ROMP Jazz – sextoy review

01-01-2021

ROMP is een vrij nieuw merk, met allerlei super kleurige, vrolijke toys. Het is het goedkopere zusje van We-Vibe en Womanizer. Best wel tof dat ze ook voor mensen met wat minder budget nu toys maken. Eerder schreef ik al over de ROMP Switch en deze keer gaat mijn review over de ROMP Jazz. Ik kreeg de toy van WOW, het merk achter We-Vibe, Womanizer, ArcWave en ROMP. De plek waar all the good stuff vandaan komt dus. Dus ik was erg benieuwd naar deze budgetproof duovibrator.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 39,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, voor dit geld zeker wel

Verpakking en de inhoud

De romp jazz en de voorkant van de verpakking. Het is een rode doos met bovenaan het logo van romp. Er staat een foto van de romp jazz op met daar achter een geel vlak met wat zwarte strepen. De romp jazz, de verpakking waarvan je de zijkant en achterkant ziet, het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing, de stickers en het boekje met de tekst 'happy / not happy'

Verpakkingen maken kunnen ze wel bij WOW, dus het verbaast me niets dat ook de verpakking van de ROMP Jazz er tof uit ziet. De toy zelf is rood met geel en de verpakking ook. Het ziet er fris en hip uit. Lekker herkenbaar ook, deze stijl. En voor winkels is het super handig dat de doos zowel staand als liggend neergezet kan worden, door de manier waarop de foto’s op de voor- en achterkant zijn geplaatst. Op de zijkant van de doos vind je wat nuttige informatie.

In de doos vind je natuurlijk de ROMP Jazz zelf, het (ook herkenbare) oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing (met toffe art print op de achterkant), een leuk stickervelletje en een boekje met informatie over wat je kan doen als je wel of niet blij bent met dit seksspeeltje.

Mijn eerste indruk van de ROMP Jazz

De romp jazz voor het sticker velletje. Er staat bijvoorbeeld een sticker op van de romp switch met een tongetje er uit, en een cactus die lijkt op een duovibrator en een regenboog met de tekst 'no bad vibes'. De romp jazz ligt op de achterkant van de gebruiksaanwijzing. Je ziet een tekening van handen die verschillende romp toys vasthouden en er boven staat pleasure to the people.

Ik ben echt wel fan van wat kleur voor sextoys. Dus dat deze sextoy twee kleuren heeft, vind ik helemaal leuk. De Jazz ziet er prima uit voor een duovibrator. Heel standaard maatje. De clitorisstimulator is heel flexibel, wat helpt bij het goed aansluiten bij je vulva. Op het deel wat je in de vagina in moet brengen, zitten een soort ronde ribbels. Ziet er leuk uit, maar als ik het zo zie, denk ik niet dat ik daar heel veel van ga merken. Daar zijn de ribbels niet dik genoeg voor.

De top van de ROMP Jazz is zacht en een beetje squishy. Bijna als een soort stootkussentje. Voelt lekker als ik er met mijn vingers op druk, maar ik weet niet of dit echt iets toevoegt tijdens gebruik.

De Test van de ROMP Jazz

De romp jazz ligt op z'n zijkant tegen twee flesjes sliquid glijmiddel aan. De romp jazz van boven gezien. Hij ligt naast een lipstick, om het formaat te laten zien. De lipstick is duidelijk veel kleiner.

Tijd om de ROMP Jazz duovibrator te gaan testen. Natuurlijk met een beetje glijmiddel. Siliconen toys voelen van zichzelf niet super glad aan, juist een beetje trekkerig vaak. Een beetje glijmiddel zorgt er voor dat het allemaal makkelijker gaat. Het inbrengen en het bewegen met de toys. Maar glijmiddel kan sowieso er voor zorgen dat alles lekkerder voelt. Een fijn glijmiddel voegt voor mij heel veel toe. Ik gebruikte Sliquid Sassy, één van mijn favorieten.

