Satisfyer Backdoor Lover | Vibrerende buttplug review

23-02-2022

Ik ontving de Satisfyer Backdoor Lover van Satisfyer en daarmee kan ik weer een een Satisfyer seksspeeltje reviewen, dat is echt al een hele tijd geleden, dus ergens keek ik er wel naar uit.

SPECS

  • Materiaal: Silicone
  • Bodysafe: Ja
  • Kleur: Zwart, maar in meerdere kleuren te krijgen
  • Aantal standjes: 12
  • Oplaadbaar: Ja, via bijgeleverde USB-magneetlader
  • Breedste diameter: 3.3 cm
  • Lengte: 11 cm
  • Welk soort glijmiddel gebruik je hierbij: Glijmiddel op waterbasis
  • Prijs: 26,90 bij Erovibes.nl

Satisfyer

Mijn mening over Satisfyer heb ik geloof ik al een aantal malen verteld, en toen ze nog voornamelijk (slechte) kopieën van hele goede seksspeeltjes maakten en die verkochten voor veel minder vond ik het een enorm stom merk.

Maar we zijn inmiddels vele jaren later, en hoewel Satisfyer nog steeds heel erg goed is in het “toevallig” maken van seksspeeltjes die wel verdomd veel lijken op dingen die al lang op de markt zijn. Heeft Satisfyer tegenwoordig wat mij betreft ook wel een beetje het licht gezien, en maakt “zijn eigen” seksspeeltjes.

Niet alleen dat, maar Satisfyer doet dat ook nog eens goed, zoals je ook wel kan lezen in reviews van Tess, zoals haar review over de Satisfyer Pro 2 next generation of haar review over de Satisfyer Curvy 1+

Kortom, Satisfyer is zijn stijl aan het veranderen, en ik merk dat mijn mening over dit merk zich daarmee wel aanpast, maar ik toch nog wel de nodige scepsis heb over intenties.

Maar eerlijk is eerlijk, ze doen tegenwoordig ook dingen beter dan andere veel duurdere merken.

Satisfyer Backdoor Lover

Nu kwam het merk dus met de Satisfyer Backdoor Lover, een vibrerende buttplug die je qua vorm in ieder geval het gevoel geeft dat het ook wat met je prostaat wil doen, maar toch ook weer niet.

Voor zover ik kan achterhalen wil Satisfyer er toch echt een seksspeeltje van maken dat voor iedereen geschikt is, of je nu een prostaat hebt op niet.

De Satisfyer Backdoor Lover is zoals je in de specs al hebt gelezen helemaal van siliconen, oplaadbaar via USB en heeft een knop waarmee je niet alleen het aan/uit gebeuren bediend, maar ook nog eens door 12 standjes heen kan navigeren.

Verder moet opgemerkt worden dat de Satisfyer Backdoor Lover een IPX7 certificering heeft waarmee deze buttplug (of moet ik zeggen anaalvibrator) waterdicht is tot op 1 meter. Je kan hem dus prima meenemen onder de douche of in bad. En voor de duidelijkheid: Nee je kan er dus niet mee zwemmen, dat zou ik sowieso nooit aanraden.

De kop van de Satisfyer Backdoor Lover is op zijn breedst 3.3 cm, wat hem niet per se meteen beginner-proof maakt.

Satisfyer Backdoor Lover in de doos

Satisfyer heeft tegenwoordig een eigen stijl doos. En ik moet eerlijk zeggen, dat is een stijl die mij op de meeste vlakken wel aanspreekt. Zo gebruiken ze mooie frisse kleuren, is er altijd wel iets van minimalistische “kunst” te vinden en nou ja er is duidelijk wel over nagedacht.

Wat ze tegenwoordig ook doen is de doos voorzien van een magnetische sluiting zodat je je seksspeeltje makkelijk weer kan opruimen.

Het enige waar ik niet zo van gecharmeerd ben is het het stukje doos dat je ervan af moet trekken voordat je daadwerkelijk bij je seksspeeltje kan. Je weet wel zo’n randje dat je ook vindt op de doos van het aluminium of plasticfolie.

