Rocks-Off Ruby Glow Blush

18-07-2022

De Rocks-Off Ruby Glow Blush is een aparte sextoy, het is namelijk een sextoy om op te zitten en die zie je niet zo veel. Eerder schreef ik al eens over de Vibe Pad, wat een soortgelijke toy is, maar dan veel groter. Ik was benieuwd hoe de Ruby Glow Blush zou voelen. Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: De vibrator wel, de basis niet
Verkoopprijs: 119,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Het is zeker een aparte en multifunctionele toy.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de rocks-off ruby glow blush De rocks-off ruby glow blush, de gebruiksaanwijzing en de oplaadkabeltjes

De verpakking van de Rocks-Off Ruby Glow Blush is vrij donker, dat is wel een beetje de stijl van Rocks-Off. Je ziet een foto van de sextoy op een zwarte achtergrond en in rosegold letters de naam van de sextoy. Zoals eigenlijk altijd vind je op de achterkant van de verpakking wat informatie over dit seksspeeltje.

In de doos vind je de Ruby Glow Blush zelf, die bestaat uit een basis, de vibrator zelf en een afstandsbediening. Voor zowel de vibrator als de afstandsbediening krijg je ook een oplaadkabeltje en dan zit er natuurlijk ook nog een gebruiksaanwijzing in de verpakking.

Mijn eerste indruk van de Ruby Glow Blush

De rocks-off ruby glow blush naast een lipstick De rocks-off ruby glow blush in mijn hand

Ik had de eerdere versie van de Ruby Glow al in huis, maar omdat die eigenlijk nergens in Nederland te koop was, heb ik er nooit een review over geschreven. Deze nieuwe uitvoering ziet er ook duidelijk verbeterd uit. Deze sextoy bestaat uit twee delen. Het bovenste deel is ook te gebruiken als losse vibrator. Maar wanneer je ‘m op de basis laat liggen, kan je er dus op zitten.

De Ruby Glow Blush ziet er tof uit. Het shiny rood van de basis vind ik heel tof en in de afstandsbediening zie je dat ook weer terug. Het siliconen voelt zacht en glad aan.

Op de onderkant van de Glow Blush zitten de knopjes. Wanneer hij in het basisstation ligt, kan je daar dus niet bij. Daarvoor krijg je de afstandsbediening er bij. Die je natuurlijk ook kan laten gebruiken door iemand anders. De afstandsbediening zou tot zo’n tien meter moeten werken, maar dat hangt af van allerlei omstandigheden.

Humping of grinding

De rocks-off ruby glow blush en de basis De afstandsbediening van de rocks-off ruby glow blush

Er zijn natuurlijk super veel manieren om te masturberen. Zelf vond ik de OMG Yes website super leuk en interessant. Ik heb daar allerlei (voor mij) nieuwe masturbatietechnieken geleerd. Sommige mensen masturberen graag door ergens tegenaan of op te ‘rijden’. Dat kan je ook wel humping of grinding noemen. Wanneer je daar vibraties bij wil, kan je natuurlijk een wandvibrator neerleggen en daar op gaan zitten, maar dat is niet ideaal. De Rocks-Off Ruby Glow Blush is speciaal ontworpen voor deze masturbatietechniek.

De ontwerpster van deze sextoy schrijft erotische verhalen en ze wilde graag tijdens het schrijven gestimuleerd worden. Ze zocht dus een seksspeeltje voor op haar stoel. Omdat ze niet kon vinden wat ze zocht, heeft ze de Ruby Glow ontworpen. Helemaal leuk vind ik dat! En dit is dus de verbeterde versie daarvan.

De test van de Rocks-Off Ruby Glow Blush

De rocks-off ruby glow blush naast een flesje sliquid glijmiddel De onderkant van de basis van de rocks-off ruby glow blush

Ik had een beetje moeite met de knopjes van de Ruby Glow. Blijkt dus dat je één van de twee knopjes lang moet indrukken om ‘m aan te zetten, maar dan gaat er nog niks trillen. Je kan dan de vibratie dan met de afstandsbediening aanzetten, of door nog een keer op één van de twee knopjes op de vibrator te drukken. Er zijn twee motoren, één in de punt van de vibrator en één in het midden van de vibrator (in dat heuveltje). Als je het eenmaal snapt, is het simpel. Natuurlijk gebruikte ik ook een beetje waterbasisglijmiddel bij deze sextoy, ik koos voor mijn favoriete glijmiddel Sliquid.

