ROMP Dash – Masturbator review

05-07-2023

De ROMP Dash is een masturbator van het merk ROMP, een merk waar ik nog niet zo heel veel producten van heb mogen reviewen, en dus hoog tijd om dat (in ieder geval een beetje) te veranderen. Benieuwd wat ik van de ROMP Dash vindt? Lees dan vooral verder!

SPECS

  • Materiaal: TPE en ABS plastic
  • Bodysafe: Mensen, het is TPE
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Lengte: 20 cm
  • Totale breedte: 7,5 cm
  • Gewicht: 553 gram
  • Prijs: € 34,99 bij Easytoys

ROMP

Het merk ROMP is inmiddels toch wel al een tijdje onderweg, het merk dat valt onder de WOW-tech familie kenmerkt zich door felle kleuren, speelse marketing en prijzen die in tegenstelling tot de andere merken van WOW-tech echt wel vrij voordelig zijn.

Het merk focust zich dan ook meer op mensen die beginnen met het gebruik van seksspeeltjes, en probeert daar een balans te vinden tussen prijs en kwaliteit. Waarbij kwaliteit toch ook nog echt wel heel belangrijk is.

ROMP Dash

Als je de ROMP Dash bekijkt zie je een mooi ontworpen, maar vrij basic masturbator. De combinatie van het diepe zwart en het felle geel geeft het een speels uiterlijk. In de ABS case is ook een design verwerkt dat zorgt voor een nog hipper uiterlijk, terwijl het ook zorgt voor betere grip.

De ROMP is voorzien van twee doppen. De bovenste zwarte valt misschien niet zo op maar kan open en dicht gedraait worden om meer of minder druk te voelen tijdens het gebruik. Onder de gele dop vind je de sleeve van de masturbator die een neutrale ingang heeft en gemaakt is van een semi doorzichtig TPE.

De binnenkant van de sleeve is voorzien van een vrij subtiele textuur, zoals ik al zei, ROMP richt zich vooral op de beginnende seksspeeltjes gebruiker.

ROMP Dash in de doos

De doos van de ROMP Dash moet toch wel even benoemd worden. Geheel in lijn met de doelstelling van het merk is de doos best wel mooi gemaakt. De blauwe achtergrond met gele accenten en de afbeelding van de ROMP Dash erop maken dat deze verpakking echt wel zal opvallen. En vooral natuurlijk: Een wat jonger publiek zal aanspreken.

In de doos zelf vind je in een plastic zak de ROMP Dash, een korte handleiding en een veiligheidswaarschuwing, want nou ja, zo’n masturbator is natuurlijk levensgevaarlijk.

Romp dash bovenaanzicht

ROMP Dash getest

Ik moet zeggen dat ik altijd heel nieuwsgierig ben naar nieuwe dingen van WOW-tech. Als je kijkt naar bijvoorbeeld de Arcwave lijn dan maken ze echt hele toffe dingen. Dus een hip merk als ROMP doet mij dan wel uitkijken naar producten voor penis en/of prostaat.

Natuurlijk zijn er voor mensen met een vulva, ook bij deze productlijn veel en veel meer producten. Maar goed, dat is hoe het sowieso in de markt is, en hoewel dat jammer is, is dat dus niet uniek voor het merk.

Ik probeer altijd goede research te doen voor ik een seksspeeltje ga testen en dat is bij de ROMP Dash niet een uitzondering. Het eerste wat mij opviel toen ik de productpagina van de ROMP Dash op de officiële ROMP-website bekeek is dat ze spreken over bodysafe TPE.

Laat ik duidelijk zijn, bodysafe TPE bestaat niet, dit is vooral een creatieve marketing term, omdat over het algemeen geaccepteerd is dat TPE bij gebruik voor de penis niet heel snel schadelijk zal zijn. TPE is niet bodysafe, maar in dit scenario vrij ongevaarlijk, mits je het goed schoonmaakt en laat drogen.

Tijd om te testen. De ROMP Dash is een mooi gemaakte masturbator, de ABS case ziet en voelt luxe aan, hoewel ik denk dat er een PU laagje overheen zit om het gevoel te creëren dat het nu heeft, maar ik snap niet waarom dat dan weer niet vermeld wordt.

De sleeve van de ROMP Dash is neutraal, wat ik altijd heel prettig vindt.

Ik voorzie de tunnel van mijn favoriete glijmiddel en warm hem (voor zover dat nodig is bij deze temperaturen) even op.

Nadat ik mijn pik in de ROMP Dash heb gestopt merk ik dat de textuur van deze masturbator echt heel basic is, misschien een beetje TE basic voor mijn smaak.

Ik ben er echter wel van doordrongen dat deze masturbator echt gemaakt is voor mensen die net beginnen en ik denk dat deze textuur voor die mensen echt wel okee zal zijn.

Verder voelt het allemaal heel degelijk en goed gemaakt uit, veel luxer zelfs dan je zou verwachten van een seksspeeltje in deze prijscategorie.

Al met al zeker geen miskoop, maar alles is, en dat is ook wat dit merk kenmerkt, vrij basic, ondanks de hippe uitstraling.

De ROMP Dash schoonmaken

Net zoals eigenlijk alle masturbators met ABS-case en TPE-sleeve is het schoonmaken niet echt heel moeilijk, maar toch altijd even een werkje. Je kan de sleeve (voorzichtig) binnenstebuiten halen of gewoon goed uitspoelen, omdat de tunnel door en door is. Dit doe je natuurlijk allemaal met warm water, toy cleaner of milde zeep.

Daarna is het een kwestie van aan de lucht laten drogen of gebruikmaken van een droogstick van diatomeeënaarde om dat wat te helpen.

Conclusie

Ben jij net bezig met masturbatie met behulp van seksspeeltjes dan zal de ROMP Dash zeker geen miskoop zijn. De prijs-/kwaliteitverhouding is gewoon goed. Voor de wat meer ervaren persoon is denk ik de textuur misschien wat te subtiel is, maar dat is natuurlijk vooral een smaak dingetje, en die mogen gelukkig verschillen.

Je koopt de ROMP Dash bij Easytoys voor € 34,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.