Satisfyer Air Pump Bunny 5+

29-09-2023

Opblaasbare vibrators zie je tegenwoordig niet meer zo veel. Vroeger kwam ik die wel vaker tegen. Maar nu is er de Satisfyer Air Pump Bunny 5+, een duovibrator met opblaasfunctie. Super origineel, ik had zoiets nog niet eerder gezien. Ik kreeg deze vibrator vorig jaar van Satisfyer op de Erofame beurs.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 12 standjes waarvan 5 steady, in de app nog veel meer mogelijkheden
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 40 euro, hier te koop bij bol.comย 
Is โ€™t wat? Ik vind โ€˜m leuker dan ik dacht!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de satisfyer air pump bunny 5+. De binnenkant van de verpakking van de satisfyer air pump bunny 5+.

Satisfyer heeft altijd dezelfde stijl verpakkingen en ik vind ze leuk. Leuke frisse kleurtjes en leuke lijnentekeningen. De doos zelf is heel stevig en je kan โ€˜m openklappen. Op en in de verpakking vind je allerlei informatie over de toy en je ziet de toy zelf ook al helemaal liggen door het doorkijkje.

In de verpakking vind je de Satisfyer Air Pump Bunny 5+ zelf, een USB-oplaadkabeltje, een quick start guide, een boekje met garantie informatie en een boekje met veiligheidsinformatie.

Mijn eerste indruk van de Satisfyer Air Pump Bunny 5+

Satisfyer air pump bunny 5+ naast een lipstick. De satisfyer air pump bunny 5+ in mijn hand.

Ik vond het idee van deze sexoty gelijk al heel origineel. Maar toen ik โ€˜m voor de eerste keer op ging blazen, moest ik wel echt lachen om het geluid wat dat maakt. Ik bedoel, het is wel echt tof dat je niet zelf met een pompje dat hoeft te doen en dat het automatisch kan, maar dat geluid is gewoon echt niet sexy. Nu kan ik me best over geluiden heen zetten, dus ik wilde deze toy zeker nog wel testen. Het duurde alleen wel even, want het is ondertussen al een jaar geleden dat ik โ€˜m kreeg.

Het kleurtje van de Satisfyer Air Pump Bunny 5+ is een soort lichtgroen, een beetje tegen mintgroen aan. Ik ben echt voorstander voor apartere kleurtjes voor sextoys dan altijd maar zwart, roze of paars. Maar dit kleurtje, tja, het is niet per se mijn smaak. Maar wel tof dat het dus eens wat anders is. Daar is Satisfyer sowieso wel goed in. Maar Satisfyer brengt dan ook honderden toys per jaar uit, dus dan kan je denk ik ook wat makkelijker experimenteren met kleur.

Aan de onderkant van de opblaasbare duovibrator zit zoโ€™n ring, zoals je ook ziet bij de hele Satisfyer Vibes serie. Zelf vind ik zoโ€™n ring niet per se wat toevoegen. Ik vind het zelf niet prettig om โ€˜m op die manier vast te houden, maar ik heb er ook geen last van.

De test van de Satisfyer Air Pump Bunny 5+

De satisfyer air pump bunny 5+ en een flesje sliquid sassy. De knopjes van de satisfyer air pump bunny 5+.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel. Een siliconen sextoy glijdt van zichzelf ook niet heel makkelijk, maar sowieso maakt glijmiddel alles beter.ย  Ik kies meestal voor iets van Sliquid of Pjur Woman Nude. Maar ook deze tube van Baseks (die naam!) is echt prima. Zolang het maar waterbasis glijmiddel zonder glycerine of parabenen is, om irritaties aan de vagina te voorkomen.

Ik was natuurlijk het meest nieuwsgierig naar de opblaasfunctie. De Satisfyer Air Pump Bunny 5+ heeft drie knopjes. Het middelste knopje is het knopje voor het opblazen. Daar onder zit het powerknopje wat ook gelijk het knopje is om door de standjes heen te klikken en er boven zit een knopje waarmee je รฉรฉn standje terug kan schakelen in de vibratiestandjes. Niet helemaal logisch als je het mij vraagt, maar het werkt.

Om de opblaasfunctie te gebruiken, hoef je niet eerst op het powerknopje te drukken. Wanneer je het middelste knopje ingedrukt houdt, blaast het inwendige deel van de vibrator op. Zo lang je het knopje vasthoudt, blijft โ€˜ie opblazen. Tot de maximum grootte dan, dan stopt โ€˜ie automatisch. Je kan de vibrator dan zo blijven gebruiken, of je kan de lucht er weer uit laten lopen door twee keer snel achter elkaar op het middelste knopje te drukken. Ook via de app kan je de vibrator laten opblazen.

Ik vond het wel lekker voelen als de Satisfyer Air Pump Bunny 5+ opgeblazen was, maar het gevoel van het opblazen zelf vond ik niet heel indrukwekkend. De vibrator wordt wel aanzienlijk dikker, maar de omvang op zโ€™n grootst is voor mij persoonlijk nog niet heel indrukwekkend. Dat zal natuurlijk voor iedereen anders zijn, want het hangt er heel erg vanaf welk formaat jij wel indrukwekkend vind voelen.

Het is het bovenste deel van de vibrator wat opblaast, en ik vond het wel heel lekker voelen om daarna met de vibrator te bewegen, juist door het verschil in dikte wat dit opblazen creรซert.

De vibraties van de Satisfyer Air Pump Bunny 5+ zijn echt heel goed. Net zoals de Satisfyer Vibes zijn dit echt de vibraties die ik lekker vind. Redelijk diep en lekker krachtig. De zachte standjes zijn ook zacht genoeg en de harde standjes zijn echt goed hard. Ik hou hier van!

Eigenlijk is dit ook gewoon een hele fijne duovibrator, ook zonder de opblaasfunctie. De clitorisstimulator raakt mijn clitoris goed en is ook flexibel genoeg om bij veel lichamen goed aan te sluiten. De standjes zijn leuk, lekker en veelzijdig. En de bediening met de app is zoals altijd ook erg makkelijk. Je hebt een heleboel functies in de app, de รฉรฉn leuker dan de ander, maar het werkt gewoon wel steady en makkelijk. Het connecten gaat goed en de connectie vasthouden ook. Ik vind het ook tof dat je ook via de app de vibrator kan laten opblazen.

Conclusie

De Satisfyer Air Pump Bunny 5+ is echt een fijne duovibrator. De opblaasfunctie is iets minder spectaculair dan ik had verwacht, maar werkt wel heel goed. Het formaat wordt echt een stuk dikker, maar zeker niet te dik. Het is ook leuk dat er en een verschil in dikte is, dat is ook fijn om mee te spelen. De vibraties van de Bunny zijn heel goed, redelijk diep en heel krachtig. Ook de app werkt goed. Ik vind dit echt een leuke sextoy voor een hele vriendelijke prijs.

De Satisfyer Air Pump Bunny 5+ kan je hier bestellen bij bol.com voor rond de 40 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.