ROMP Riot Bullet Vibrator

21-04-2023

Een kleine, tweekleurige bulletvibrator in oranje en geel, hoe leuk is dat? Dit is de ROMP Riot Bullet vibrator en ik vind ‘m supercute! Ik kreeg ‘m van WOWTech.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (allebei bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10, waarvan 6 steady
Waterproof: spatwaterdicht (IPX5)
Verkoopprijs: 19,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Prima bullet.

De verpakking en de inhoud

De romp riot ligt op de voorkant van de verpaking De inhoud van de verpakking. Er missen al een paar stickers van het stickervelletje want die heb ik gelijk op mijn laptop geplakt.

De verpakkingen van ROMP toys zijn altijd leuk en vrolijk. En in dezelfde kleur als de sextoy die er in zit. Dus de verpakking van de ROMP Riot is oranje met geel. Op de voor- en achterkant zie je een foto van de toy en op de zijkanten wat extra informatie.

In de verpakking vind je de ROMP Riot zelf, een oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing, een veiligheidsinformatie boekje en een stickervelletje.

Het oplaadkabeltje heeft een geel stekkertje en is daardoor altijd lekker makkelijk herkenbaar. Superfijn als je, net zoals ik, veel van die kabeltjes hebt. De gebruiksaanwijzing heet eigenlijk een playbook en er staan ook tips in hoe je deze bulletvibrator zou kunnen gebruiken. En ik ben gewoon ook wel echt fan van de stickervelletjes van ROMP. Heel gek, want ze lijken niet in elk doosje te zitten, terwijl dat volgens mij wel de bedoeling is, maar ik word er blij van als ik er één krijg. Sextoy stickers zijn echt de beste stickers. Ik heb er dan ook gelijk een paar op mijn laptop geplakt.

Mijn eerste indruk van de ROMP Riot

De romp riot in mijn hand, je ziet de achterkant met de codering. Romp riot naast een lipstick

Een bulletvibrator is echt wel een kleine vibrator, en dat is de ROMP Riot ook. Hij is ongeveer zo groot als mijn duim. Hij heeft echt de standaard bulletvibrator vorm. Alleen heeft deze bulletvibrator twee kleuren en dat zie je niet zo vaak. De onderkant is geel en de rest van de vibrator is oranje. Of eigenlijk is het meer perzikkleur. Ik vind het in elk geval wel een hele leuke kleurcombinatie en ik word gelijk vrolijk als ik deze kleine vibrator zie.

Op de onderkant van de toy zit het knopje. De Riot heeft ook maar één knopje. Dat is zowel het powerknopje als het knopje waarmee je door de standjes klikt. Net boven het knopje staat de merknaam in het siliconen gedrukt. Dat is ook voelbaar, net zoals het knopje. Dus je moet misschien even zoeken naar wat het knopje is, als je het licht uithebt.

Op de andere kant aan de onderkant staat een serienummer op de Riot gedrukt. Ik heb dat nog niet eerder gezien op vibrators. Ik vind het wel een beetje jammer van de leuke look, maar hee, dit is ook geen dure toy, dus echt klagen er over wil ik ook niet.

De test van de ROMP Riot

Romp riot naast een flesje sliquid glijmiddel. Close-up van de romp riot

Ook wanneer je een sextoy niet inbrengt, zoals een bulletvibrator, is het fijn om glijmiddel te gebruiken. Hij kan dan ook veel lekkerder over je vulva glijden en dat voegt echt wat toe aan je sextoy-ervaring. Ik gebruikte Sliquid, want dat is mijn favoriete glijmiddel. Het bevat geen irriterende ingrediënten zoals glycerine of parabenen en is dus ook gewoon lief voor mijn vagina.

Ik was gelijk verrast toen ik de Riot aanzette, want de vibraties zijn echt best wel indrukwekkend voor zo’n klein dingetje. Best wel krachtig, gelijk het eerste standje stelt me al niet teleur. Best krachtig en ook best wel diep. Wat me wel opviel, is dat de verschillen tussen de standjes niet heel groot zijn. Ze hadden beter drie steady standjes kunnen doen, want nu klik ik en voel ik soms helemaal niet eens dat ‘ie harder trilt dan het vorige standje. Het standje daarna voel ik dan wél weer duidelijk harder. Zeker met één knopje is het sowieso niet fijn om zo vaak te moeten klikken. Als je, net zoals ik, van de steady standjes houdt, en je klikt per ongeluk door naar een vibratiepatroon, moet je best vaak weer klikken om bij het hardste steady standje te komen.

Een bulletvibrator is handig om discreet mee te nemen, omdat ‘ie zo klein is. Soms zijn er ook dildo’s met een speciale opening waar je een bulletvibrator in kan stoppen. Of soms wil je gewoon geen grote toy bij wat je aan het doen bent. Ik kan echt meerdere scenario’s bedenken waarvoor een bulletvibrator fijn is en daar is deze ROMP Riot ook echt goed voor. Maar zo op zichzelf is het gewoon een best wel basic, kleine vibrator. Hij heeft een basic vorm en doet het gewoon goed. Omdat ‘ie zo klein is, voel je de vibraties ook wel in je vingers. Sommige mensen vinden dat storend.

Conclusie

De ROMP Riot is gewoon een prima bulletvibrator, die er cute uitziet. Verder niet heel spannend, maar soms is dit gewoon precies spannend genoeg. De vibraties zijn best krachtig en diep. De steady standjes hadden gehalveerd kunnen worden omdat de stappen tussen de standjes wel heel klein zijn. De patronen zijn leuk, hij voelt lekker, hij doet gewoon wat ‘ie moet doen. Prima ding.

Je kan de ROMP Riot hier bestellen bij Easytoys voor 19,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.