ROMP Pop

06-05-2024

ROMP is in Nederland nog niet zo’n bekend merk, wat ik jammer vind, want ik vind het een supertof merk. Het is van de makers van We-Vibe en Womanizer, alleen dan wat meer budget-vriendelijk. Ik kreeg van ROMP zelf de ROMP Pop, een pinpoint stimulator.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 6 standjes waarvan 3 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 34,95 euro, maar nu in de aanbieding voor 19,99 euro bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, zo lekker!

Pinpointstimulatie-fan

Misschien weet je wel dat ik gek ben op pinpointstimulatie. Sinds ik de Zumio ontdekte en kennis maakte met deze vorm van stimulatie ben ik fan. Pinpointstimulatie betekent dat je een heel klein gebied, van de clitoris in dit geval, stimuleert. In tegenstelling tot wat bijvoorbeeld een wandvibrator met zo’n grote kop doet. Die stimuleert eigenlijk je hele vulva. Sommige mensen houden juist van die stimulatie van een groter gebied, anderen juist van pinpointstimulatie, of sommige mensen, zoals ik, vinden het allebei lekker. Maar pinpointstimulatie is dus niet voor iedereen.

Door de Zumio ontdekte ik dus pinpointstimulatie. Een Zumio vibreert niet, maar oscilleert. Dat houdt in dat die een bepaalde beweging maakt, die heel erg lijkt op vibratie, maar toch wat anders is en daardoor ook wat anders voelt. Een iets ingewikkeldere techniek en de Zumio is dan ook niet goedkoop. Maar sinds de Zumio populair werd, zijn er heel veel sextoymerken die ook een pinpoint toy op de markt gebracht hebben. Deze zijn over het algemeen allemaal wel met gewone vibratie. En dat voelt Γ³Γ³k heel lekker. Omdat je zo’n klein gebied stimuleert, is het al snel heel heftig. Dus zelfs als de vibratie niet heel goed is, voelt het al snel toch heel goed.

Hoe knopje van de ROMP Pop

Maar dat is iets waar de ROMP Pop geen last van heeft, slechte vibratie. Nee, de vibratie van deze Pop is echt heel goed. De vibraties zijn krachtig en diep. Wat me wel een beetje stoort, is het knopje. Dat zit onderop. Als je goed kijkt, zie je daar ook zo’n power-icoontje in het siliconen gedrukt. Maar het CE-keurmerk en het icoontje dat je de toy niet in de prullenbak mag gooien en, nou ja, van alles, staat daar ook. Je kan het icoon van het powerknopje dus niet voelen. Terwijl je wel echt specifiek op dat plekje moet drukken. Dus toen ik bezig was, en toch een ander standje wilde, zat ik een beetje random op de onderkant van de ROMP Pop te duwen, want je moet ook best hard duwen, tot ik eindelijk het knopje weer gevonden had. Ik vind een voelbaar knopje toch wel een basic iets wat je zou moeten hebben, maar okΓ©. Het is geen dure toy en hij voelt wel heel lekker, dus ik kan het de ROMP Pop wel vergeven.

Hoe voelt de ROMP Pop

De ROMP Pop heeft twee opzetstukjes. Een bolletje en een bolletje met een soort tongetje er aan. Je kan ‘m ook zonder opzetstukje gebruiken. Het gewone ‘steeltje’ heeft een kleine verdikking aan de bovenkant en lijkt daardoor ook een klein beetje op een klein bolletje. Het siliconen bolletje vind ik het fijnst. Het maakt de Pop wat zachter. Ik vind pinpointstimulatie heel intens dus iets meer zachtheid vind ik dan prettig. De vibraties zijn nog steeds heel diep en krachtig.

Ik gebruik sowieso altijd voldoende (waterbasis) glijmiddel (zonder glycerine en parabenen, want die kunnen de vagina irriteren) bij een pinpoint stimulator, omdat ik het anders vaak gewoon wat pijnlijk vind voelen. Ik vond het heel lekker voelen om het bolletje langs en over mijn clitoris te laten glijden. Als ik een soort strelende op-en-neer-beweging maak, net langs de zijkant van mijn clitoris, wordt die daar toch wel echt blij van. Dit voelt Γ©cht heel goed.

De ROMP Pop zonder bolletje vind ik op sommige momenten ook lekker. Ik beweeg ‘m dan een stuk minder en ga meer voor gewoon hele steady stimulatie van mijn clitoris op precies het plekje waar ik het lekker vind. Op deze manier, maar ook met het bolletje, krijg ik echt hele intense orgasmes. Echt, ik hou zo van pinpointstimulatie!

Evil tong

Dan is er nog het opzetstukje met het tongetje. Door de vibratie gaat dat tongetje een beetje zwiepen. Ik hou niet van kleine, zwiepende dingen bij mijn clitoris. Voor mij ziet dat tongetje er evil uit, maar dat is misschien omdat elke keer als ik het zie, ik me weer herinneren hoe dat voelde tegen mijn clitoris. En dat was gewoon echt niet fijn. Wel perfect voor clit-torture als je van BDSM (en clit torture) houdt. En anders stel ik voor dat je dat tongetje snel kwijt raakt. Wat ook niet moeilijk is, want je krijgt geen bewaarzakje bij de Pop en het doosje gaat denk ik ook niet eeuwig mee. Of misschien ligt het aan mij, maar ik vind het een wonder dat ik het opzetstukje nog niet kwijt ben in elk geval. Eigenlijk is dat alleen omdat de ROMP Pop nog op de foto en film moet en ik er dus extra goed op let dat ik het niet kwijt raak. Maar nou ja. Ik kijk er naar uit dat ik het kwijt raak, dus.

Conclusie

De ROMP Pop is echt een hele goede pinpointstimulator. De vibratie is diep en krachtig. Het bolletje is een heel fijn opzetstukje en ook zonder opzetstukje vind ik de Pop heel fijn. Maar het opzetstukje met het tongetje mag van mij heel snel verdwijnen, want dat pinnige gezwiep tegen mijn clit is gewoon geen goed idee. Oh, en het knopje van de Pop is ook wel wat irritant. Maar afgezien daarvan vind ik de ROMP Pop wel echt een aanrader. Een goede toy voor een leuke prijs waar ik al veel hele goede orgasmes van heb gekregen.

Je kan de ROMP Pop hier bestellen bij Easytoys, normaal voor 34,99 maar nu in de aanbieding voor maar 19,99 euro

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.