Satisfyer Adventskalender 2021 unboxing video

14-11-2021

Het leukste van deze tijd van het jaar vind ik toch adventskalenders. En dan vooral natuurlijk erotische adventskalenders. Deze keer kreeg ik de Satisfyer Adventskalender 2021, van Satisfyer zelf. Ik had nog nooit een adventskalender van Satisfyer gehad, dus ik was supernieuwsgierig wat er allemaal in zou zitten. Jay iets minder, maar dat mocht de pret niet drukken.

In deze video unboxen we de hele erotische adventskalender.

Wil je de Satisfyer Adventskalender 2021 kopen? Dat kan hier bij bol.com, voor 149,95 euro 

Maar voor 129,95 euro kan je ook hier op bol.com de Naughty & Nice kalender bestellen, die we toch leuker vinden! Ben je benieuwd wat daar allemaal in zit? Bekijk dan onze unboxing van de Naughty & Nice 2021 kalender.

 

 

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist. Helaas krijgen al onze video’s de laatste tijd van YouTube een leeftijdsbeperking en moet je dus eerst je leeftijd verifiëren voor je ze kan zien. We zijn ons hiervan bewust en vinden het ook heel vervelend, maar kunnen hier helaas niks aan veranderen. We zoeken naar andere kanalen om onze video’s te posten.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.