Rvs Drakenklauw Tepelkem

19-10-2020

Misschien wist je het al, maar ik hou van kinky dingen. Ik ben into BDSM en ik hou soms best een beetje van pijn. (Tepel)klemmen ben ik niet per se een groot fan van, ik heb er nogal wisselende ervaringen mee. Al moet ik zeggen dat ik de laatste tijd stiekem toch wel steeds meer begin te voelen voor tepelklemmen. En deze Rvs Drakenklauw Tepelklem zag er toch ook wel heel intrigerend uit. Dus ik werd toch nieuwsgierig. Ik kreeg ‘m van Sextoyland.

Specs

Materiaal: Rvs
Standjes: Je kan ‘m met de vleugelmoer strakker laten trekken/duwen
Waterproof: Ja hoor, je kan ‘m gerust mee in bad nemen
Verkoopprijs: 23,95, hier te koop bij Sextoyland
Is ’t wat? Het idee is leuk, de uitwerking niet zo

Mijn eerste indruk van de Rvs Drakenklauw Tepelkem

De rvs drakenklauw tepelklem in het plasticzakje. Daar zit een barcode op en een hygiëne zegel. De rvs drakenklauw tepelklem ligt op z'n zijkant. Je ziet vooral de pootjes met de puntjes goed. Dat zijn net platte pijlen.

De klem zit in een plastic zakje. Wel netjes met een zegelsticker. Maar voor de verpakking hoef je het niet te doen, zeg maar.

Ik had natuurlijk online al gezien dat ‘ie er best eng uitzag. Maar dat was in het echt niet minder. Ik was wel een beetje verbaast over het klemmetje zelf. Dat is zo’n typisch kantoor-klemmetje voor een stapeltje papieren. De combinatie van enge klem met punten en dan zo’n kantoor-item vond ik een beetje vreemd.

Nu is het volgens mij wel zo dat verreweg de meeste tepelklemmen van origine helemaal niet bedoeld zijn als tepelklemmen, maar als klem voor allerlei andere dingen. Een klem is een klem, denken we dan maar.

De punten van de Rvs Drakenklauw Tepelkem zijn nog best wel scherp. Niet zo scherp dat ze door je huid heel zullen boren, maar het voelde zo op mijn hand al best pittig.

Maar, je houdt niet van tepelklemmen?

Close-up van de klem, de pootjes zijn nu naar onderen gevouwen. Close-up van de klem. Het is zo'n zwarte papierklem met pootjes die je naar beneden en naar boven kan vouwen

Zoals ik al zei, ben ik dus niet zo’n groot fan van tepelklemmen. Waarom kies je dan een tepelklem om te reviewen, vraag je je misschien af. Ja. Goede vraag. Dat vroeg ik mezelf ook wel af toen ik de klem eenmaal in mijn handen had. Vanwege deze corona-situatie is het al even geleden dat iemand mij lichamelijk pijn gedaan heeft in een BDSM-spel. En ik ben er ondertussen wel weer aan toe. Dus toen ik in de Sextoyland shop deze klem tegen kwam, dacht ik: ha, pijn, dat is wel weer eens leuk. En zo kwam de Rvs Drakenklauw Tepelkem bij mij terecht. En zoals ik dan ben, omdat ik eigenlijk niet zo heel erg veel van pijn hou, vind ik het op het moment dat het gaat gebeuren dan toch wel weer eng, ofzo.

Testen op mijn hand

De rvs drakenklauw tepelklem zit op mijn hand. Je ziet nu mijn handpalm. De klem zit tussen mijn duim en wijsvinger. Twee pootjes zie je ook aan deze kant van mijn hand. De rvs drakenklauw tepelklem zit op mijn hand.

Voor ik een tepelklem gebruik, test ik ‘m altijd even op het stukje tussen mijn duim en wijsvinger. Prima plek om het even te proberen. En toen ik voelde hoe lief deze (kantoor)klem klemde, vond ik het allemaal wat minder eng. Dit is echt een heel lief klemmetje. In elk geval zo zonder die punten en die veer enzo. Het klemmetje lijkt ook niet helemaal te sluiten, maar ik merkte dat het materiaal ook heel makkelijk meebuigt. Met een klein beetje moeite kon ik ‘m weer sluitend krijgen, maar ook net zo makkelijk verbuigt ‘ie weer terug. Niet super geschikt als tepelklem dus.

Hoe werkt de Rvs Drakenklauw Tepelkem?

De rvs drakenklauw tepelklem met de vleugelmoer helemaal bovenaan. Je ziet dat de veer helemaal uitgerekt is. De rvs drakenklauw tepelklem met de vleugelmoer zo ver naar onderen gedraaid als kan. Je ziet dat de veer helemaal ingedeukt is.

