ROMP Bass Anal Plug

14-04-2023

Een vibrerende buttplug. Normaal niet echt mijn favoriete toy, want, hoe vaak ik ook ontdek dat ik het allemaal best wel lekker en spannend vind, net zo vaak vergeet ik het ook weer. En dan is het toch weer een drempel. Maar ik heb ‘m getest, de ROMP Bass Anal Plug, de buttplug met de originele kleurtjes. Ik kreeg ‘m van WOWTech.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: ja
Standjes: 20 waarvan 3 steady
Waterproof: ja (IPX7)
Verkoopprijs: 29,99 euro, hier te koop bij Orion 
Is ’t wat? Ja, leuk! Alleen dat knopje..

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de romp bass. De buttplug zelf ligt er naast. De zijkant van de verpakking van de romp bass, die er tegenaan leunt.

De ROMP verpakkingen zien er altijd heel vrolijk uit en helemaal in dezelfde kleuren als de toy die er in zit. Dit is ook het geval bij de verpakking van de ROMP Bass. Een petrolkleurige verpakking met gele details. Ik moest wel laggen om de ‘tag-line’ op de verpakking: ‘the hole truth’. Vind ik echt grappig, ik hou ook van zulke grapjes op (en in) verpakkingen.

Het doosje is vrij klein. Ik word er altijd wel blij van als een verpakking niet onnodig groot is. Op de voor- en achterkant zie je een foto van de buttplug. Op de zijkanten vind je informatie over deze vibrerende anaalplug.

In de verpakking vind je natuurlijk de ROMP Bass Anal Plug zelf, het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een boekje met veiligheidsinformatie.

Het oplaadkabeltje van de ROMP toys heeft altijd een geel stekkertje. Superhandig, want dan kan je hem altijd makkelijk herkennen. De gebruiksaanwijzing vind ik heel leuk, minder standaard dan normale gebruiksaanwijzingen en je krijgt ook tips voor het gebruik van deze plug. Zouden meer sextoymerken moeten doen.

Mijn eerste indruk van de ROMP Bass Anal Plug

De romp bass in mijn hand. De romp bass naast een lipstick.

Ik hou van aparte kleurtjes bij sextoys. En een tweekleurige sextoy is al helemaal leuk. Ik vind deze ROMP Bass dan ook echt heel tof qua look. De kleurencombinatie van petrol met geel vind ik heel leuk, maar ook de vorm van het gele deel vind ik tof. Dat het niet gewoon recht toe recht aan is, maar echt op een leuke manier. Dat geeft de Bass gelijk een hippe uitstraling.

Het voetje van de plug is vooral lang en niet superbreed. Dit is een hele veilige vorm voor een buttplug, want hij kan nooit naar binnen schieten. Maar dit is ook een comfortabele vorm, want het deel wat tussen je billen zit, is niet te breed. Hierdoor verwacht ik dat je de ROMP Bass comfortabel en veilig kan dragen, ook voor langere tijd.

Het siliconen voelt lekker glad en zacht aan, en het nekje van de buttplug is een beetje flexibel, wat het ook weer comfortabeler maakt met dragen.

De test van de ROMP Bass Anal Plug

De romp bass naast een flesje sliquid sassy. Het knopje van de romp bass op de onderkant.

Nou, dan was het toch echt tijd om ‘m te gaan testen, deze ROMP Bass Anal Plug. Ik zeg bijna in elke review dat glijmiddel écht van toegevoegde waarde is, maar bij anale toys geldt dat nóg meer. De anus wordt niet van zichzelf vochtig, zoals een vagina dat wel kan. Om beschadigingen en (kleine) scheurtjes te voorkomen, is het dus nodig om glijmiddel te gebruiken. Omdat deze sextoy van siliconen is, kan je daar beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Een goed waterbasisglijmiddel is dus the way to go. Ik kies het liefst voor een glijmiddel van Sliquid of Pjur Woman Nude, omdat deze glijmiddelen geen irriterende ingrediënten hebben. Er bestaan ook speciale glijmiddelen voor anaal, maar dat is niet nodig. Kan geen kwaad natuurlijk (als het een glijmiddel zonder irriterende of verdovende ingrediënten is dan(, maar zeker geen must.

