Saiz Clitoris Pomp Premium

20-12-2019

Toy review: Saiz Clitoris Pomp Premium

Vorig jaar testte ik ook al een clitorispomp, maar die had niet zo’n fancy handgrip zoals deze Saiz Clitoris Pomp Premium, maar gewoon zo’n knijpballetje. Met het balletje was het een beetje moeilijk te doseren hoe hard ‘ie vacuum moest zuigen. Daarom was ik erg benieuwd naar zo’n pomp als deze van Saiz. Megan van Easytoys stuurde ‘m naar me op om te testen.

De verpakking en de inhoud

De zwarte verpakking van de saiz clitoris pomp premium met daarvoor de handpomp, het slangetje, het cupje en het ventieltje. Alle onderdelen van de saiz clitoris pomp premium met de opengeslagen gebruiksaanwijzing waar je ziet hoe je 'm in elkaar zet.

Tegenwoordig zijn de meeste verpakkingen van sekstoys wit. Dus zo’n zwarte verpakking als deze valt wel op. En de vorm natuurlijk ook. Ik vind het er koel uitzien. Op de doos staat en in de gebruiksaanwijzing staat dat je drie verschillende maten cupjes er bij krijgt, maar dat klopt niet. Je krijgt er maar één. Het zit als een soort ikea-bouwpakketje in de doos. Het cupje, een ventieltje, een slangetje en de handpomp. Je moet dit dus zelf in elkaar zetten. Gelukkig zit er een gebruiksaanwijzing bij, die stap voor stap uitlegt hoe het moet. Je moet het slangetje wel vrij hard in het ventieltje duwen, anders komt het niet goed.

Waarom zou je je clitoris vacuüm pompen?

Mijn hand die de saiz clitoris pomp premium vast houdt Het cupje van saiz clitoris pomp premium op mijn hand met een stukje van mijn handpalm vacuum gezogen

Voordat ik ooit een clitorispomp gebruikt had, vroeg ik me ook wel af waarom je ooit zo’n ding zou willen gebruiken. Ik dacht dat het pijnlijk zou zijn en zag geen toegevoegde waarde. Tot ik het eens probeerde. Toen kwam ik er achter dat ik het echt super lekker vind voelen. Het is wel altijd even zoeken, want het kan zeker wel wat pijnlijk worden als je te snel te hard zuigt. Maar als je het rustig aanpakt, doet het bij mij in elk geval echt geen pijn. Ik vind het een super opwindend gevoel. En het leuke is dat mijn clitoris er na extra gevoelig is. Dubbel feest dus!

Dat zuigt (niet)

De handpomp van de saiz clitoris pomp premium, staand tegen bloemen, een vooraanzicht, zonder het slangetje er aan. Het cupje van de saiz clitoris pomp premium van voren af gezien. Je ziet de ribbels diep in het cupje.

Nadat alles in elkaar zat, vond ik het gelijk een mooi moment om de Saiz Clitoris Pomp Premium te gaan testen. Helaas kwam ik er toen achter dat het niet werkte. Ik twijfelde even aan mijn in-elkaar-zet-skills en dacht terug aan de vorige keer dat ik zo’n pompje testte. Ik herinnerde me dat ik toen ook erg veel moeite had met ‘m goed in elkaar zetten. Ik zocht mijn eigen review nog even op voor tips, maar helaas, dat werkte ook niet. De pomp bleek stuk. Gelukkig is de service bij Easytoys altijd erg goed en zijn ze snel, dus in no-time had ik een nieuwe Saiz clitorispomp in huis. Die het gewoon wel deed.

Hoge verwachtingen van de Saiz Clitoris Pomp Premium

De saiz clitoris pomp premium met daarnaast een 3-d clitoris De saiz clitoris pomp premium met een 3-d clitoris in het cupje

Ik had hoge verwachtingen, want dit was een Premium pomp. Dat klinkt toch gelijk al goed. Juist omdat ik die vorige pomp met balletje wel fijn vond, maar onhandig, verwachtte ik dat het nu helemaal goed zou komen en dat mijn clitoris heerlijk vacuum gezogen zou worden, precies zo veel of zo weinig als ik zelf zou willen. Pump-heaven, zeg maar.

Maar helaas viel dat wel een beetje tegen. Ik miste juist wat power. Of nou ja, zuigkracht dan eigenlijk. Ik moest best wel vaak knijpen in de handpomp voor een goed effect. Op zich zou dat niet erg zijn, want je kan beter vaker moeten pompen dan dat het te hard gaat natuurlijk. Maar op een gegeven moment gebeurde er gewoon niks meer. Alsof ‘ie als z’n maximum bereikt had. Terwijl dat voor mij(n clitoris) helemaal niet zo voelde. Ik wilde juist veel meer.

Clit van staal

Close-up van de voorkant van de verpakking van de saiz clitoris pomp premium waar je ziet staan dat er 3 verschillende cupjes in zouden zitten Close-up van de achterkant van de verpakking van de saiz clitoris pomp premium waarop je de afmetingen van het cupje ziet staan, en ook dat er drie maten in zouden horen te zitten.

En nu heeft iemand onlangs nog tegen mij gezegd dat ik een clit van staal heb. Maar met vacuüm vind ik zelf echt niet dat mijn clitoris super veel kan hebben. Ik gebruik nog steeds regelmatig de clitoriszuiger uit dat twist cup setje en dan vind ik het altijd juist al best snel heel heftig. Die moet ik echt doseren. Ook met de pomp met het balletje vind ik het snel te heftig. Dus aan mijn clitoris ligt het niet. Denk ik. En daarom denk ik dat ik kan concluderen dat deze Saiz clitoris pomp premium gewoon wat power mist. En dat vind ik super jammer.

Doseren

Mijn hand om de handpomp, zonder te knijpen. Mijn hand de handpomp helemaal dichtknijpt

Ik had er echt naar uitgekeken om het precies te kunnen doseren. Om zo juist wat verder te gaan in het pompen. Maar zo ver kwam het dus helemaal niet. En wat ik ook had bij deze Saiz clitorispomp, was dat het vacuüm ook vanzelf minder wordt, tot het loslaat. Dat heb ik bij de pomp met het balletje ook. Je moet elke keer bij blijven pompen om het vacuüm vast te houden. Als je gewoon een tijdje niks doet, valt het cupje gewoon van je lichaam af. Dus je kan wel het cupje loskoppelen, zodat je niet die slang en de handgreep er aan hebt hangen, maar daar heb je niks aan, want al vrij snel is het vacuüm dan gewoon weg.

Die twistcupjes die ik dus regelmatig gebruik, vind ik toch gewoon niet zo fancy. Ik dacht dat zo’n pomp veel beter zou werken. Maar uiteindelijk kom ik toch gewoon weer terug bij m’n twistcupjes hoor.

Conclusie

De Saiz Clitoris Pomp Premium viel voor mij helaas tegen. Ik had verwacht dat ‘ie harder en beter zou vacuüm zuigen. Hij houdt het vacuüm ook niet vast, dus je moet elke keer ook wel bijpompen. Ik had er meer van verwacht. Ik hou het gewoon bij mijn niet-zo-fancy twist cups, die werken veel beter.

Je kan de Saiz Clitoris Pomp Premium hier bestellen bij Easytoys, voor 59,95, maar nu in de aanbieding.

De twist cups vind je hier bij Easytoys, voor 19,95 (maar nu ook in de aanbieding!) 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Dat is gek! Ziet er nochtans een heel erg krachtig ding uit!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.