Saiz Breast Pump Premium – review

14-09-2020

Van Bedplezier.nl kreeg ik de Saiz Breast Pump Premium. Eerder schreef ik al eens over een clitorispomp van Saiz en ik heb ook wel eens zuigertjes voor mijn tepels geprobeerd. Maar een vacuüm pomp voor mijn borsten had ik nog nooit uitgeprobeerd. Dat maakte me wel extra nieuwsgierig.

Specs

Materiaal: ABS-plastic en siliconen, helemaal bodysafe
Oplaadbaar: n.v.t.
Standjes: Je kan zelf pompen
Waterproof: n.v.t.
Verkoopprijs: 59,95 (maar nu in de aanbieding!), hier te koop bij Bedplezier (en met de code TESSTESST10 krijg je 10% korting op de hele collectie!)
Is ’t wat? Heftig, maar leuk als je er van houdt!

Als je al zo’n 3,5 jaar seksspeeltjes test, heb je best een uitgebreide collectie. Dat maakt het extra leuk om wat nieuws te proberen. Ik mocht van Bedplezier zelf iets uitkiezen om te reviewen en toen wees een vriendin mij op de Saiz Breast Pump Premium. Een speeltje wat ik zelf niet zo snel zou uitzoeken. Ik had eigenlijk geen idee wat je nou moest met zo’n borstenpomp of hoe dat zou voelen. Zij was er erg enthousiast over, dus nou ja, waarom niet? Misschien zou ik er net zo enthousiast over worden. En anders vond zij het in elk geval leuk. Dit is trouwens de grote borstenpomp, aangezien ik een D-cup heb, leek dat me wel handig. Er is ook nog een kleiner maatje.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de saiz breast pump premium. Het is een zwarte doos met een foto van de toy en het merk. De achterkant van de verpakking van de saiz breast pump premium

De Saiz verpakkingen zien er best wel stoer en apart uit. Ik hou er van. Vaak zie ik bij pompen dat de verpakking een beetje een cleane, medische uitstraling heeft. Dat is hier helemaal niet. Dit ziet er lekker kinky uit. En zoals je vast weet, ik hou van kinky!

In de verpakking zit de Saiz Breast Pump Premium als een soort bouwpakketje. Allemaal losse onderdelen. Op zich logisch, want zo past het natuurlijk makkelijker in de doos. Maar ik vind dat toch best irritant. Er zit een gebruiksaanwijzing bij, waar ook vrij duidelijk in staat hoe je ‘m in elkaar moet zetten. Het is even goed opletten en alles goed aanduwen, en dan valt het eigenlijk wel mee. Ik had wel nog één onderdeel over. Geen idee waar dat voor was ook. Tenminste, in de eerste instantie dan. Tot ik ging pompen en ik bij elke pomp een heel gek piepend geluid hoorde. Net zo’n squeeky toy voor een hond. Voelde niet heel erg sexy ook. Maar toen kwam ik er achter dat het onderdeeltje wat ik over had, op de bovenkant van het knijpgedeelte van de pomp moest. En toen piepte er niks meer. Of nou ja, ik zelf misschien nog een beetje, maar daar komen we zo.

Wat doe je met een borstenpomp?

De grippomp van de saiz breast pump premium  in mijn hand, niet ingeknepen. De grippomp van de saiz breast pump premium  in mijn hand, ingeknepen.

Toen ik de Saiz Breast Pump Premium binnen kreeg en ik ‘m helemaal in elkaar gezet had, vroeg ik me eigenlijk nog steeds af wat ik met deze pomp moest doen. Volgens de productomschrijving maakt de pomp je borsten groter en gevoeliger. Groter, ja, dat leek me logisch. Tijdens het pompen dan. Ik geloof niet dat zo’n pomp je borsten echt groter gaat maken. En gevoeliger, dat klonk eigenlijk ook wel logisch, maar dat is dan meer voor ná het pompen. Het voelde voor mij nog niet echt als dé reden om mijn borsten vacuüm te gaan zuigen.

Ik stuurde die vriendin nog een appje om te vragen wat zij er nou zo leuk aan vond en wat ik er nou mee moest doen. Een lactatiefetish is een ding en zij heeft het. Nu heb ik dat niet en ik had ook niet het idee dat af en toe deze pomp gebruiken er voor zou zorgen dat er ineens melk uit mijn tepels zou komen. Verder was ze ook heel benieuwd of zo’n borstenpomp er voor zou zorgen dat mijn borsten blauw of rood zouden worden, of andere marks zouden krijgen. Zoals ik al zei, ik hou van kinky dingen, dus dat leek me ook wel interessant. Ik besloot om maar gewoon aan de slag te gaan en te zien waar het me zou brengen.

De Test van de Saiz Breast Pump Premium

De plastic cup van de saiz breast pump premium  gezien vanaf de onderkant. Close-up van het siliconen randje van de saiz breast pump premium

De randen van de Saiz Breast Pump Premium zijn van siliconen. Dat is fijn, want dat sluit beter af, het blijft beter zitten en het is nog bodysafe ook. Ik vond het nog best lastig om mijn borsten goed in de plastic dingen (bij gebrek aan betere naam, want hoe noem je die dingen dan? Plastic cups?) te krijgen. Dit was het grote formaat, maar ik had het idee dat ik best nog één maatje groter had kunnen gebruiken. Wanneer je ene borst er in zit, moet je ook je andere borst er nog in krijgen, terwijl je er voor zorgt dat die kant die al zit, ook blijft zitten. Daarna moest ik de ene plastic ‘cup’ vasthouden met mijn hand en mijn onderarm drukte dan op de andere kant, zodat het allemaal bleef zitten. Mijn andere hand had ik dan vrij om te pompen.

