Satisfyer Curvy 3+ sextoy review

12-07-2021

Satisfyer werd natuurlijk bekend vanwege de luchtdruktoys. Womanizer was het eerste merk met een luchtdruktoy en al snel volgde Satisfyer. Ondertussen heeft Satisfyer zich uitgebreid tot een merk met allerlei soorten toys. Maar natuurlijk komen er ook nog steeds nieuwe luchtdrukvibrators uit. Zoals de Satisfyer Curvy 3+. Ik kreeg deze sextoy van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: Siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 11 luchtdrukstandjes en 11 vibratiestandjes, waarvan 3 steady (via de app nog meer opties)
Waterproof: Ja, IPX7
Verkoopprijs: Rond de 34 euro, hier te koop op bol.com 
Is ’t wat? Best lekker, maar ik vind de Curvy 1+ lekkerder

De verpakking en de inhoud

De satisfyer curvy 3+ voor de verpakking. Dat is een lichtblauw met lila doosje met daarop een lijnentekening en een foto van de toy. Je ziet de voorkant. De achterkant van de verpakking van de satisfyer curvy 3+, met veel tekst op de doos.

Ik val een beetje in herhaling bij elke Satisfyer review die ik doe, want ik vind de verpakkingen van Satisfyer op dit moment echt helemaal leuk. Ik hou heel erg van deze stijl. De kleuren van de verpakkingen zijn vrolijk en fris en de lijnentekeningen zijn tof. De doos vouwt open en dan moet je een stripje wegscheuren om de toy er uit te kunnen halen. Op de doos vind je nog allerlei informatie over de sextoy die er in zit, dus dat is ook helemaal prima. Alleen mis ik wel altijd de informatie over de verschillende standjes op de verpakkingen. Voor mij is dat essentiële informatie, hoeveel standjes (luchtdruk én vibratie in dit geval) een seksspeeltje heeft.

In de verpakking vind je natuurlijk de Satisfyer Curvy 3+ zelf, het usb-oplaadkabeltje, de quickstart guide en dan nog een boekje met garantie- en veiligheidsinformatie. Zowel de boekjes als de lader zitten in plastic verpakt.

De Satisfyer Curvy 3+, of de Satisfyer Curvy 1+? Of de Satisfyer Curvy 2+?

De satisfyer curvy 3+ met daarnaast het oplaadkabeltje en aan de andere kant de boekjes in het plastic. Mijn vinger in het tuutje van de satisfyer curvy 3+

Nu heb je misschien mijn review over de Satisfyer Curvy 1+ al gelezen. Ik ben best wel fan van deze luchtdrukvibrator. Hij is echt niet duur en wél heel goed. Het is nog net geen We-Vibe Melt (mijn favoriet), maar wel echt heel goed. De Satisfyer Curvy 3+ klinkt als een nieuwere, en dus ook betere versie van deze Curvy. Maar nu is het zo dat Satisfyer vaak best wel veel nieuwe toys tegelijkertijd uitbrengt. Dus ik ging op zoek naar een lijst met release data, maar die was nergens te vinden. Maar gelukkig had ik nog filmpjes op mijn telefoon van eroFame 2019. Op deze sextoy beurs presenteerde Satisfyer AL z’n nieuwe toys, en dat waren er nogal veel dat jaar. Op het filmpje zie ik de Satisfyer Curvy 1+, 2+ en 3+ netjes naast elkaar in een vitrine liggen. Dus de 2+ en de 3+ zijn niet nieuwe (of beter?) dan de 1+. Het zijn gewoon drie toys die op hetzelfde moment uitgebracht zijn.

Het verschil tussen de 1+ en 2+ is overigens niemand duidelijk. De zijn qua vorm hetzelfde, alleen heeft de 2+ een stukje plastic en is de 1+ helemaal van siliconen. Ook heeft de 2+ een soort rimpeltjes in het tuutje (waar je niks van merkt, qua gevoel). Verder zijn ze hetzelfde. De 3+ heeft een hele andere vorm én een heel ander tuutje. Het tuutje van de Satisfyer Curvy 3+ is, het als de tuutjes van de meeste Satisfyer luchtdruktoys, lekker diep. Wat goed is, want dit betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je clitoris een wondje oploopt door het bewegende deel in het tuutje.

De Test van de Satisfyer Curvy 3+

De satisfyer curvy 3+ naast een lipstick. De satisfyer curvy 3+ van achteren gezien. Je ziet de merk naam in het siliconen en de oplaadmagneetjes.

Ik had hoge verwachtingen, want de Satisfyer Curvy 1+ is een luchtdruktoy die ik regelmatig aan mensen aanraad omdat ‘ie zo goed is. De Satisfyer Curvy 3+ heeft een hele andere vorm. Hij is een stuk platter en doet me een beetje denken aan een platte banaan. Ook is het tuutje super anders. Het tuutje van de Satisfyer Curvy 1+ heeft een vrij breed randje. Het tuutje is ook vrij groot. Het tuutje van de 3+ heeft eigenlijk geen randje en is een stuk kleiner.

