ROMP Hype – Vibrator review

16-08-2021

ROMP is een vrij nieuw merk van WOW Tech, het bedrijf achter We-Vibe, Womanizer en ArcWave. Allemaal hele goede, maar ook vrij dure merken. ROMP is wat meer basic en dus ook wat liever voor je portemonnee. Ik kreeg de ROMP Hype, een G-spot vibrator, van WOW Tech.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (allebei echt bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standen, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: Normaal 34,95 euro, nu in de aanbieding voor 28,05 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, deze mag best een hype worden!

De verpakking en de inhoud

De romp hype ligt voor de verpakking. De romp hype, het sticker velletje en het happy/not happy boekje.

ROMP is een fris & vrolijk merk en dat zie je ook aan de verpakkingen. De verpakkingen hebben steeds dezelfde kleuren als de sextoy zelf. Dus de verpakking van de ROMP Hype is rood met geel. Ik vind dat helemaal leuk. Voor winkels super handig dat op de ene kant van de verpakking de ROMP Hype liggend staat afgebeeld, en aan de andere kant staand. Kan je lekker zelf kiezen hoe je ze op de plank legt.

In de verpakking vind je natuurlijk de ROMP Hype zelf, maar ook een super leuk stickervelletje (ik hou zo van zulke leuke extraatjes), het oplaadkabeltje, een boekje met info voor als je wel of niet happy bent met de toy en de gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing heeft aan de achterkant een artsy printje, of kleurplaat, net hoe je het wil zien. Ik vind het leuk.

Mijn eerste indruk van de ROMP Hype

De romp hype naast een lipstick De romp hype in mijn hand.

Ik hou van vibrators in leuke kleurtjes, extra wanneer ze meerdere kleuren hebben. Dus deze rode met gele vibrator vind ik echt heel tof qua look. Met ribbels heb ik niet zoveel, maar deze zien er wel tof uit. Ik denk dat ze te subtiel zijn om echt een speciaal gevoel te geven, maar het maakt de vibrator wel aantrekkelijker qua uiterlijk.

De top van de ROMP Hype is vrij zacht en kan ik met mijn vinger een beetje indeuken. De bovenkant van de vibrator is ook een beetje flexibel.

Hij heeft twee knopjes: een powerknopje en een knopje om mee door de standjes te klikken.

De test van de ROMP Hype

De romp hype en een flesje sliquid sea De romp hype en de achterkant van de gebruiksaanwijzing.

Je weet ondertussen vast dat het belangrijk én fijn is om goed waterbasis glijmiddel te gebruiken bij sextoys. En als je dat nog niet weet, kan je deze video wellicht even kijken, zodat je daar wel helemaal van op de hoogte bent. Ik gebruikte mijn favoriete glijmiddel Sliquid.

De ROMP Hype is een vrij basic vibrator. Dat klinkt misschien een beetje saai, maar dat is het echt niet. Omdat ‘ie iets gebogen is, is hij heel geschikt om je G-spot mee te stimuleren. Maar je kan ‘m ook uitwendig gebruiken om je clitoris te stimuleren. Of als je dat lekker vindt, kan je ‘m natuurlijk ook tegen je tepels of welk plekje jij dan ook lekker vind voelen, laten trillen.

Ik gebruikte de ROMP Hype eerst voor mijn G-spot. Voor G-spot stimulatie vind ik de vorm vaak belangrijker dan de vibraties. Mijn G-spot is wel echt makkelijk, dus ik was niet verbaasd dat deze vibrator mijn G-spot al snel wist te bekoren. Als je weet dat jouw G-spot wat veeleisender is, of als je nog helemaal niet zo goed weet waar je G-spot zit en hoe dat voor jou werkt, is dit wellicht niet de perfecte G-spot toy, maar alsnog is dit dan gewoon een hele fijne vibrator. Want stimulatie van de vagina hoeft natuurlijk niet altijd op de G-spot gericht te zijn.

De vibraties zijn echt wel goed. Er zijn zes steady standjes, dat is best wel veel, meestal hebben vibrators slechts drie steady standjes. Maar ik merk wel dat de stapjes tussen de verschillende vibratieniveaus vrij klein zijn. Dus standje twee trilt niet héél veel harder dan standje één. Tussen standje één en standje zes zit natuurlijk wel een flink verschil. Het eerste standje vind ik al best goed vibreren, het is niet heel zacht.

De ROMP Hype als clitorisvibrator

De onderkant van de romp hype, je ziet ook de knopjes. De top van de romp hype, je ziet de ribbels.

Zoals ik zei, is zo’n vibrator als de ROMP Hype ook geschikt voor clitorisstimulatie. Als G-spot vibrator vind ik ‘m al helemaal lekker, maar meer opties is sowieso fijn! Als clitorisvibrator doet ‘ie het ook al heel goed. Omdat de vibraties gewoon best wel goed zijn, voelt het heel lekker en stimulerend om de kop van de vibrator tegen mijn clitoris te houden. Ook dit is met wat glijmiddel nog leuker, omdat je de vibrator dan ook makkelijk over je vulva kan bewegen om zo te ontdekken wat allemaal fijn voelt en te genieten van de beweging op zich.

Ik vind het wel jammer dat er maar één knopje is om door de tien standjes heen te klikken. Een plus- en minknopje werkt altijd makkelijker, vind ik. Maar als ik kijk naar de prijs van deze vibrator en hoe ‘ie presteert, heb ik eigenlijk maar weinig te klagen. Dit is nu echt een leuke budgetproof sextoy.

Conclusie

De ROMP Hype is echt een prima vibrator die meer heeft dan alleen een leuke look. Hij is geschikt voor G-spot stimulatie door zijn gebogen vorm, maar je kan ‘m ook heel goed als clitorisvibrator gebruiken. De vibraties zijn goed. De stapjes tussen de verschillende vibratieniveaus zijn klein, maar er zijn ook wel zes steady vibratiestandjes. Dit is een vibrator die prima geschikt is voor iemand die op zoek is naar een basic, maar goede vibrator.

Je kan de ROMP Hype hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 28,05 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.