Ik snap natuurlijk dat je een soort van “hygiëne” seal wil en die stickers zijn net zo kut, maar ik vindt dit dus echt gewoon niet heel erg tof.

In de doos vindt je dan weer een plastic blister met daarin de Satisfyer Backdoor Lover en onder deze blister vindt je een USB-oplader en een handleiding (daarover zo meer) en garantiedinges die allemaal ook nog eens in een apart plastic zakje zitten. Dat is wel echt heel veel onnodig plastic als ik heel eerlijk ben.

Satisfyer backdoor lover

Satisfyer Backdoor Lover getest

Maar zelden krijg ik seksspeeltjes waarvan ik het allemaal niet zo duidelijk vind wat er nu mee moet. De Satisfyer Backdoor Lover is wel zo’n speeltje. Ziet eruit alsof het prostaatstimulerende pretenties heeft, maar ook weer niet en eerlijk is eerlijk, er staat nergens dat het iets met je prostaat van plan is. Eigenlijk staat er op de doos eigenlijk helemaal niet wat de intentie nou is van deze Satisfyer Backdoor Lover.

Dan maar even naar de handleiding. Maar ook daar raak ik snel uitgelezen. De handleiding is namelijk eigenlijk helemaal geen handleiding, er staat namelijk niets voer knoppen, oplaadtijden en dat soort dingen. Alleen maar dat je wel je piercings uit moet doen als je met dit speeltje gaat spelen (ja shit ik had net mijn endeldarm laten piercen) en dat je als je wondjes hebt niet dit speeltje moet gebruiken.

Verder ontbreekt enige hint van hoe je dit ding moet gebruiken.

Misschien is dat omdat ze bij Satisfyer dachten: nou dat is toch duidelijk? Wat ik dan wel vrij pretentieus vindt van ze, maar goed. Het is een buttplug en hij vibreert, het is ook niet bepaald raketwetenschap ofzo.

Genoeg gemopperd, tijd voor de test.

Ik voorzie de Satisfyer Backdoor Lover van glijmiddel op waterbasis en breng hem eigenlijk vrij makkelijk in, wat mij doet denken dat dat misschien de reden is van de punt op deze buttplug en dat het gewoon per toeval op een prostaatcurve lijkt.

Het is wel een comfortabele buttplug hoewel ik de voet wel vrij dik vind, dus er gewoon mee zitten zou ik niet aanraden. Maar goed, er staat ook nergens dat je dit ding lang kan dragen.

Ik zet de vibraties van deze buttplug aan. Ik merk wel dat er, zoals op de binnenkant van de doos vermeld stond, inderdaad een heel krachtige motor in zit.

De standjes zijn niet heel spannend, aantal steady aantal patronen (waar ik niets mee heb), maar de vibraties zijn zeker aangenaam.

Het doet alleen niet zoveel voor mijn prostaat, maar zoals ik al zei, dat is blijkbaar ook echt niet het doel. Maar het voelt wel lekker, maar dat is het dan ook wel, ik word er niet bijzonder geil van en misschien ben ik ook gewoon te gefocused geworden op “doet dit iets voor mijn prostaat?”.

Evengoed is dit wel echt een hele mooie en ik denk ook fijne buttplug voor mensen die gewoon houden van vibraties in hun kont.

Schoonmaak

Omdat de Satisfyer Backdoor Lover een IPX7 rating heeft kan je deze vibrerende buttplug gewoon in een bak met water en zeep (of toyreiniger) goed schoonmaken. Uitkoken kan natuurlijk niet, want dat trekt de motor en de elektronica in deze vibrerende buttplug niet. Maar goed schoonmaken kan je hem wel.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een leuke, degelijke en vooral betaalbare vibrerende buttplug, dan denk ik dat de Satisfyer Backdoor Lover simpelweg wel gewoon een aanrader genoemd kan worden. Wil je ingewikkeldere dingen, een buttplug die je langere tijd kan dragen en waar je ook gewoon mee kan gaan zitten? Dan is dit niet het seksspeeltje voor jou.

Je koopt de Satisfyer Backdoor Lover bij Erovibes.nl voor € 26,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.