer ik op het zachter-knopje druk, is dat niet. Lijkt een klein detail, maar het voelt erg vervelend tijdens het gebruik.

De vibratorkant van de Satisfyer Dual Pleasure

Satisfyer dual pleasure De satisfyer dual pleasure en het oplaadkabeltje.

Je kan de vibratie natuurlijk ook tegelijkertijd aanzetten met de luchtdruk. Je voelt de vibraties dan ook echt wel goed genoeg bij je vulva/clitoris. Maar óók heel erg in het handvat. Sommige mensen vinden dat een heel vervelend gevoel in hun handen. Mij stoort het niet zo erg. Ik vind de combinatie wel altijd erg fijn voelen. Ik had het gevoel dat bij deze Satisfyer Dual Pleasure mijn schaamlippen ook extra gestimuleerd werden.

De vibratie is erg krachtig en diep. Dat vind ik super fijn. Je kan het vibratiedeel gebruiken voor uitwendige stimulatie, om bijvoorbeeld je clitoris te stimuleren, maar je kan ‘m ook heel goed inbrengen in de vagina.

Dat voelt ook echt allebei erg fijn. Omdat de vibraties zo goed zijn, is ‘ie als clitorale vibrator echt heel geschikt. Ik kon er ook op die manier makkelijk van klaarkomen. De vorm is niet super bijzonder, maar wel weer beter dan bijvoorbeeld de vorm van de Dual Love. Ik had het fijn gevonden als er nog net even wat meer kromming in zou zitten, voor betere G-spot stimulatie. Maar je kan niet alles hebben en ik vind niet dat ik kan klagen over de vibratorkant van deze luchtdrukvibrator, omdat ‘ie het gewoon echt wel goed doet. En zeker voor zo’n extraatje is dit meer dan ik verwacht, eigenlijk.

Satisfyer Connect app

De satisfyer dual pleasure naast een telefoon Close-up van de satisfyer dual pleasure

Ik ga het niet te uitgebreid bespreken, want dat heb ik al meerdere keren gedaan in andere Satisfyer reviews. Maar ook de Satisfyer Dual Pleasure kan je met de Satisfyer Connect app gebruiken. Je kan ‘m dan zelf bedienen via de app, of je kan dat door iemand anders laten doen. Die andere persoon kan naast je zitten, maar ook aan de andere kant van de wereld, dat maakt niet uit.

In de app heb je allerlei functies. Je kan verschillende programma’s afspelen en ook zelf maken. Je kan de Dual Pleasure laten reageren om omgevingsgeluid of op muziek die op je telefoon staat. En je kan ‘m dus door iemand anders laten bedienen. In de app kan je dan ook nog chatten, bellen of videobellen met elkaar. Super handig allemaal.

Er is nu ook een nieuwe functie: remotyca-verhalen. Er wordt dan (in de app) een erotisch verhaal voorgelezen, en je Satisfyer doet dan mee met het verhaal. Dus als het verhaal heftiger wordt, gaat je toy ook harder trillen. Er staat nu één verhaal in de app, maar als je connect met je Spotify, krijg je nog veel meer opties. Ik vind dit een leuke, nieuwe toevoeging.

Conclusie

De Satisfyer Dual Pleasure is echt wel een fijne Satisfyer luchtdrukvibrator, maar ik vind nog steeds de Dual Love fijner. De luchtdrukstimulatie voelt fijn en diep, behalve bij de twee hoogste standjes. Het vibratordeel doet het ook heel goed, met krachtige, diepe vibraties. De plaatsing van de knopjes is niet helemaal optimaal, maar kon ook niet echt anders. Al met al een prima sextoy.

Je kan de Satisfyer Dual Pleasure hier bestellen bij bol.com, vanaf 36 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.