Verder zijn de knopjes hetzelfde. Je hebt een powerknopje, wat ook gelijk het knopje is om de luchtdruk harder te zetten. Dan is er een knopje om de luchtdruk zachter te zetten en nog een knopje voor de vibratiestandjes.

Ik besloot de Satisfyer Curvy 3+ eerst te testen zonder de app. Al snel merkte ik dat ik toch iets minder enthousiast was over deze luchtdruktoy. Het is zeker een goede luchtdruktoy, maar de Curvy 1+ doet het toch iets beter voor mij. De luchtdrukstimulatie van de Curvy 1+ voelt net iets ‘dieper’ en intenser.

Welk Satisfyer tuutje is de beste?

De satisfyer curvy 3+ en de curvy 1+ in mijn hand. Je ziet de tuutjes. De satisfyer curvy 3+ naast de satisfyer curvy 1+, van voren, om het verschil in tuutje te laten zien.

Het tuutje van de Satisfyer Curvy 3+ vind ik niet helemaal fijn. Ook snap ik de keuze voor deze vorm toy ook niet helemaal. De toy is vrij plat, maar ik had het logischer gevonden als het ontwerp een kwartslag gedraaid geweest zou zijn. Wanneer je ‘m nu tegen je vulva plaatst, zit juist het breedste gedeelte tussen je schaamlippen. Wanneer ik ‘m zelf een kwartslag draai, loopt de ‘curve’ weer raar zijwaarts, waardoor dit ook niet fijn voelt.

Maar het tuutje van de Satisfyer Curvy 1+ heeft net een soort kussentje er omheen, dat sluit blijkbaar beter aan bij mijn vulva.

Wat grappig is, is dat ik de review van Miss Poppie las, en bij haar werkt de Satisfyer Curvy 3+ juist beter. Zij geeft in haar review aan dat ze denkt dat dit komt omdat haar clitoris vrij klein is en wat dieper verstopt ligt. Maar dit heeft mijn clitoris ook, en voor mij werkt de 1+ dus juist beter. Wat het dus wel lastig maakt als je nog niet weet wat voor tuutje voor jou goed werkt. Maar wellicht heb je er wel iets aan als je dus een bepaalde luchtdruktoy gebruikt hebt en daar niet helemaal tevreden over bent. Het kan dan dus nog nuttig zijn om nog eens een luchtdruktoy met een heel ander model tuutje te proberen.

De vibratie en de Satisfyer Connect app

De satisfyer curvy 3+ en de satisfyer curvy 1+ in mijn hand. Je ziet het verschil in vorm en kleur. De satisfyer curvy 3+ in mijn hand

Nu heeft deze Satisfyer Curvy 3+ niet alleen luchtdrukstimulatie, maar ook vibratie. De vibratie trilt dan mee met de luchtdrukstimulatie, net zoals bij de andere Curvy’s. Ik vind dat echt een fijne toevoeging. Ik vind het vooral lekker als ik de vibratie in een patroon laat trillen, terwijl de luchtdrukstimulatie gewoon steady gaat.

In de app kan je ook de luchtdrukstimulatie in patronen laten gaan. De Satisfyer Connect app heeft alles wat je er van mag verwachten. Bij mij connecten de Satisfyer toys super makkelijk met de app en de verbinding is ook vrij stabiel. Ik hoor van andere mensen ook wel eens andere ervaringen, maar bij mij gaat het eigenlijk altijd heel goed.

In de app kan je dus zelf je toy bedienen, met veel meer mogelijkheden voor standjes en patronen die je zelf kan maken of van anderen kan downloaden. Ook kan je de sextoy laten reageren op muziek (ik begrijp nog steeds niet zo hoe dit werkt, het voelt voor mij altijd vrij random) of geluid. En natuurlijk kan je ook je Satisfyer Curvy 3+ laten bedienen door iemand anders, ongeacht of deze persoon heel dichtbij of heel ver weg is. De app werkt nog niet vlekkeloos, maar ik vind ‘m echt best wel goed.

Conclusie

Voor mij is de Satisfyer Curvy 3+ minder goed dat de Satisfyer Curvy 1+, maar dit is echt een kwestie van persoonlijke smaak. Ik vind de vorm en het tuutje van de 3+ minder fijn dan die van de Curvy 1+. Alsnog vind ik dat je een hele goede luchtdrukvibrator hebt aan de Satisfyer Curvy 3+. Hij doet wat ‘ie moet doen, de luchtdrukstimulatie is goed, de vibraties zijn een leuke toevoeging en de app werkt best wel goed. Zeker voor deze prijs heb je daar geen miskoop aan.

Je kan de Satisfyer Curvy 3+ hier bestellen bij bol.com, vanaf 34 euro.

Maar beter ga je voor de Satisfyer Curvy 1+, die hier te koop is bij bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.