Deze Ruby Glow is multifunctioneel, maar ik koos er voor om ‘m eerst te gebruiken in het basisstation. Toen kwam ik er achter dat wij nog steeds geen harde, platte stoelen in huis hebben. Dat is wel het fijnst, als je ‘m gewoon op een recht, hard oppervlak kan leggen. Uiteindelijk heb ik ‘m gebruikt op mijn Swopper, wat een beetje gek was, want die heeft dus een bolle zitting. Maar het ging best!

De vibrator en het basisstation blijven goed aan elkaar zitten door middel van magneetjes. Op de onderkant van het basisstation zitten ook nog wat stukjes siliconen, zodat ‘ie ook op een glad oppervlak niet wegglijdt.

Dit is een manier van masturberen die ik normaalgesproken nooit doe, dus het was echt even wennen. Extra omdat die Swopper dus zelf ook beweegt. Hoewel de Ruby Glow Blush niet zo groot is, voelde het toch wel als een ding zo tussen mijn benen. Het hoogste uitstekende deel van de vibrator trilt tegen je clitoris, het middelste heuveltje tegen de ingang van je vagina en het achterste bobbeltje tegen je perineum of anus. Het paste allemaal wel lekker, de vormen sluiten aan bij mijn lichaam en dat voelde fijn.

De vibraties zijn voor mijn smaak toch net niet diep genoeg. Wanneer de vibraties echt diep en krachtig zouden zijn, zou dit denk ik echt awesome voelen. Maar ik miste daar dus wel wat kracht en diepte. Het voelde allemaal wel lekker en fijn, maar ik werd er niet direct super opgewonden van. Wellicht komt dat ook omdat dit dus niet een manier van masturberen is die ik gewend ben. Ik vond het wel super leuk om te proberen.

De afstandsbediening van de Ruby Glow Blush werkt makkelijk. Wanneer de vibrator aanstaat, kan je de afstandsbediening gelijk gebruiken. Het kost geen extra tijd of moeite om ‘m te koppelen.

De Ruby Glow Blush als losse vibrator

De rocks-off ruby glow blush in mijn hand De onderkant van de rocks-off ruby glow blush

Dan kan je de Glow Blush dus ook nog los gebruiken, zonder het basisstation. Omdat de bovenkant een flinke kromming heeft, had ik al het idee dat ‘ie mijn G-spot goed zou stimuleren. Nou, dat was ook zeker zo. Hij wist mijn G-spot makkelijk te raken en op die manier kon ik vrij makkelijk klaarkomen. Mijn G-spot is nu eenmaal vrij makkelijk met wrijving, en wrijving geeft deze vorm zeker.

De vibraties voelden hier ook lekker, maar niet super imponerend. Wat ik wel leuk vind, is dat wanneer je de Ruby Glow in en uit je vagina beweegt, dat het middelste bobbeltje steeds even tegen je clitoris aankomt. Omdat daar ook een vibratiemotor inzit, voelt dat extra lekker.

Natuurlijk kan je de vibrator ook gebruiken om alleen je clitoris mee te stimuleren, maar zelf vind ik de vibraties daar niet krachtig genoeg voor. Ik ben nu eenmaal een beetje een power queen en natuurlijk ontzettend verwend met het aantal goede sextoys wat ik al in mijn bezit heb.

Conclusie

De Rocks-Off Ruby Glow Blush is een leuke en originele sextoy. Je kan ‘m zittend gebruiken en er op grinden. Super handig voor mensen die graag op deze manier masturberen, of voor mensen die moeite hebben om een sextoy vast te houden.

Hij is ook te gebruiken als losse vibrator, waarbij hij ook goed is voor G-spot stimulatie. De vibraties zijn middelmatig, van mij had dat wat dieper en krachtiger gemogen, maar het is zeker niet slecht.

Je kan de Rocks-Off Ruby Glow Blush hier bestellen bij Easytoys voor 119,99 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.