Satisfyer Double Joy – sextoy review

23-04-2021

The word is out, ik ben tegenwoordig best wel fan van Satisfyer. Een paar jaar geleden had ik je niet geloofd als je me had verteld dat ik dit ooit zou zeggen. Maar het is waar. Hun luchtdruktoys, maar ook hun vibrators zijn de laatste tijd echt gewoon heel erg goed. Ook de app werkt prima. En de prijzen zijn nog steeds vrij laag of in elk geval zeer redelijk. Helemaal leuk dus! Maar nu kreeg ik de Satisfyer Double Joy en ik moet toch zeggen dat ik wel wat sceptisch was. Zo’n We-Vibe look-a-like, ik heb er gewoon nog geen goede van meegemaakt. Maar, je weet het nooit! Ik kreeg ‘m trouwens van Satsifyer zelf.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic, helemaal bodysafe dus
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady. In de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: Ja (IPX7)
Verkoopprijs: 39,95 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Meh.

De verpakking en de inhoud

De satsifyer double joy naast de verpakking. Die is roze met oranje, heeft een kleine foto van de toy en een lijnentekening. De satsifyer double joy voor de open gevouwen verpakking, waar je een lijnentekening ziet en wat uitleg over de toy.

Satisfyer zit gewoon helemaal goed met hun verpakkingen. Hun stijl is super herkenbaar en gewoon helemaal leuk. Lekkere frisse kleuren en die lijnentekeningen zijn gewoon heel tof. Ik vind het ook leuk dat je op de voorkant de tekening van twee gezichten ziet, en dat je in de binnenkant dan de rest van de lichamen er ook bij ziet.

Je maakt de Satisfyer verpakkingen open door een stripje karton weg te scheuren, net zoals bij de verpakking van de crackers die ik elke ochtend eet. Je weet dus zeker dat de verpakking nog niet open geweest is. Maar daarna heb je wel een beetje een gehavende verpakking, wat best jammer is als je je toy daar in zou willen bewaren.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Double Joy zelf, een oplaadkabeltje en boekjes met instructies en garantie- en veiligheidsvoorschriften.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Double Joy

De satsifyer double joy naast een lipstick. Ze zijn ongeveer even lang. De satsifyer double joy in mijn hand.

Als ik naar de vorm van de Satisfyer Double Joy kijk, word ik niet gelijk heel enthousiast. Qua hoe flexibel hij is, ben ik wel tevreden. Flexibel genoeg om bij verschillende lichaamstypes aan te sluiten, maar niet zo flexibel dat ‘ie niet goed zal blijven zitten. Het valt me op dat ‘ie wel veel kleine stofjes aantrekt.

Bovenop lijkt één grote knop te zitten, maar eigenlijk is dit een plus- en een minknop. Als je in het midden drukt, druk je ze of allebei tegelijk in, of één. Je weet het nooit. Even opletten dus. Er zit geen afstandsbediening bij de Double Joy. Op de verpakking staat dat je ‘m ook zonder app kan gebruiken. Ja. Het kán. Maar hoe handig is dat, wanneer de knopjes tussen je schaamlippen zitten?

Wat kan je met de Satisfyer Double Joy?

Close-up van de grote knop van de satsifyer double joy Ik heb de satsifyer double joy in mijn hand en laat zien hoe flexibel hij is, door de u-vorm uit te rekken zodat het nu meer een halve grote cirkel lijkt.

Wat me opvalt, is dat op de verpakking wel staat dat dit een partner vibrator is, maar dat er eigenlijk nergens echt uitgelegd staat wat de bedoeling van deze vibrator is. In de gebruiksaanwijzing vind je één klein plaatje, waarop je, als je goed kijkt, kan zien hoe deze partnervibrator bedoeld is.

