ROMP Reverb

13-05-2024

Zoals je misschien weet, is de Womanizer Duo één van mijn favoriete sextoys. Die combineert luchtdrukstimulatie met inwendige stimulatie en dat is echt the best als je het mij vraagt. Maar de Duo is niet goedkoop. Dus daarom was ik zo benieuwd naar de ROMP Reverb, want ook deze sextoy combineert inwendige vibratie met luchtdrukstimulatie van de clioris. Ik kreeg ‘m van ROMP.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 luchtdrukstandjes en 10 vibratiestandjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs:  59,99 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, maar hij moet je wel passen

Blended orgasms

Ik vind ROMP echt een leuk merk, het is fris en kleurrijk en niet te duur. ROMP is van dezelfde makers als We-Vibe, dus dat zegt ook wel wat over de kwaliteit. Ik hou er van. De ROMP Reverb stimuleert je op twee plekken tegelijk: vibraties tegen je G-spot en luchtdrukstimulatie voor je clitoris. Als dat werkt, dan krijg je van die geweldige blended orgasms. Ik vind zulke orgasmes echt de allerlekkerste, daarom hou ik ook zo van mijn Womanizer Duo en mijn We-Vibe Nova 2. Maar dat zijn allebei best wel dure toys en niet iedereen kan of wil daar zoveel geld aan uitgeven. En daarom is ROMP ook zo tof, want dat is een stuk betaalbaarder.

(Je krijgt ook een heel leuk ROMP stickervel in de verpakking, maar die zie je niet op het filmpje, want ik heb de stickers al gebruikt!)

De look van de ROMP Reverb

De ROMP Reverb is lila met wat geel, superleuke kleurencombinatie. Ik wou dat meer sextoys meer dan één kleur hadden, ik hou van die look. De Reverb heeft een V-vorm. Het ene deel breng je in in de vagina. Dit deel is voorzien van wat ribbels, eerlijk gezegd weet ik niet zo goed waar die voor zijn, want ik heb niet het idee dat dat nu zoveel extra stimulatie zal geven. Het andere deel is het deel met de luchtdrukstimulatie. Het tuutje plaats je om de clitoris en die wordt dan door middel van luchtdruk gestimuleerd. Boven het tuutje vind je de knopjes van de Reverb. Er is een knopje voor de luchtdrukstimulatie en een knopje voor de vibratie. Je kan deze dus apart van elkaar bedienen.

Het deel wat je inbrengt is aan de basis, dus waar dit deel begint, net voorbij de punt van de V, wat flexibel. Hierdoor zal deze sextoy dus bij verschillende lichaamstypes goed aansluiten. Maar de flexibiliteit is niet supergroot, dus ik durf niet te zeggen dat hij bij iedereen zal passen.

De test van de ROMP Reverb

Ik was heel benieuwd of de Reverb bij mij zou passen en hoe hij zou voelen. Ik gebruikte een beetje glijmiddel, omdat siliconen van zichzelf niet zo lekker glijdt en ik sowieso fan ben van glijmiddel bij sextoys. Ik gebruik altijd glijmiddel zonder glycerine en parabenen, want die ingrediënten irriteren mijn vagina. Ik gebruik graag Sliquid Sassy, omdat dit glijmiddel fijne ingrediënten heeft en het net wat dikker is dan normaal glijmiddel, waardoor het makkelijk te gebruiken is met sextoys. Het dript er niet gelijk vanaf, wel zo handig!

Met glijmiddel ging het inbrengen van de ROMP Reverb heel makkelijk, maar wat ik iets minder makkelijk vond was om het tuutje precies om mijn clitoris te krijgen. Hoewel er wel wat flexibiliteit in de toy zit, was het nog wel een (kleine) uitdaging om ‘m goed aan te laten sluiten. Na wat gepiel lukte het gelukkig wel. Maar het ging zeker niet zo makkelijk als bij de Womanizer Duo, die altijd gewoon gelijk goed zit.

De vibratie van de Reverb is echt heel goed, hele krachtige, diepe vibraties. Ik ben normaal niet zo’n fan van vibratiepatronen, maar in combinatie met luchtdruksimulatie vind ik dat wel heel lekker. Er zijn genoeg patronen om uit te kiezen, maar ook de steady standjes zijn natuurlijk heel fijn!

De luchtdrukstimulatie heeft tien standjes. De opbouw gaat in kleine stapjes, dat vind ik fijn, want bij luchtdrukstimulatie kan het soms ineens teveel zijn, zeker als het in grote stappen gaat. Hij begint lekker zacht bij standje één, en eigenlijk had ik nog wel iets meer dan tien standjes gewild, omdat ik graag nog net wat meer power gehad had. Maar als ik me bedenk dat dit een echt vriendelijk geprijsde toy is, en dat het gewoon wél heel lekker voelt, vind ik dat eigenlijk heel acceptabel.

Conclusie

De ROMP Reverb is een leuke sextoy. De combinatie van hele goede vibraties met luchtdrukstimulatie vind ik heel fijn, dat doet ie ook heel goed. De vibratie vind ik echt top. De luchtdruksimulatie zou van mij nog net iets krachtiger mogen. De pasvorm vind ik niet ideaal. Ik krijg ‘m wel passend, maar dat kost wel wat moeite. Ik weet dus niet of hij bij ieder lichaam goed zal passen, daar is ie denk ik net niet flexibel genoeg voor. De look vind ik heel leuk met die kleurtjes en de prijs-kwaliteitverhouding is volgens mij ook helemaal goed.

Je kan de ROMP Reverb hier bestellen bij Easytoys voor 59,99 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.