ROMP Cello

12-06-2023

Een vibrerend eitje met afstandsbediening. Voor veel mensen een spannend idee. Je doet het eitje in en je partner houdt de afstandsbediening vast. Misschien wel tijdens een etentje? De ROMP Cello is zo’n eitje, en nog budget-vriendelijk ook. Ik kreeg ‘m van ROMP zelf.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes waarvan 5 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 25,99 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Ja, als het je ding is.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de doos van de romp cello. De zijkant van de verpakking, en de inhoud.

Ik vind de verpakkingen en stijl van ROMP leuk. De doos heeft dezelfde mintgroene kleur als de ROMP Cello en de gele details op de verpakking maken het lekker fris. Op de doos zie je foto’s en wat informatie over deze sextoy.

In de verpakking vind je, behalve de ROMP Cello zelf, natuurlijk ook de afstandsbediening, het oplaadkabeltje, een batterij voor de afstandsbediening, de gebruiksaanwijzing en een heel leuk ROMP stickervelletje. De afstandsbediening gebruikt zo’n gek, klein batterijtje, wat misschien wel wat lastiger is om te vinden in de winkel.

Mijn eerste indruk van de ROMP Cello

De romp cello naast een lipstick. De romp cello in mijn hand.

De ROMP Cello heeft twee bolletjes, in plaats van wat je meestal ziet, dat het gewoon één eitje is. Het kleurtje vind ik fijn. Leuk dat de afstandsbediening ook gele details heeft, dat maakt het net wat meer origineel en kleurrijk, wat echt bij het merk ROMP past.

De Cello heeft een flexibel ‘staartje’ en onderaan dit staartje zit het powerknopje. De afstandsbediening heeft maar één knopje. Je kan dus alleen door de standjes klikken, en niet één standje terug klikken. Je kan op de afstandsbediening ook niet zien of voelen wat het eitje doet. Dit zouden leuke extra functies zijn, maar voor net iets meer dan 25 euro kan je dat denk ik ook niet verwachten.

De test van de ROMP Cello

De romp cello naast een flesje sliquid sassy. De afstandsbediening van de  romp cello in mijn hand.

Het trileitje is gemaakt van siliconen, hierdoor voelt het fijn aan. Het eitje is hard, maar het lijkt door het materiaal toch net iets zacht. Bij een sextoy van siliconen kan je beter geen siliconen glijmiddel gebruiken. Ik koos voor een beetje Sliquid Sassy, mijn favoriete waterbasisglijmiddel, zonder irriterende ingrediënten voor mijn vagina.

Als je de ROMP Cello hebt ingebracht in de vagina, steekt het staartje nog uit. Deze toy is trouwens niet geschikt voor anaal gebruik, omdat hij geen brede basis heeft en dus naar binnen zou kunnen schieten, wat gevaarlijk kan zijn.

Met het knopje op het staartje kan je de Cello al aanzetten voor je ‘m inbrengt. Als je lang op het knopje drukt, gaat ‘ie aan. Hij begint dan nog niet te vibreren. Daarvoor moet je of nog een keer op dat knopje drukken, of op het knopje van de afstandsbediening klikken. De afstandsbediening doet het gelijk, je hoeft verder niks te doen om ze te laten koppelen.

De vibraties van de Cello vind ik een beetje aan de buzzy kant. Ze zijn wat licht en ook niet heel hard. In vergelijking met bijvoorbeeld de Lovense Lush 3 zijn deze vibraties echt wel weinig. Maar de Lush 3 is dan ook zo’n honderd euro duurder, dus dat is geen eerlijke vergelijking.

De ROMP Cello functioneert heel goed. De afstandsbediening doet het goed, ook op enkele meters afstand. Waar bluetooth vaak moeite heeft om door een lichaam heen te komen (hoe meer lichaam er om de toy zit, hoe moeilijker dat gaat), gaat dat met zo’n ouderwetse afstandsbediening gewoon prima.

Qua geluid hoor je de Cello wel als je goed luistert. In een restaurant zou dit prima kunnen, maar in wat stillere ruimtes zou ik het een beetje eng vinden.

De stimulatie de de ROMP Cello geeft, vind ik niet zo spannend. Ik voel het trillen in mijn vagina, maar ik word daar niet per se opgewonden van. Hij raakt mijn G-spot niet, tenminste, niet merkbaar. Ik heb ook echt wel wat meer druk nodig voor ik dat stimulerend kan vinden. Vibraties in mijn vagina vind ik meestal niet zo opwindend. Ik vind vibraties tegen mijn clitoris heel fijn, en beweging/druk bij mijn G-spot. Maar de rest van mijn vagina vind matige vibraties gewoon, ja, matig.

Nu is het wel zo dat zo’n trileitje met afstandsbediening heel spannend kan zijn. Als je dit samen met je partner doet op een plek die voor jullie spannend voelt, dan is het de totale beleving die het gewoon opwindend maakt. Zelfs ik, terwijl ik echt geen fan ben van zulke trileitjes, heb écht wel spannende momenten beleefd met dit soort speeltjes. En dat zou met deze ROMP Cello ook prima kunnen, ondanks de matige vibraties. Hij werkt goed en makkelijk en dat vind ik echt een pluspunt. Want niets is toch zo’n afknapper als een toy die niet wil connecten en een app die dan steeds niet werkt. Dan maar lekker zo’n ouderwetse afstandsbediening, die gewoon werkt!

Conclusie

De ROMP Cello is een budget-vriendelijk trileitje met afstandsbediening. De vibraties zijn een beetje matig, maar hij werkt wel heel goed. De afstandsbediening doet het direct en goed, ook door een lichaam heen en op een paar meter afstand. De Cello maakt niet zoveel geluid, maar je kan ‘m wel horen als het stil is en je goed luistert. Persoonlijk vind ik de stimulatie van zo’n trileitje niet zo spannend, maar de omstandigheden kunnen het spelen met een toy als deze toch zeker wel spannend maken.

Je kan de ROMP Cello voor 25,95 hier bestellen bij Sinful

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.