Net zoals de We-Vibe koppelvibrators, is deze Satisfyer Double Joy gemaakt om te dragen tijdens penis-in-vagina seks. Je brengt het kleine gedeelte in in de vagina, het grotere gedeelte zit tussen je schaamlippen en tegen je clitoris aan. Een partner kan de penis langs het kleine gedeelte van de Double Joy inbrengen en op die manier kan je seks hebben. Je wordt dan dus nog extra gestimuleerd met vibraties tegen je clitoris. Ook wordt je vagina én de penis van je partner gestimuleerd door vibraties.

Ik weet dat er veel mensen zijn die dit idee geniaal vinden, maar ik vind het dus helemaal niks. Ik vind het zo’n gedoe. Misschien heb ik niet het juiste type vagina er voor, dat kan ook. Maar bij mij blijven toys als deze gewoon nooit goed zitten. Het is gedoe. Je moet op zo’n manier neuken dat die toy er niet weer uit glijdt. En als je een ander standje wil, moet je dus of die knopjes tussen je schaamlippen zoeken, of je moet lopen klooien met die app en hopen dat het signaal niet weggevallen is. En eerlijk gezegd, ik heb daar gewoon geen zin in.

Je kan een partnertoy, of koppelvibrator, ook prima gebruiken als draagbare sextoys. Zoals je bijvoorbeeld ook doet met zo’n trileitje. Je kan de sextoy inbrengen en met de app bedienen. Of laten bedienen door je partner, eventueel zelfs op lange afstand. Dit type vibrator stimuleert dan je clitoris en vagina, wat ik veel fijner vind dan zo’n eitje die alleen je vagina stimuleert. Dat is ook de manier waarop ik deze Satisfyer Double Joy heb getest. Als je verder leest, kom je er achter waarom ik het niet de moeite waard vond om me ook nog aan het ‘extra gedoe’ te wagen.

De test van de Satisfyer Double Joy

De satsifyer double joy naast een metallic paarse we-vibe sync. Je ziet dat de sync kleiner is en beter gevormd. De satsifyer double joy en de we-vibe sync in elkaar gehaakt.

Met een klein beetje waterbasisglijmiddel is de Double Joy makkelijk in te brengen. Het inwendige deel is ook niet zo groot. Het deel voor tussen je schaamlippen vind ik wel vrij bulky. Als je de Satisfyer Double Joy vergelijkt met bijvoorbeeld de We-Vibe Sync, dan valt gelijk op dat de Sync kleiner is en duidelijk verfijnder qua vorm. Het is zo op ’t oog voor mij in elk geval al duidelijk dat de Sync veel beter aansluit bij een lichaam, zeker als je ook nog PiV-seks wil hebben.

Maar de We-Vibe Sync zit ook in een totaal andere prijscategorie dan de Satisfyer Double Joy. Dus hoewel deze vergelijking in de eerste instantie misschien niet helemaal eerlijk lijkt, is het nu eenmaal wel zo dat Satisfyer toch wel meerdere toys heeft ‘gekopieerd’ van andere, duurdere merken. En in sommige gevallen presteerde de ‘goedkope namaak’ Satisfyer dan toch beter dan het veel duurdere origineel.

Ik koos er voor om de Satisfyer Double Joy met de app te bedienen, dat leek me een stuk makkelijker. Het connecten met de app ging super soepel, zoals meestal bij de Satsifyer app. Wanneer het een keer niet gaat, is het gelijk ook wel écht gedoe, maar gelukkig gaat het meestal gewoon goed. Ik heb overigens een Huawei telefoon. In de app heb je super veel opties. Natuurlijk alle gewone standjes en patronen, maar ook patronen die andere gebruikers hebben gemaakt. Die kan je eerst proberen en dan gratis downloaden als je ze leuk vindt.

De vibraties van de Satsifyer Double Joy

De satsifyer double joy van schuin achteren gezien. De satsifyer double joy van de zijkant gezien.

