ROMP Rose

19-06-2023

De ROMP Rose is echt zoโ€™n sextoy die ik alleen al vanwege zโ€™n looks wil hebben. Een luchtdruktoy in de vorm van een roos. En dan ook zoโ€™n lekker fel roze kleurtje met een geel onderkantje, ik hou er van! Ik kreeg โ€˜m van Euphoria-Erotiek.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: ja IPX 7
Verkoopprijs: 55 euro, hier te koop bij Euphoriaย 
Is โ€™t wat? Ja, best wel.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de romp rose De romp rose met alle boekjes.

Ik vind de verpakkingen van ROMP leuk. Ze zijn best eenvoudig, maar toch gewoon lekker kleurig en fris. Past helemaal bij het merk.
De ROMP Rose zit in een vrij klein, paars doosje, met gekleurde accenten. โ€˜Fall in lustโ€™ staat er op de verpakking, vind ik leuk! Natuurlijk zie je ook een foto van de toy en wat informatie.

In de verpakking vind je natuurlijk de ROMP Rose zelf, het USB-oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing, een boekje met veiligheidsinformatie en een stickervelletje. Ik word daar dus echt blij van, sextoystickers. De gebruiksaanwijzing is ook leuk. Niet gewoon standaard, droog uitgelegd hoe deze luchtdrukvibrator werkt, maar gewoon echt leuk gedaan. Zouden meer merken moeten doen!

Mijn eerste indruk van de ROMP Rose

De romp rose naast een lipstick. De romp rose in mijn hand, het lampje van het powerknopje brandt.

Zoals ik al zei, ik vind de look van dit seksspeeltje helemaal leuk. De ROMP Rose is vrij klein en heeft de vorm van een roos. Nu vind ik helemaal niet per se dat seksspeeltjes op iets anders moeten lijken, maar ik kan een leuk design wel waarderen. Ook vind ik de kleurencombinatie echt heel leuk. Ik vind sowieso dat er meer kleur in sextoys moet komen.

Op de voorkant van de toy zitten twee knopjes. Een powerknopje en een knopje om mee door de standjes te klikken. Die keuze snap ik niet helemaal. Als je plek hebt voor twee knopjes, doe dan een plus- en een minknopje. Dat is met tien standjes toch veel fijner.

Je zou het op het eerste gezicht niet denken, maar de ROMP Rose heeft ook een tuutje wat je er ook vanaf kan halen. De bovenkant van de bloem kan je er afhalen. Handig voor het schoonmaken!

De test van de ROMP Rose

De romp rose met daarnaasst het tuutje. De gebruiksaanwijzing van de romp rose.

Ik gebruik eigenlijk bij zo goed als elke sextoy glijmiddel, maar bij luchtdruktoys doe ik dat eigenlijk nooit. Het kan natuurlijk wel, als je dat fijner vindt voelen. Kies dan wel voor een waterbasis glijmiddel, want bij een siliconen sextoy kan je beter geen siliconenglijmiddel gebruiken.

De knopjes van de Rose zijn makkelijk te herkennen, ook als je ze niet ziet. De luchtdrukstimulatie voelt voor mij in de eerste instantie vrij zacht. Het is wel echt zoโ€™n diepe stimulatie, dat vind ik wel heel fijn. Er zijn zes steady standjes, maar dat gaat echt in hele kleine stapjes. Het verschil tussen twee opeenvolgende standjes is dus echt klein.

Het testen van deze ROMP luchtdrukstimulator was wel apart. Want waar ik eerst het idee had dat de stimulatie niet zo intens was, veranderde dat na een paar minuten. Dat heb ik eigenlijk nog niet eerder meegemaakt. Maar toen ging het juist wel heel stimulerend en intens voelen. Ik vermoed dat dat te maken heeft met dat het ook zo diep voelt, net als bij diepe vibraties.

De vorm van de ROMP Rose vind ik niet per se ideaal voor bij mijn lichaam. Mijn clitoris ligt wat dieper verstopt tussen mijn vulvalippen, en dan is de Rose toch best wel groot om daar te plaatsen. Ook vind ik โ€˜m niet super relaxed in de hand liggen. Maar deze dingen vind ik ook wel logisch, want dit design gaat duidelijk om de looks en niet per se om wat het beste bij een lichaam past. Het is allemaal ook niet zo erg of vervelend, maar ik heb gewoon wel luchtdrukstimulators die fijner vasthouden en passen.

Wat ik ook leuk vind aan deze luchtdruktoy, zijn de patronen. Bij vibrators vind ik patronen niet zo interessant of lekker, maar bij luchtdruktoys ben ik er zeker wel fan van. De patronen van de Rose zijn ook echt lekker en verrassend. En daar gaat mijn clitoris best wel lekker op!

Conclusie

De ROMP Rose ziet er echt supertof uit en doet het eigenlijk ook wel heel goed! De stimulatie lijkt in de eerste instantie niet superindrukwekkend, maar na een tijdje komt het toch echt beter aan. Het voelt echt lekker, en de patronen zijn ook heel fijn. De vorm is duidelijk meer voor de looks dan dat het superhandig aansluit of vasthoudt, maar alsnog is hij makkelijk te gebruiken.

Je kan de ROMP Rose hier bestellen bij Euphoria voor 55 euroย 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.