Satisfyer Double Flex Vibrator

06-05-2022

Duovibrators met twee losse ‘oortjes’ om de clitoris te stimuleren, die zijn er natuurlijk al. Maar de Satisfyer Double Flex heet niet voor niets zo. Deze oortjes zijn super flexibel. Ik was benieuwd of dat ook zou zorgen voor betere stimulatie.
Ik kreeg de Satisfyer Double Flex Vibrator van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 5 steady standen en 9 patronen (die ook harder en zachter gezet kunnen worden). Met de app nog meer mogelijkheden.
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: Rond de 60 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Ja, zeker!

De verpakking en de inhoud

De satisfyer double flex en de verpakking De satisfyer double flex op het stoeltje met daar voor het oplaadkabeltje en de boekjes.

Ik heb het al zo vaak over de Satisfyer verpakkingen gehad. Ze zijn fris en vrolijk en hygiënisch geseald. Helemaal goed, zo zie ik verpakkingen graag.

In de verpakking vind je de Satisfyer Double Flex Vibrator zelf, het USB-oplaadkabeltje. En de boekjes: een garantieboekje, een safety-boekje en een quick start guide.

Op de verpakking vind je verder ook alle nuttige informatie die je nodig hebt.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Double Flex Vibrator

De satisfyer double flex in mijn hand. De satisfyer double flex in mijn hand, ik duw de oortjes uit elkaar.

Ik verbaasde me in de eerste instantie over het kleurverschil tussen de foto van de vibrator op de verpakking en de vibrator die ik in mijn hand had. Op de foto lijkt de Satisfyer Double Flex Vibrator paars, maar in het echt is ‘ie hard roze.

De clitorisstimulator bestaat uit twee ‘oortjes’. Die zijn echt super flexibel. Het deel van de vibrator wat je inbrengt in de vagina is ook enigszins flexibel. De vorm ziet er uit alsof die mijn G-spot wel kan stimuleren.

Onderop het handvat van de duovibrator zitten vier knopjes. Een plus- en minknopje en twee knopjes met golfjes. Deze zijn om door de patronen heen te klikken. Je kan de Satisfyer Double Flex Vibrator ook met de Satisfyer Connect app bedienen.

Helemaal onderop heeft de Satisfyer Double Flex Vibrator een zilverkleurig strookje ABS-plastic. Dit heeft verder geen nut, maar ziet er wel hip uit. Op deze plek lijkt het me ook geen probleem qua schoonmaken.

De knopjes, het Satisfyer logo en de merknaam Satisfyer zijn in het siliconen gedrukt. Wanneer je veel glijmiddel gebruikt of wanneer er veel vocht vrijkomt tijdens het gebruik, denk ik dat dit wel lastig wordt met schoonmaken.

De test van de Satisfyer Double Flex Vibrator

De satisfyer double flex naast een flesje sliquid glijmiddel De satisfyer double flex

De meeste sextoys worden nog lekkerder als je fijn glijmiddel gebruikt. Ik gebruikte een beetje Sliquid, want dat is mijn favoriete glijmiddel. Siliconen glijdt van zichzelf niet zo makkelijk, dus glijmiddel is altijd aan te raden. Kies het liefst wel voor een bodysafe glijmiddel, zonder glycerine en parabenen. Bij een seksspeeltje van siliconen kan je beter geen glijmiddel op siliconenbasis gebruiken.

De Satisfyer Double Flex Vibrator heeft drie motoren. Eentje in het inwendige deel, en elk oortje heeft z’n eigen motor. De motor van het deel van de vibrator wat je inbrengt is heel goed. Hier voel ik stevige, diepe vibraties.

De motoren die in de oortjes zitten, zijn duidelijk een stuk minder goed. Dit zie je vaak bij duovibrators. Ik vind dit super jammer, want ik wil juist graag het meeste stimulatie bij mijn clitoris. Nu is het wel zo dat wanneer je alle drie de motoren tegelijk aan hebt, ze elkaar versterken. Hierdoor krijg ik nog steeds genoeg stimulatie om klaar te kunnen komen.

Bij sommige patronen trillen alleen de oortjes, of zelfs één van de oortjes. Dit is dan soms wel even een beetje een anticlimax, omdat het dan zoveel minder stimulatie is. Al werkt dat soms ook wel verrassend, als het daarna weer sterker wordt.

Omdat de oortjes zo flexibel zijn, is het makkelijk ze op de goede plek te krijgen. Afhankelijk van jouw bouw moet je ze zelf vasthouden, of blijven ze zo zitten. Ik vond het wel heel prettig dat de oortjes precies aan beide kanten van mijn clitoris konden vibreren. Bij heel veel sextoys lijkt het alsof dat kan, maar vaak is de pasvorm dan toch net niet goed. Door de flexibiliteit van de Double Flex gaat dat dus wel heel goed. Helemaal lekker!

De vorm van de staaf is ook echt fijn voor mijn G-spot. Het is wel zo dat wanneer ik met de vibrator beweeg, want mijn G-spot gaat nu eenmaal het lekkerst op wrijving, dat de oortjes dan niet meer tegen mijn clitoris aan trillen. Het is dan dus kiezen wat ik wil. Bijvoorbeeld de We-Vibe Nova 2 (niet voor niets mijn all-time favoriete duovibrator) kan wél bewegen én mijn clitoris blijven stimuleren.

De Satsifyer Connect app

De satisfyer double flex naast een telefoon De satisfyer double flex, je ziet ook goed de knopjes.

Ik vind het het prettigst om deze duovibrator met de Satisfyer Connect app te gebruiken. Op deze manier kan ik ‘m gewoon veel makkelijker en specifieker bedienen. De knopjes werken op zich ook prima, maar ik vind ze niet heel makkelijk te herkennen zonder er naar te kijken. De app heeft echt mijn voorkeur.

In de app kan je natuurlijk nog veel meer dan zelf je Satisfyer Double Flex Vibrator bedienen. Je kan ook connecten met een partner, die op (lange) afstand deze sekstoy voor jou bedient. Super spannend! Je kan ondertussen dan chatten, bellen of videobellen.

Ook kan je de vibrator laten reageren op omgevingsgeluid (leuk voor tijdens een spanking!) of op muziek. Je kan ook patronen downloaden die andere hebben gemaakt, of zelf nieuwe patronen maken. Er is ook een alarmfunctie, maar om de een of andere reden wil zo’n functie bij mijn telefoon nooit werken. Ook niet met andere sextoymerken/apps.

Een nieuwe functie is de ‘Remotyca-verhalen’. Dit zijn erotische verhalen die voorgelezen worden, terwijl je vibrator dan bijpassend meetrilt. Zelf heb ik hier niet zoveel geduld voor, maar ik vind het wel echt een toffe optie voor wie meer geduld heeft dan ik (en dat is bijna iedereen).

Conclusie

Ik vind de Satisfyer Double Flex Vibrator echt wel een leuke duovibrator. Zeker voor mensen die het, net zoals ik, fijn vinden om aan beide kanten van de clitoris vibraties te hebben. Ik vond dat echt wel lekker voelen. Het is wel jammer dat er geen sterkere motoren in de oortjes zitten, dan was ‘ie nog beter geweest. Ik vind het fijn om de Double Flex met de app te bedienen, dan heb ik nog veel meer mogelijkheden dan gewoon via de knopjes. Natuurlijk heeft de app nog veel meer toffe mogelijkheden, wat altijd een pluspunt is.

Je kan de Satisfyer Double Flex Vibrator hier bestellen op bol.com voor rond de 60 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.