Satisfyer Curvy Trinity 4

26-05-2023

Ik zou ondertussen niet meer weten hoeveel sextoys Satisfyer heeft uitgebracht, het blijft maar doorgaan. Sommige modellen zijn vernieuwend, anderen meer van hetzelfde. Deze keer ga ik je vertellen over de Satisfyer Curvy Trinity 4, die ik kreeg van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes en 12 vibratiestandjes (waarvan 5 steady)
Waterproof: ja, IPX7
Verkoopprijs:  39,95 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Half!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer curvy trinity 4. De binnenkant van de verpakking van de satisfyer curvy trinity 4.

Satisfyer heeft altijd prima verpakkingen. Fijne kleurtjes, leuke lijnentekeningen. Op de verpakking vind je wat informatie over de sextoy, in allerlei talen. De doos klapt open en in de binnenkant vind je dan nog wat meer informatie en door het doorkijkje kan je de toy al zien liggen.

De verpakking trek je open door het kartonnen stripje er af te scheuren, dus je weet altijd zeker dat de verpakking nog niet open is geweest.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Curvy Trinity 4 zelf, maar ook het oplaadkabeltje, een quick start guide, een boekje met garantie-informatie en een boekje met veiligheidsinformatie.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Curvy Trinity 4

De satisfyer curvy trinity 4 naast een lipstick. De satisfyer curvy trinity 4 in mijn hand.

Ik vind deze multifunctionele sextoy er leuk uitzien. Hij heeft een mooi lijnenpatroon in reliëf, wat gelukkig op zo’n manier gedaan is dat het niet extra lastig wordt met schoonmaken. Deze Satisfyer Curvy Trinity kan je gebruiken als luchtdrukstimulator, maar de andere kant is een vibrator. Die kan je zowel inwendig gebruiken, om je G-spot mee te stimuleren, als voor andere delen van je lichaam waar je vibraties lekker vindt.

De Curvy Trinity 4 is helemaal gemaakt van siliconen, wat een veilig en niet-poreus materiaal is, dus je kan ‘m ook hygiënisch schoonmaken.

De Satisfyer Curvy Trinity 4 heeft z’n naam niet voor niets, want hij loopt in een curve. Zo kan de vibrator makkelijker je G-spot bereiken.

Achter het deel voor de luchtdrukstimulatie vind je twee metalen puntjes waar je de magneetlader aan kan klikken. Iets daar onder zitten drie knopjes. Twee voor de luchtdrukstimulatie en één voor de vibratiestandjes.

De test van de Satisfyer Curvy Trinity 4

De achterkant van de satisfyer curvy trinity 4. De zijkant van de satisfyer curvy trinity 4.

Omdat deze Satisfyer van siliconen is gemaakt, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Een fijn waterbasisglijmiddel is the way to go. Ik kan je Sliquid aanraden, want hier zitten ook geen irriterende ingrediënten voor de vagina in.

Ik begon met de luchtdrukstimulator. Ik ben groot fan van luchtdrukstimulatie en ik was benieuwd hoe deze Curvy Trinity 4 zou voelen. En ik moet zeggen, dat viel me toch een beetje tegen. De luchtdrukstimulatie voelt een stuk oppervlakkiger dan bijvoorbeeld de Satisfyer Pro of een gemiddelde Womanizer. Bij de twee hardste standjes voelt de stimulatie ook juist veel minder intens. Ik kan niet zeggen dat dit echt een slechte luchtdrukstimulator is, maar heel goed zou ik ‘m zeker ook niet noemen. Ik heb echt luchtdruktoys van Satisfyer die ik véél lekkerder vind, zoals bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy 1+, wat toch ondertussen al een wat ouder model is.

Ik vind de vorm van deze sextoy ook niet echt ideaal voor mijn plus-size lichaam. Omdat hij die curve maakt, loopt ‘ie juist niet heel lekker mee met mijn curves. Het was niet superstorend, maar wel een klein beetje irritant. En ik vond het wel soort van ironisch dat een sextoy met deze naam dan niet zo geschikt is voor curvy lichamen.

Maar, deze Satisfyer Curvy Trinity 4 heeft als voordeel dat ‘ie ook nog als vibrator gebruikt kan worden. En dat doet ‘ie dan wél weer heel erg goed. De vibraties zijn krachtig en diep. Voor mij raakt ‘ie mijn G-spot ook goed, maar mijn G-spot is ook wel makkelijk te pleasen. Maar de combinatie van de vorm en de vibraties maakt ‘m voor mij wel écht heel lekker. Deze vibraties zijn ook zeker heel goed om mijn clitoris me te stimuleren. Dit deel van de Curvy Trinity 4 compenseert voor mij wel echt dat de luchtdrukfunctie zo middelmatig is.

Conclusie

De Satisfyer Curvy Trinity 4 is als luchtdruktoy maar middelmatig. De stimulatie is niet zo intens en de vorm is niet heel erg geschikt voor plus-size-lichamen. Maar de vibrator-kant is wél weer heel erg goed. De vibraties zijn krachtig en diep en door de vorm is ‘ie ook geschikt voor G-spot stimulatie. Dus, als je vooral een multifunctionele sextoy wil, of een goede vibrator, dan is deze Satisfyer Curvy Trinity 4 jouw toy. Als je de beste luchtdruk toy wil, sla deze dan maar over.

Je kan de Satisfyer Curvy Trinity 4 hier bestellen bij bol.com voor 39,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.