Royals the Duchess Thumping Vibrator

16-05-2022

Een β€˜thumping’ vibrator, of, in het Nederlands: een vibrator met klopbewegingen. Dat klinkt toch interessant. Royals is een merk van Easytoys en ik kreeg deze Royals the Duchess vibrator ook van Easytoys zelf.

Specs

Materiaal: siliconen, dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standen
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 39,99 euro, hier te koop bij EasytoysΒ 
Is ’t wat? Best wel lekker, ja!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de royals the duchess De achterkant van de verpakking van de royals the duchess en het oplaadkabeltje.

De Royals the Duchess zit in een paarse doos. De vibrator zelf is ook paars, dus dat past er helemaal bij. Net als op de vibrator, heeft ook de verpakking gouden accenten. Helemaal in stijl dus. Verder is de verpakking heel basic. Op de voorkant een foto van de sextoy, op de zij- en achterkant wat informatie.

In de verpakking vind je natuurlijk de Royals the Duchess vibrator zelf en het oplaadkabeltje. Voor de gebruiksaanwijzing vind je een QR-code op de verpakking. Dat vind ik echt wel tof!

Mijn eerste indruk van de Royals the Duchess Thumping Vibrator

De royals the duchess naast een lipstick. De royals the duchess in mijn hand.

De vorm van de Royals the Duchess is vrij basic. Het is een staafvibrator die aan de bovenkant iets dikker wordt. De onderkant van de Duchess ziet er wel mooi uit. Een gouden randje met daaraan nog een uitsteekseltje waar het lampje in zit. Het heeft wel iets weg van een tiara.

Helemaal op de onderkant zit het knopje waarmee je de vibrator bedient. Dat is één knopje. Wel een beetje weinig voor een vibrator met tien standjes, maar dit is dan ook geen dure vibrator, dus dat lijkt me prima. Het knopje is goed voelbaar en makkelijk in te drukken.

De vibrator is best zwaar. Ik denk dat er, net zoals bij de Fun Factory Stronic vibrators, magnetische ballen in de vibrator zitten, om β€˜m te laten bewegen.

Vibrator met klopbewegingen

Op de doos staat dat dit een vibrator met klopbewegingen is. Ik zou het persoonlijk een stotende vibrator noemen. Nu lijkt het een beetje of je er slagroom mee kan kloppen. Misschien kan dat ook wel, dat heb ik niet getest. Maar goed, een stotende of bewegende vibrator, dus. Ik hou er van. Nu is het voor mij, net zoals veel mensen met een vagina, wel zo dat ik niet kan klaarkomen van alleen penetratie. Dus hoe goed een sextoy ook stoot, alleen dat is niet voldoende voor mij om tot een orgasme te komen. Wanneer β€˜ie heel goed tegen mijn G-spot aan zou stoten, zou het misschien wel kunnen, maar daar heeft deze Royals the Duchess de vorm niet voor.

De test van de Royals the Duchess

De royals the duchess in mijn hand. Je ziet het knopje en het lampje van de royals the duchess

Ik was benieuwd hoe het stoten van deze Duchess zou voelen. Zoals je misschien weet, vind ik het altijd belangrijk om goed glijmiddel bij seksspeeltjes te gebruiken. Een goed glijmiddel is voor mij een waterbasisglijmiddel zonder glycerine en parabenen, zodat het mijn vagina niet irriteert. Bij een seksspeeltje gemaakt van siliconen gebruik je beter geen siliconenbasisglijmiddel.

Bewegende sextoys maken over het algemeen ook wel wat geluid. Zo ook de Royals the Duchess vibrator. Zelf vind ik dat niet echt storend, maar als je een hele stille sekstoy zoekt, kan je deze beter even overslaan.

Het stoten doet de Duchess goed. De uitslag is niet heel lang, maar het stoten voelt wel lekker stevig. De vibrator beweegt echt vanzelf heen en weer, hij schuift dus niet uit. Daardoor is het veel makkelijker om de vibrator in je vagina te houden. Dat klinkt misschien gek, maar van die stotende toys die uitschuiven (zoals een accordeon) is het vaak zo dat ze vooral uit je vagina willen bewegen. Door de beweging is het dan ook best moeilijk om β€˜m zo vast te houden dat je echt het stotende gevoel in je vagina krijgt. Maar the Duchess gaat gewoon vanzelf helemaal goed, het lukt zelfs hands-free en dat is echt wel tof!

Ik vind het gevoel wat Royals the Duchess geeft ook echt wel lekker. Zoals verwacht, kan ik van dit gevoel alleen niet klaarkomen. Maar ik vind β€˜m super lekker om te combineren met een luchtdruktoy of bijvoorbeeld de Satisfyer Ultra Bullet 5. De combinatie van stimulatie van mijn clitoris en de bewegende Duchess in mijn vagina is echt ook dubbel lekker. Zeker omdat β€˜ie gewoon vanzelf op de goede plek blijft zitten, is dit een perfecte combinatie.

De Royals the Duchess heeft patronen die wat meer steady zijn, en een paar patronen die wat onvoorspelbaarder zijn. Ik vind het eigenlijk allebei lekker. Tussen deze tien standen zit denk ik voor iedereen wel iets wat fijn voelt. Voor iedereen die van bewegende sekstoys houdt, dan.

Conclusie

Ik vind de Royals the Duchess echt wel een toffe stotende vibrator. Hij doet het goed en hij is perfect te combineren met sextoys die je clitoris stimuleren. Hij werkt makkelijk en blijft goed zitten. Hij is niet fluisterstil. Zeker gezien de prijs ben ik echt heel tevreden over deze sextoy.

Je kan de Royals the Duchess Thumping Vibrator hier bestellen bij Easytoys, voor 39,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.