ROMP Beat

13-09-2021

Je weet vast dat ik van kleur hou voor mijn sextoys. De ROMP Beat is zo’n toy met een kleurencombinatie waar ik helemaal lekker op ga. Paars met felgeel, helemaal lekker. ROMP is een merk van WOW-Tech, wat je vast kent van Womanizer en We-Vibe. Maar ROMP is een stuk liever voor je portemonnee. Ik kreeg deze ROMP Beat van WOW-Tech.

Specs

Materiaal: siliconen, ABS (allemaal bodysafe)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 6 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 24,95 euro, hier te koop bij Easytoys
Is ’t wat? Ja, leuk dingetje!

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de romp beat De romp beat, het oplaadkabeltje, het happy/not happy kaartje en de gebruiksaanwijzing.

De ROMP verpakkingen zijn net zo kleurig als de ROMP toys zelf. Ik vind dat helemaal leuk. Extra leuk dat je dezelfde kleurencombinatie op de verpakking ziet als de toy zelf heeft.

In de verpakking vind je natuurlijk de ROMP Beat zelf, de gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje, een boekje met wat je kan doen als je wel of niet blij met de toy bent en een stickervelletje met ROMP stickers (niet op de foto). Op de achterkant van de gebruiksaanwijzing zie je nog een leuke print, die je eventueel ook nog in zou kunnen kleuren als dat iets is wat je leuk vindt. Het oplaadkabeltje van de ROMP Beat is best opvallend met het gele stekkertje. Ik vind dat dus super handig, want ik raak oplaadkabeltjes nogal snel kwijt.

Mijn eerste indruk van de ROMP Beat

De romp beat naast een lipstick. De achterkant van de gebruiksaanwijzing van de romp beat

De ROMP Beat heeft best een apart maatje. Het is een kleine vibrator, maar niet klein genoeg voor een minivibrator of bullet. Hierdoor is ‘ie geschikt om zowel inwendig in de vagina te gebruiken (voor anaal is ‘ie niet geschikt omdat ‘ie geen brede basis heeft) als uitwendig om de clitoris (of andere lichaamsdelen) mee te stimuleren. Lekker multifunctioneel dus.

De ROMP Beat heeft een soort voelbaar ruitenpatroon over de hele vibrator. Ook heeft ‘ie ribbels. Genoeg structuur dus. Met schoonmaken even extra opletten dat er geen restjes vuil achterblijven.

Onderop de Beat zit één knopje. Voor een vibrator met tien standjes vind ik één knopje altijd best wel irritant, maar aangezien deze vibrator nog net geen 25 euro kost, denk ik dat ik niet mag klagen hierover. De knop is trouwens wel vrij groot en makkelijk in te drukken, dat is fijn.

De test van de ROMP Beat

De romp beat in mijn hand De romp beat van de achterkant, je ziet het knopje goed.

 

Met een beetje Sliquid ging ik aan de slag, maar ook Pjur Woman Nude is echt een aanrader. Met glijmiddel voelen eigenlijk alle seksspeeltjes nog lekkerder. Kies wel een goed, waterbasisglijmiddel zonder irriterende ingrediënten zoals glycerine of parabenen.

Ik was best verrast door de diepe vibraties van de ROMP Beat. Kleine en goedkope vibrators hebben meestal buzzy vibraties. Die zijn licht en oppervlakkig en geven mij nauwelijks stimulatie. Maar deze vibraties voelen echt wel lekker aan. Er zijn zes steady standjes, maar er zit niet heel veel verschil tussen de standjes. Dat merkte ik bij de ROMP Hype ook al. Er zit natuurlijk wel genoeg verschil tussen standje één en standje zes, hoor, maar tussen bijvoorbeeld standje één en twee voel ik bijna geen verschil. Ik had dan liever drie steady standjes gehad, zodat je ook minder vaak hoeft te klikken op dat ene knopje om weer terug bij standje één te komen.

Standje zes trilt best wel stevig. Het is zeker niet de krachtigste vibrator die ik heb, bij lange na niet, maar voor zo’n klein vibratortje vind ik het echt heel goed. Het zijn diepe, redelijk krachtige vibraties, waarmee ik ook gewoon prima kan klaarkomen.

Ik heb de ROMP Beat ook inwendig gebruikt. Het is natuurlijk geen grote vibrator en hij heeft ook geen aparte vorm, dus dat voelde vrij basic. Het is wel leuk om een beetje mee te experimenteren. Zeker als je nog geen seksspeeltjes hebt, is het fijn dat dit ook een optie is, zodat je in elk geval een beetje kan ervaren of dit wat voor jou is. Ook is het lekker om de vibrator inwendig te laten trillen, terwijl je clitoris op een andere manier stimuleert of laat stimuleren door een partner. Dubbele stimulatie levert vaak nog lekkerdere orgasmes op! Wanneer dat je ding is, en je hebt wat meer budget, dan kan ik je zeker aanraden eens naar de We-Vibe Nova 2 te kijken, want die is toch wel de queen van de blended orgasms.

Naast steady standjes heeft de ROMP Beat ook vibratiepatronen. Ik ben zelf niet zo’n groot fan van deze patronen en ik hoor van meer mensen dat ze hier niet per se op zitten te wachten. Toch vind ik het leuk dat er toch vier patronen te gebruiken zijn in deze vibrator. Want de ROMP Beat is echt zo geschikt als eerste vibrator. En dan is het super leuk om uit te proberen wat je van vibratiepatronen vindt. Ik vind de vibratiepatronen trouwens best lekker als ik de vibrator inwendig gebruik. Zeker als ik ‘m combineer met een vibrator of luchtdrukstimulator voor mijn clitoris die wel steady stimuleert.

Conclusie

De ROMP Beat is echt een super leuke kleine vibrator. Hij ziet er super cute uit met die leuke kleurtjes en het reliëf, maar hij voelt ook gewoon goed. Ik merk niet zoveel van de ribbels en het ruitpatroon, maar de vibratie stimuleert zeker genoeg. De vibratie is best wel diep en redelijk krachtig. Je kan ‘m zowel inwendig in de vagina gebruiken als tegen de clitoris. Leuk om een beetje mee te experimenteren als je nog geen seksspeeltjes hebt, of als handig, klein speeltje voor er bij.

De ROMP Beat is hier te koop bij Easytoys, voor 24,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.