Satisfyer Big Heat Vibrator

03-04-2023

Satisfyer Big Heat, dat is toch best wel een goede naam voor een vibrator. Ik loop er wel gelijk warm voor (oh the pun). Ik kreeg deze grote, verwarmende vibrator van Satisfyer zelf.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes, waarvan 5 steady (in de app nog veel meer mogelijkheden)
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: rond de 35 euro, hier te koop bij Bol 
Is ’t wat? Ja, maar hij doet z’n naam niet helemaal eer aan.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satsifyer big heat, die naast de doos ligt. De verpakking van de satsifyer big heat, opengemaakt. Je ziet de binnenflap en de seal strip.

Als een merk altijd verpakkingen in dezelfde stijl maakt, valt er niet zoveel meer over te zeggen. Ja, het is een mooie, stevige verpakking. Ja, het ziet er leuk uit. Tof dat de doos zo openklapt, fijn die seal, leuk die tekeningen. Oftewel: prima verpakking van Satsifyer, zoals altijd.

In de verpakking vind je de Satisfyer Big Heat zelf, het USB-oplaadkabeltje, een quick start guide en een boekje met garantie- en veiligheidsinformatie. Met net wat teveel extra plastic allemaal.

Op de verpakking vind je wat informatie over deze vibrator en de app waarmee je ‘m ook kan bedienen.

Mijn eerste indruk  van de Satisfyer Big Heat

De satsifyer big heat naast een lipstick De satsifyer big heat in mijn hand.

Er is zoiets als een gemiddelde maat voor vibrators. En dat is net even een stukje kleiner dan het formaat van deze Satisfyer Big Heat. Het ‘big’ deel van de naam klopt dus zeker wel! Het is een best dikke vibrator, ik hou daar wel van.

Qua stijl ziet ‘ie er net zo uit als de Satifyer Vibes serie, waar een heleboel fijne vibrators bij zitten. Net zoals de vibrators uit die serie, heeft ook de Big Heat een cirkelvormige opening aan de onderkant. Daar voor zitten de knopjes. Er is een knopje voor de opwarmfunctie en dan een harder- en zachterknopje voor de vibraties.

De vibrator voelt lekker aan. Best glad en net een beetje zacht, maar toch heel stevig. De vorm ziet er ook goed uit.

De test van de Satisfyer Big Heat

De knopjes van de satsifyer big heat en mijn hand door de ring aan de onderkant. Close-up van de top van de satsifyer big heat.

Of een seksspeeltje nu groot of klein is, glijmiddel maakt het altijd lekkerder en beter! Dus ik gebruikte Sliquid, een fijn waterbasis glijmiddel zonder irriterende ingrediënten. Ik zou willen dat alle (bekende) glijmiddelen geen irriterende ingrediënten bevatten, maar dat is helaas nog steeds niet zo. Maar met Sliquid zit je altijd goed. (Ik ben echt Sliquid-fan, valt het op?)

De Satisfyer Big Heat is dus groot, dat hadden we al vastgesteld. Maar je kan ‘m ook warm laten worden, vandaar het ‘heat’ deel in de naam. Wanneer je (lang) op het knopje met de thermometer drukt, begint ‘ie met opwarmen. Je moet dan wel eventjes geduld hebben, want dat is natuurlijk niet in een paar seconden gebeurd. Ik hou heel erg van seksspeeltjes die warm zijn, dus ik keek hier best naar uit. Maar, zoals ook best wel vaak het geval is, was de opwarmfunctie toch wat teleurstellend. Ik denk dat het ook moeilijk is om een vibrator helemaal warm te krijgen. Of misschien zijn er bepaalde regels waardoor hij niet te warm mag worden. Maar deze Satisfyer Big Heat wordt dus niet zo warm. Niet warmer dan mijn vagina in elk geval. En de warmte is ook niet gelijkmatig verdeeld over de vibrator. Zo zijn sommige stukken nog koud, als andere delen wel al warm zijn. Dat verandert ook niet als je langer wacht.

Dus, big is ‘ie wel, maar warm niet heel erg. Nu is het wel zo dat de kou er in elk geval wél vanaf is door deze functie en dat is op zich ook al fijn. Want niet iedereen kan een koude vibrator waarderen. Maar dat heerlijke gevoel van echt een goed opgewarmde sextoy, nee, dat geeft ‘ie niet.

Wat ‘ie wel kan, is heel goed trillen. De vibraties van de Big Heat zijn echt heel goed. Ook hierin doet ‘ie me denken aan de Satisfyer vibes serie. De vibraties zijn krachtig en best wel diep. Precies zoals ik het fijn vind!

De vorm van deze vibrator vind ik lekker. Het formaat, de dikte, de lichte kromming aan de bovenkant. Voor mijn G-spot is de vorm net niet helemaal goed. Hij stimuleert mijn G-spot wel wat, maar net niet genoeg om een G-spot orgasme te krijgen. Maar het voelt wel heel lekker. Ik vond het eigenlijk wel leuk. Met een vibrator of dildo die mijn G-spot echt goed stimuleert kom ik best wel snel klaar, en nu bleef het de hele tijd gewoon heel lekker voelen. Een orgasme bereiken lukt me met deze vibrator door met de top mijn clitoris te stimuleren. De vibraties zijn echt goed, zoals ik al zei, dus dat voelt ook echt heel lekker.

Over de Satisfyer app heb ik al vaak wat geschreven. Die werkt gewoon superhandig en soepel. Je heb in de app nog heel veel extra mogelijkheden voor je vibrator. Om ‘m zelf te bedienen of ‘m door een partner op afstand te laten bedienen.

Conclusie

Ik vind het jammer dat de Satisfyer Big Heat niet zo heel warm wordt, maar verder vind ik dit een hele fijne vibrator. De vorm is lekker, ook al is ‘ie net niet geschikt voor goede G-spot stimulatie. Hij voelt wel heel lekker en stimulerend. De vibraties zijn krachtig en diep, wat natuurlijk altijd goed is. Ja, het is een leuk ding deze Satisfyer Big Heat.

Je kan de Satisfyer Big Heat hier bestellen bij bol.com voor rond de 35 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.