Rosy Gold Nouveau Wand Massager

29-11-2019

Sekstoy review: Rosy Gold Nouveau Wand Massager

Easytoys heeft weer een nieuw merk: Rosy Gold! Laat ik nu net heel erg van rose gold houden. De meeste speeltjes in deze lijn combineren het roségoud met zwart, maar sommigen zijn ook alleen maar roségoud. Ik vind ze er in elk geval erg mooi uit zien allemaal. Ik kreeg de Rosy Gold Nouveau Wand Massager en de Rosy Gold Nouveau G-Spot vibrator, maar in deze review heb ik het alleen over de wand. De G-spot vibrator komt later aan de beurt!

Verpakking en de inhoud

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

Ik hou erg van deze look. De verpakking ziet er ook echt tof uit vind ik. Zwart met een mooi rosegold printje. Het oogt hip en chic. In de doos vind je de wand vibrator, de USB-oplaadkabel, een leuke deurhanger en de gebruiksaanwijzing. Zoals helaas wel vaker gebeurt, staat ook in deze gebruiksaanwijzing weer best wat onzin. Onder andere dat je siliconen glijmiddel niet kan gebruiken met condooms. Geen idee waarom deze informatie überhaupt in een gebruiksaanwijzing van een seksspeeltje staat, maar het klopt ook gewoon niet. Erg jammer!

De look & specs van de Rosy Gold Nouveau Wand

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

De wand zelf ziet er mooi uit. Het handvat is rosé goud, van ABS plastic, en de kop is van zwart siliconen. De knopjes zijn ook van zwart siliconen. Er is een powerknopje en een plus- en minknopje. De Rosy Gold Nouveau Wand heeft tien standjes, waarvan vijf steady. Yay voor dat, want vijf steady standjes is meer dan de meeste vibrators hebben en ik word daar dus echt blij van.

Rumbly!

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

Toen ik de wand aanzette, werd ik nog blijer. Wat een goede vibraties! Ik was echt onder de indruk. Nu begint ‘ie niet met het zachtste standje en meestal levert dat dan alsnog een teleurstelling op. Maar bij deze wand vibrator niet! Want die zachtere standjes, die hebben nóg diepere vibraties! Hier is het woord rumbly echt op zijn plaats, dat omschrijft echt het beste het gevoel wat deze magic wand vibrator geeft!

Full power

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

Na dit op mijn hand gevoeld te hebben, kon ik natuurlijk niet wachten met testen. Ik hing ‘m nog snel even aan de oplader, om me ervan te verzekeren dat ik echt de full power zou hebben. Sekstoys worden vaak een beetje opgeladen geleverd, maar ik laad ze altijd graag helemaal op. Niks zo irritant dan wanneer je net lekker bezig bent, en de batterij dan ineens leeg is!

Lube it up!

Bij een wand vibrator vind ik het altijd fijn om wat glijmiddel te gebruiken. Omdat de kop van siliconen is, kan je daar beter geen siliconenbasis glijmiddel bij gebruiken. Ik gebruikte Pjur Woman Nude, omdat dat zo lekker zacht aanvoelt.

I love my job & I love the Rosy Gold Nouveau Wand

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

Op momenten als deze, ben ik zo blij met mijn baan. Deze Rosy Gold Nouveau Wand is echt heel goed. Dit is echt een wand vibrator waar ik blij van word. Heel blij. De vibraties zijn echt heel diep en super krachtig. Op de lagere standjes zie je de vibrator echt heen en weer schudden. Maar ook de hardere standjes zijn gewoon awesome. Zoveel power! Ik weet gewoon niet wat ik lekkerder vind: dat super diepe van de zachte standjes, of die mega kracht van de hardere standjes. En deze wand ziet er ook nog eens tof uit!

Ik ben nog steeds niet een groot fan van vibratiepatronen, maar soms vind ik het wel lekker. En zo zijn er hier ook best wel een paar patronen die ik lekker vind. Vooral omdat de vibraties gewoon zo awesome en zo diep zijn. Nou ja, ik denk dat alles wat deze Rosy Gold Nouveau Wand gewoon geweldig is! Ik ben gewoon echt fan!

Rosy Gold Nouveau Wand vs. Lelo Smart Wand Large

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

Ik ben ook echt fan van de Lelo Smart Wand Large. Qua draadloze wand vibrators vind ik dat echt de beste. Maar deze Rosy Gold Nouveau Wand komt echt dicht bij in de buurt. En is zo ongeveer honderd euro goedkoper dan de Lelo Smart Wand Large. Hallo, dat scheelt nogal!

Maar deze wand is niet fluisterstil. Dat zijn de meeste wand vibrators niet. Voor een wand vibrator met zulke krachtige, diepe vibraties, vind ik het geluid meevallen. Maar als je zoekt naar iets heel stils, dan moet je (helaas!) deze Rosy Gold Nouveau Wand overslaan. Dan kan je beter toch voor de Lelo Smart Wand gaan, want die is wel stiller.

Halleluja!

Rosy gold nouveau wand massager Rosy gold nouveau wand massager

Mijn clitoris wordt echt heel erg blij van deze wand. Ik heb er echt mega goede orgasmes mee gehad. Maar ik gebruik ‘m ook om mijn schouders mee te masseren. Dat zeggen ze bij elke wand vibrator altijd, dat dat prima kan, maar lang niet alle wandvibrators voelen ook daadwerkelijk lekker bij je schouders. Deze wel! Ook voor mensen met een penis is deze wandvibrator echt helemaal top! Je kan gewoon echt elk lichaamsdeel wat jij maar lekker vindt stimuleren met deze vibrator. Ja, ik ben echt een beetje in halleluja-stemming door deze mooie rosegold wand vibrator. Hij kan het allemaal!

Conclusie

I love it! Als je van krachtige, diepe vibraties houdt, wil je deze Rosy Gold Nouveau Wand hebben. En het leuke is dat ‘ie momenteel ook nog in de aanbieding is. Maar ook zonder aanbieding vind ik de prijs echt heel redelijk voor wat je krijgt. Want dat is gewoon een super goede, draadloze wandvibrator.

Je kan de Rosy Gold Nouveau Wand hier bestellen bij Easytoys voor 79,95 (en nu in de aanbieding voor 63,96!!)

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. De beste wand vibrators volgens Tess | Tess Tesst - […] kan mijn review over de Rosy Gold Nouveau Wand vibrator hier lezen. Of je kan de Rosy Gold Nouveau…
  2. Sekstoy review: Rosy Gold Nouveau G-spot Vibrator | Tess Tesst - […] Easytoys kreeg ik twee toys van hun nieuwe merk Rosy Gold. Laatst heb je mijn jubel-review kunnen lezen over…
  3. L’Eve door Eveline Stallaart en Plural Pleasure | Tess Tesst - […] ze dus bij/van verschillende merken tegenkomen. Vaak ook voor verschillende prijzen. Ik vermoed dat de Rosy Gold Nouveau Wand…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.