Maar nou ja, ik had deze Rvs Drakenklauw Tepelkem natuurlijk niet gekregen om op mijn hand te gebruiken. Dus mijn tepel en borst moesten er toch echt aan geloven. Het duurde een paar keer voor ik door had hoe de klem nu eigenlijk werkte. Je moet dus echt de vleugelmoer helemaal naar boven draaien en dan kan je die schroef/pin vrij makkelijk verplaatsen. In principe dan. Want in de eerste instantie leek die pin helemaal niet te kunnen bewegen, en dat maakt alles wel veel moeilijker. Wiebel dus even met de pin, tot je ‘m heen en weer kan bewegen door het  midden van de pootjes heen.

Want op deze manier kan je de klem zo ver mogelijk naar onderen drukken. Zodat ‘ie onder de pootjes uitsteekt. Dit is de makkelijkste manier om ‘m op een tepel te plaatsen. Geloof mij, anders zit je enorm te kutten.

Er zit niet heel veel ruimte tussen de klem, dus als je grote tepels hebt, zal het vrij lastig worden. Ik heb volgens mij niet echt grote tepels, maar ik vond het alsnog best lastig om mijn tepel er tussen te krijgen. Wanneer je het klemmetje te ver open drukt, sluit ‘ie daarna ook niet meer helemaal. Wat wel liever voor je tepel is, trouwens.

Wanneer de klem zit, kan je de schroef weer wat naar boven bewegen en de vleugelmoer aandraaien tot aan de veer. Nu drukken de pootjes licht in je borst. Als je de vleugelmoer verder aandraait, gaat de veer strakker en dan drukken de pootjes harder op je borst terwijl de klem wat meer trekt.

De echte test

De rvs drakenklauw tepelklem staat op zijn pootjes, je ziet de klem er tussen hangen en je ziet ook dat die niet helemaal (meer) sluit. Close-up van de bovenkant van de rvs drakenklauw tepelklem. Je ziet een soort lange schroef met daaromheen een veer en aan de bovenkant een vleugelmoer.

Tot zo ver de theorie. Ondanks dat de klem best lief voelde, vond ik het wel eng om deze klem op mijn tepel te zetten. Gelukkig viel dat nog erg mee. De Rvs Drakenklauw Tepelkem is op zich niet echt zwaar, maar zwaar genoeg om te gaan hangen wanneer je ‘m niet vasthoudt. De bovenste twee pootjes zweefden dan ook net voor mij borst. Alleen de onderste twee pootjes drukten wat in mijn borst.

Tijd om de veer aan te draaien dus, kijken of deze situatie kon verbeteren. Ik moet zeggen dat ik het erger verwacht had. Ik dacht dat het héél veel pijn zou doen. Maar dat viel alles mee. Ik merkte wel verschil toen ik de veer strakker draaide, vooral dat de bovenste pootjes wel tegen mijn borst aankwamen. Maar het deed op zich niet heel erg pijn.

Maar, hoe langer ik het liet zitten, hoe gevoeliger het werd. Toen de klem  een beetje van mijn tepel af schoof, dacht ik dat ik ‘m er wel even opnieuw op kon zetten. Nou, de tweede keer doet het ook twee keer meer pijn. Dat was best leuk. Het wordt allemaal zeker gevoeliger naar mate je langer bezig bent. Het begon met hele lichte pijn en uiteindelijk eindigde ik toch wel met dat ik mezelf wel een beetje zielig vond. Niet schokkend veel pijn, maar redelijk wat.

Conclusie

Ik vond de klem niet heel makkelijk werken. En het klemmetje zelf vind ik echt niet geschikt voor een apparaat als dit. Hij verbuigt veel te makkelijk. Bovendien zou ik ook een klem willen die gewoon wel echt goed klemt. Verder was het jammer dat de bovenste pootjes nooit echt goed in mijn borst drukten, want dat was toch wel de bedoeling. Ik vond het uiteindelijk toch best lekker, omdat het uiteindelijk wel wat pijn deed, maar het was niet wat ik er van verwacht had. Het is ook niet zo’n duur speeltje, dus dat scheelt dan weer wel.

Je kan de Rvs Drakenklauw hier bestellen bij Sextoyland voor 23,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. Is de prijs per stuk of voor twee? Ik zou er twee nodig hebben (twee tepels tenslotte) maar uit de review lijk ik te lezen (en te zien) dat het er 1 is?

  Antwoord
  • Ja, je koopt ze per stuk. Vond ik eerst ook raar, maar nou ja, je hoeft natuurlijk niet per se twee van deze dingen op te hebben denk ik 😀

   Antwoord
 2. Doet me denken aan mijn oude clit-piercing… Dat was een spinnetje 😛 Heel mooi om te zien, maar iets minder praktisch. Mijn man blijf er achter hangen bij de ingang van zijn penis… Tkkk! Zei het.. Ohhhh dat vergeet je nooit meer zoiets.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.