Ik kneep in de grippomp en begon te pompen. Het voelde een beetje gek, maar niet heel indrukwekkend. Maar hoe vaker in kneep, hoe intenser het natuurlijk voelde. En ondertussen zag ik hoe mijn borsten de plastic ‘cups’ steeds verder vulden. Dat vond ik echt heel gek om te zien. Ik had verwacht dat als ik een paar keer had gepompt, de cups vanzelf zouden blijven zitten en ik ze dus niet meer vast hoefde te houden. Maar dat bleek helaas niet zo te zijn. Pas na een hele tijd en véél pompen, bleven ze zitten. Maar daar ben je niet zomaar.

Ik moet wel zeggen dat ik de look van die pomp op mijn borsten echt niet charmant vond. Ik vond het er best lelijk uitzien. Nu kan dat ook heel goed onderdeel zijn van een BDSM-spel. Of je kan het gewoon voor lief nemen. Ik vind hoods (van die maskers voor over je hele hoofd) er bijvoorbeeld ook altijd best lelijk uitzien, maar die vind ik wel heel fijn voelen. Voor mijzelf is het dan een beetje een overweging of het goed of lekker genoeg voelt om me er overheen te zetten dat ik het er niet charmant uit vind zien. En dan heb ik het nog niet eens over hoe het is als de dominant in het spel het gewoon bepaalt, ongeacht of je het zelf charmant vindt of niet, wat natuurlijk ook weer heel leuk en spannend kan zijn, maar dat is weer een ander verhaal.

Pijnlijk pompen

De gebruiksaanwijzing of in elkaar zet instructies van de saiz breast pump premium Close-up van het ventieltje van de saiz breast pump premium

Wanneer je wat meer pompt, dan wordt het gevoel steeds heftiger. Het begon best lekker, maar het werd na een tijdje toch wel een beetje pijnlijk. Nu kan ik soms een beetje pijn wel waarderen, dus ik vond het wel leuk. Wanneer je pompt voel je je borsten meer vacuüm gezogen worden. Vlak daarna begint het pijnlijk te worden. Dat vond ik wel apart dat dat niet direct gebeurde. De pijn zwelt dan wat aan, maar na een tijdje blijft het even op dat niveau, om daarna weer wat af te zwakken. Ik had het idee dat het vacuüm dan ook weer wat minder werd. Wat makkelijk op te lossen is door weer wat bij te pompen. En dan herhaalt de hele pijnlijke cyclus zich ook weer.

Wanneer je niet van pijn houdt, klinkt dit vast super onaantrekkelijk. Kan ik me helemaal voorstellen. Maar voor de mensen die wel van pijn houden, is dit best wel awesome. Ik vond het in elk geval erg leuk. Vooral omdat het pijngevoel steeds wat verandert. Soms voelde de pijn snijdend in mijn borsten. Soms voelde het alsof er aan mijn tepel getrokken werd en soms voelde het drukkend. Het niveau van de pijn veranderde ook steeds en ik kon het zelf beïnvloeden door wat bij te pompen of juist door aan het hendeltje te trekken om het vacuüm wat los te laten.

De aftermath van de Saiz Premium Breast Pump

Een lipstick tussen de saiz breast pump premium Een lipstick in de cup van de saiz breast pump premium

Op z’n langst heb ik de Saiz Premium Breast Pump een uur op gehad. Ik krijg sowieso bijna nooit blauwe plekken, maar het randje van de pomp had op één plek wel een rode markering achter gelaten en ik had een paar donkerrode stipjes op mijn borsten. Mijn borsten voelden direct erna niet extra gevoelig, maar de volgende dag merkte ik toch wat meer gevoeligheid.

Corona-proof BDSM-videobellen

De grippomp van de saiz breast pump premium, met daarboven het extra onderdeeltje dat er op geschoven moet worden om het piepen te voorkomen. De plastic cup van de saiz breast pump premium in mijn hand.

Nu we in deze pandemie zitten, zijn er wat meer mensen online aan het BDSM’en. Lekker videobellen met je dominant. Er zijn niet zo heel veel manieren om jezelf makkelijk pijn te doen (al dan niet in opdracht). Klemmetjes zijn zoiets wat altijd wel handig is. Maar deze borstenpomp is wel echt even wat anders en dus ook super geschikt voor dit soort dingen.

Conclusie

Ik had van tevoren geen idee wat ik met deze borstenpomp moest of wat ik er van kon verwachten. Maar tijdens het gebruik vond ik ‘m echt heel erg leuk. Pijnlijk zeker wel, maar als je wat minder fanatiek pompt dan ik, hoeft dat natuurlijk niet. Je kan het goed doseren. Wanneer je niet teveel pompt, moet je ‘m wel vast blijven houden. Ik vond het erg verrassend in elk geval en dit lijkt me een leuk speeltje voor als je into kinky dingen met pijn bent.

Je kan de Saiz Premium Breast Pump hier bestellen bij Bedplezier, normaal voor 59,95 maar nu in de aanbieding voor 47,96
Met de code TESSTESST10 krijg je 10% korting op je bestelling, geldt ook voor producten uit de sale!

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Mwah, die sla ik naar even over 😉 maar ieder zijn ding.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.