Ik vind het altijd het fijnst om wat dikker glijmiddel te gebruiken, zoals Sliquid Sassy, en dat breng ik dan zowel aan op de plug als op mijn anus. Wanneer je nog niet zo gewend bent aan iets anaal inbrengen, kan het fijn zijn om eerst gewoon even rondom het gebied van je anus te masseren. Of om de plug vast aan te zetten en met de vibratie vast de buitenkant van je anus te stimuleren.

Rustig aan doen vind ik essentieel met alle anale spelletjes, niks forceren. En als het niet lukt, dan kan je het altijd later nog eens proberen. Echt no shame als het niet gaat. Je doet het omdat je het lekker vindt, dus als het niet goed of niet lekker voelt, ga je toch gewoon wat anders doen.

Voor mij werkte de vorm van de ROMP Bass Anal Plug echt heel goed. Omdat de top van de plug vrij smal is en hij langzaam iets breder wordt, vond ik ‘m best makkelijk om in te brengen. Het voelde goed en al snel zat ‘ie comfortabel op z’n plek. Het voetje viel, zoals ik al verwacht had, comfortabel tussen mijn billen zonder dat het voelde alsof daar van alles in de weg zat.

Maar het knopje van de Bass zit daar dan ook. Niet de meest handige plek om je toy dan te bedienen. Een app of een afstandsbediening was wel echt fijner geweest. Maar nou ja, ROMP is natuurlijk wel een budget-friendly merk, dus ik snap de keuze hierin ook wel.

Handige tip is wel om de ROMP Bass vast aan te zetten voor je ‘m inbrengt. Je moet namelijk eerst een keer lang op het knopje drukken om ‘m aan te zetten, en daarna nog een keer om ‘m te laten beginnen met vibreren. Dus je kan ‘m aanzetten zonder dat ‘ie al vibreert. Scheelt toch weer moeilijk gedoe als ‘ie al in je zit.

Hoewel ik het dus niet fijn of handig vind om tussen mijn billen op het knopje van mijn toy te moeten drukken, voelde de ROMP Bass wél heel lekker. De vibraties voelen echt goed. Ze zijn redelijk krachtig en niet superdiep. En dat is precies het soort vibratie wat ik fijn vind voor anaal. Want te diepe vibratie voelt voor mij daar écht niet lekker. En te buzzy voelt nergens lekker.

Volgens de verpakking en gebruiksaanwijzing heeft de Bass totaal tien standjes, maar volgens mij voel ik er toch echt twintig. Dat vind ik een beetje verwarrend. De eerste drie standjes vibreren steady, en dan komen er volgens mij dus zeventien vibratiepatronen. Ik vind het ook veel, maar nou ja, dat is wat ik voel.

De ROMP Bass zit verder echt fijn, de vibraties voelen goed. Ik vind het zelf lekker om ‘m te combineren met een andere sextoy, zoals de Womanizer Duo. Driedubbele stimulatie, whoohoo! Dat zijn écht goede blended orgasms!

Conclusie

De ROMP Bass Anal Plug ziet er supertof uit en voelt ook heel lekker. Hij is makkelijk in te brengen, hij draagt comfortabel. Alleen het knopje zit wel tussen je billen als je ‘m draagt. Een afstandsbediening was écht heel fijn geweest. Maar ook al is ‘ie dus wat onhandig te bedienen, het is wél een hele fijne buttplug. Ook zonder vibratie kan je ‘m prettig dragen. En met vibratie is het extra leuk om ‘m te combineren met nog andere toys, voor extra stimulatie. Ja, ik vind deze ROMP Bass leuk!

Je kan de ROMP Bass hier bestellen bij Orion voor 29,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.