Rosy Gold Nouveau G-spot Vibrator

06-12-2019

Sekstoy review: Rosy Gold Nouveau G-spot Vibrator

Van Easytoys kreeg ik twee toys van hun nieuwe merk Rosy Gold. Laatst heb je mijn jubel-review kunnen lezen over de Rosy Gold Nouveau Wand Massager. Ik ben echt super onder de indruk van die wand, wat een goede toy is dat! Dus je kunt je vast voorstellen dat ik na deze goede ervaring extra nieuwsgierig was naar de Rosy Gold Nouveau G-spot Vibrator.

Verpakking en de inhoud

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Net zoals bij de Rosy Gold Wand vibrator, ziet ook deze verpakking er weer heel mooi uit. Het past helemaal bij die stijl en ik hou ervan. In de verpakking vind je natuurlijk de G-spot vibrator, maar ook het USB-oplaadkabeltje, een boekje met veiligheidswaarschuwingen en een grappige deurhanger in dezelfde stijl. Het boekje met veiligheidswaarschuwingen bevat een mix van ‘no shit, Sherlock!’ uitspraken en onzin. Een echte gebruiksaanwijzing vond ik niet in de doos. Maar hee, een vibrator met één knopje, zo moeilijk is het ook niet natuurlijk.

Dikke naad

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Ik hou erg van rosegold en van shiny dingen, dus een shiny rosegold vibrator vind ik al snel mooi. Wat me wel gelijk opviel, is de naad op de kop van de Rosy Gold Nouveau G-spot vibrator. Je ziet ‘m niet alleen goed, maar je voelt ‘m ook goed. Tenminste, met mijn vingers voel ik ‘m goed. Als ik ‘m in mijn vagina heb, voel ik dat niet. Maar ik ben daar ook niet zo gevoelig voor. Als je van jezelf weet dat jouw vagina wel gevoelig is voor dit soort randjes, sla je deze G-spot vibrator beter over. Met schoonmaken is het ook even extra opletten.

De specs van de Rosy Gold Nouveau G-spot Vibrator

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Aan de onderkant van het staafgedeelte zit het oplaadpunt. Dat is afgedekt met een stukje siliconen. Praktisch, maar ik vind het er niet zo chique uitzien. Ik had liever, net zoals bij de Rosy Gold wand, een magnetisch oplaadpunt gezien. Ziet er veel mooier uit. Helemaal onderop heb je het knopje. Dit knopje is dus het powerknopje en het knopje om door de standjes mee te klikken. Er zijn drie steady standjes en vier vibratiepatronen. De vibrator is gemaakt van ABS-plastic en voelt opvallend licht aan. Ook is ‘ie oplaadbaar en waterproof.

De test van de Rosy Gold Nouveau G-spot Vibrator

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Na de wand vibrator, had ik hier echt zo naar uitgekeken. Maar gelijk al toen ik de G-spot vibrator aanzette, merkte ik dat dit zeker niet zo’n groot succes zou worden als de wand. De vibraties van deze vibrator lijken ik niks op die van de wand. Wat een anticlimax. Deze vibraties zijn best wel een buzzy. En lang niet zo krachtig. Het is niet zo dat deze vibrator waardeloos is. Helemaal niet. Als je nog geen andere vibrator hebt, of je wilt niet per sé hele krachtige of diepe vibraties, dan is dit best oké. Maar dat is het ook gewoon echt: best  oké. Als ‘ie niet in de aanbieding is, kost deze Rosy Gold Nouveau G-spot vibrator bijna 60 Euro. Dat vind ik best veel voor een vibrator die heel middelmatig is. Zeker als ik dan denk aan de Blush Noje G-spot vibrator, die wél echt heel goed trilt en zo’n twintig Euro goedkoper is.

Middelmatige vibraties

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Wanneer ik mijn G-spot wil stimuleren, geef ik eigenlijk ook gewoon de voorkeur aan een dildo. Die zijn qua vorm meestal veel meer geschikt voor mij. Met deze vibrator raak ik mijn G-spot wel, maar het voelt niet super intens. Deze vorm is sowieso geschikt om je G-spot te bereiken, maar ik vind het voor mijn G-spot veel beter voelen als er nog een goede ribbel is. En dat heeft deze vibrator niet. De meeste G-spot vibrators hebben dat overigens niet. Van vibraties tegen mijn G-spot kan ik niet klaarkomen. Daar heb ik echt wrijving voor nodig. Deze middelmatige vibraties doen gewoon echt niets voor mijn G-spot.

G-spot vibrator voor de clitoris

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Toevallig had ik hier laatst een gesprek over met iemand op Instagram, dat G-spot vibrators vaak zo fijn zijn voor je clitoris. Daar vind ik ze zelf meestal ook gewoon het meest geschikt voor. Qua vorm kan dat met deze Rosy Gold vibrator ook prima. Maar nou ja, die vibraties blijven gewoon middelmatig.

Middelmatigheid

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

Als je zoveel seksspeeltjes in huis hebt als ik, dan ben je natuurlijk op dat gebied veel meer verwend dan de gemiddelde persoon. Ik kan me echt voorstellen dat als je een wat normaler aantal speeltjes hebt (één, of misschien twee of drie) en niet zo veeleisend bent, dat je dit een fijne vibrator vindt, dat je hier best  blij mee bent. Maar ik vind dit gewoon echt zo middelmatig. En eerlijk gezegd: middelmatige vibrators vind ik gewoon zo ‘meh’.

Ik gun iedereen gewoon een seksspeeltje waar je echt helemaal van onder de indruk bent. Eentje die je écht blij maakt. Waar je geweldig van geniet en hopelijk zulke orgasmes van krijgt dat je er even van moet bijkomen. Of misschien eentje waarmee je altijd gewoon makkelijk klaarkomt, voor als je even een vluggertje wil met jezelf. Of misschien zelfs wel een die jou je eerste orgasme geeft. Eentje die altijd jouw lekkere plekje gewoon zo fijn weet te stimuleren. Ik kan soms echt een beetje verliefd worden op een hele goede toy. Wanneer dat gebeurt, is dat gewoon zo fijn. Ik gun iedereen dat. En met zo’n middelmatige vibrator, ja, ik weet niet of dat dan gaat gebeuren.

Rosy Gold Nouveau Wand liefde

Rosy gold nouveau g-spot vibrator Rosy gold nouveau g-spot vibrator

De Rosy Gold Nouveau Wand was wel zo’n seksspeeltje waar ik een beetje verliefd op werd. Die was zeker niet middelmatig, maar gewoon écht heel goed. Daarvan zeg ik: koop ‘m gerust, hij zal je niet teleurstellen! Maar van deze Rosy Gold Nouveau G-spot vibrator kan ik dat niet met die overtuiging zeggen. Ja, best lekker. Maar meer ook niet.

Conclusie

Blijkbaar zijn niet alle toys uit de Rosy Gold serie even awesome. Deze G-spot vibrator heeft een vorm waarmee je je G-spot goed kan raken, maar verder is ‘ie niet heel stimulerend.  De vibraties zijn middelmatig. Ook zit er een flinke ribbel op de kop. Een zeer middelmatige vibrator, met een super shiny look.

Je kan de Rosy Gold Nouveay G-spot Vibrator hier bestellen bij Easytoys, normaal voor 59,95 (maar nu in de aanbieding)

Oh, en de Rosy Gold Nouveau Wand Vibrator (die dus echt heel erg awesome is) koop je hier bij Easytoys.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

    • Ja, precies! Ik dacht dat alle toys van dit merk awesome zouden zijn, maar helaas.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.