Voor mij heeft de ROMP Jazz een prima formaatje. Lekker standaard, niet te groot, niet te klein. Zoals verwacht, voelde ik niet zoveel van de ribbels of de zachte top. Het voelt basic, wat prima is voor een duovibrator in deze prijscategorie. De clitorisstimulator raakt mijn clitoris best wel goed. Dus qua fit zit het wel goed met deze Jazz.

De ROMP Jazz heeft twee knopjes. Een power knopje en een knopje om door de standjes te klikken. Een aparte keuze, want als je dan toch twee knopjes doet, doe dan een omhoog en omlaag knopje. Er zijn tien standjes, dus dat is best wel veel voor maar één knopje vind ik.

De vibraties van de ROMP Jazz zijn best wel okΓ©. Het inwendige deel trilt duidelijk harder en dieper dan de clitorisstimulator. Zoals bij de meeste duovibrators het geval is. Het is geen We-Vibe Nova 2 natuurlijk. Hele andere prijscategorie, dus hele andere verwachtingen.

De ROMP Jazz is best wel okΓ©

De romp jazz in mijn hand. Ik trek aan de clitorisstimulator om te laten zien hoe buigbaar die is. Close-up van de onderkant van de romp jazz. Je ziet het gele onderkantje en daar boven de twee knopjes en het romp logo.

Dit is echt zo’n vrij gemiddelde duovibrator. Met wel een leukere look dan de gemiddelde duovibrator. Deze vibrator kost nog geen veertig euro, dus dan heb ik ook niet zulke hooggespannen verwachtingen. Ik denk dat deze ROMP Jazz precies doet wat je er van mag verwachten. Het is allemaal best wel okΓ©. Best wel lekker zelfs. Ik vond het zelf het lekkerst om wat met de vibrator te bewegen. De clitorisstimulator bleef tijdens het bewegen niet de hele tijd mijn clitoris aanraken. Zoals ik al zei, dit is geen We-Vibe Nova 2, maar ik vond dat op zich niet erg.

Door de licht gebogen vorm van de schacht werd mijn G-spot op deze manier gestimuleerd en ik vond het eigenlijk wel wat hebben dat de clitorisstimulator dan ook steeds tegen mijn clitoris tikte. Op deze manier kreeg ik vrij makkelijk G-spot orgasmes, maar mijn G-spot is dan ook best wel makkelijk te pleasen, hoor.

Verschillende manieren om de ROMP Jazz te gebruiken

De romp jazz naast het happy / not happy boekje. Je ziet de achterkant van de romp jazz en wat er in het happy / not happy boekje staat.

Wanneer ik de duovibrator gewoon stil hield, vond ik het wel lekker voelen en kon ik er ook wel van klaarkomen, maar dat kostte me wel wat meer moeite. Ik had graag meer en diepere vibratie gewild in de clitorisstimulator.

Ook heb ik het inwendige deel nog uitwendig gebruikt, om mijn clitoris mee te stimuleren. Juist omdat deze vibraties zoveel beter zijn. En dat werkte ook heel erg goed. Dit zijn echt betere vibraties en dat maakte het klaarkomen een stuk makkelijker.

Zo kan je een duovibrator dus op verschillende manier gebruiken en dat maakt β€˜m ook wel weer leuk en veelzijdig.

Conclusie

Voor nog geen 40 euro denk ik dat je echt wel een leuke duovibrator hebt aan de ROMP Jazz. Hij ziet er leuk uit en verder is β€˜ie gewoon heel gemiddeld. De vibraties in de schacht zijn wel duidelijk beter dan de vibraties in de clitorisstimulator. Je kan β€˜m op verschillende manier gebruiken, wat het lekker afwisselend maakt. Dus, niet spectaculair, maar als je eens een duovibrator wilt proberen, lijkt me deze prima geschikt voor een leuke prijs.

Je kan de Romp Jazz hier bestellen bij Easytoys voor 39,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Dank je voor de info weer. We gaan een hele goede vriendin van me sponsoren met haar verjaardag voor een eerste toy dus deze info kunnen we zeker gebruiken. Het is een leuke optie denk ik. De satisfyer maakt ook een goede kans denk ik.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.