De Double Joy heeft twee motortjes. Wanneer deze tegelijk aanstaan, is het nog wel oké. Het is vrij buzzy, maar nog wel te doen. Maar wanneer slecht één van de twee motortjes trilt, voel je echt wat het eigenlijk is. En dat is, nou ja, helemaal niks eigenlijk. Ik begrijp niet waarom Satisfyer in de Satisfyer Vibes serie zulke goede motoren kan stoppen, en dan in deze Double Joy dit doet. Als je als merk blijkbaar precies weet wat goede vibraties zijn, waarom kom je dan met dit aanzetten?

Oké, de Double Joy is echt niet duur. Maar serieus, ik verwacht in 2021 toch gewoon wel goede vibraties. Ook in kleine toys. Er zijn genoeg kleine toys die bewezen hebben dat dat wel kan. Als je een patroon hebt, waarbij (af en toe) beide motortjes om en om trillen, dan voelt dat gewoon best wel sneu. Ik vind het echt een afknapper in elk geval.

Orgasmes met de Double Joy

Ik heb het grote gedeelte van de satsifyer double joy in mijn hand. Ik heb het kleine, inwendige deel van de satsifyer double joy in mijn hand.

Het brede gedeelte wat mijn clitoris moet stimuleren, doet ook niet echt wat het moet doen. Ik denk dat dit grotendeels met de vorm te maken heeft. Vanwege dat formaat was de druk op mijn clitoris niet optimaal. En met deze vibraties, heb ik wel wat meer druk nodig. Ik ben helemaal niet klaargekomen van de Double Joy. Double meh dus. Ik kan me best voorstellen dat iemand anders wel klaar kan komen met deze partner vibrator, trouwens. Wanneer je niet echt harde vibraties nodig hebt, of juist houdt van druk die iets meer verspreid is, dan gok ik dat het met deze Double Joy ook wel zal lukken. Also, als je je niet zo ergert aan hoe slecht het ding werkt, helpt dat ook.

Het schoonmaken van de Satisfyer Double Joy

Met een regenboogtandenborstel maak ik het logo van de satsifyer double joy schoon. Met mijn regenboogtandenborstel maak ik de binnenkant van de satsifyer double joy schoon, waar het ce-keurmerk staat.

Ik wou dat je mijn gezicht nu kon zien, terwijl ik dit typ. Ik kan best wel geïrriteerd kijken, dus ik hoop dat je er op wil vertrouwen dat ik nu mijn aller-aller-geïrriteerdste gezicht trek. Want serieus. Wie. Maar echt. Wie?! WIEEEE!? Wie verzint het om een merknaam, een CE-keurmerk en een of ander recycle logo in (ja, IN!) het siliconen deel te ‘drukken’ wat in de vagina gaat? Er zitten dus vrij diepe groeven in dit deel. Dit deel wat je inbrengt. In je vagina. Waar glijmiddel en vaginaal vocht komt. Dát deel, daar zitten groeven in. Die diep genoeg zijn om zelfs na het schoonmaken nog jouw gunk te bevatten. Die smal genoeg zijn dat je dus met een tandenstoker je eigen opgedroogde vocht er uit kan gaan pielen. Vertel me echt WIE dat verzint. Want ik kan gewoon niet bedenken wat voor persoon je dan bent. /einde rant

Conclusie

Ja, ik vind ’t niet echt wat, deze Satisfyer Double Joy. Op zich is het geen vreselijke toy hoor. Ik zou ‘m net onder middelmatig beoordelen. De vibraties zijn gewoon echt niet zo goed. En dat schoonmaken is gewoon echt kut. De vorm is ook al niet optimaal. Dus ik ben nog steeds wel Satisfyer-fan hoor, maar dit is wat mij betreft gewoon even een misser.

Je kan de Satisyer Double Joy hier bestellen bij Easytoys voor 39,95 euro

Maar beter koop je de Satisfyer Dual Love, want dat is nou wél een hele fijne Satisyer toy!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.