Rocks-Off Atomic Streamlined Elegance en Bamboo Fire

01-04-2018

Sextoy review by Tess: Rocks-Off Atomic Streamlined Elegance en Bamboo Fire

Heel lang geleden heb ik wel eens een speeltje van het merk Rocks-Off gehad, maar die heb ik inmiddels al lang niet meer. Dus eigenlijk had ik nog nooit iets van Rocks-Off getest. Ze zijn vooral bekend om hun bullet vibrators, waar ze dan ook een heleboel soorten van hebben. Ik kreeg twee super mooie mini vibrators opgestuurd: de Atomic Streamlined Elegance en de Bamboo Fire.

Verpakking

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireBeide verpakkingen zien er best wel tof en heel herkenbaar uit met zwart en goud. De Rocks-Off verpakkingen hebben altijd deze stijl. Wat een leuk detail is, is dat het printje op het zwart wel per verpakking verschilt. Bij de Bamboo Fire heeft de zijkant ook nog een mooi, glimmend vlammenprintje. Omdat de voorkant van de verpakking van doorzichtig plastic is, kan je het product zelf gelijk zien. Zeker in een winkel vind ik dit echt wel prettig, want het is toch fijner om het echte product te zien in plaats van alleen een foto, waarvan je dan ook weer niet weet of het ook de ware grote is of niet.

Verborgen gebruiksaanwijzing

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireAchterin de verpakking, eigenlijk het achterwandje in de binnenkant, daar zit de gebruiksaanwijzing verstopt. Ja, echt verstopt, ik kwam er eigenlijk bij toeval uit. Je kan het achterkantje er dus uitschuiven en op de achterkant staan dan dus de gebruiksaanwijzing. Ook vind je daar nog een papiertje voor de garantie. Toen ik in sexshops werkte, heb ik best vaak producten van Rocks-Off verkocht, maar al die jaren heb ik hier geen weet van gehad. Wel staat op de achterkant van de doos dat de ‘product instructions’ in de doos zitten, maar alsnog had ik het dus nog nooit gevonden.

Raarrr

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireIk moet zeggen dat er in deze gebruiksaanwijzing toch wel wat dingen stonden die ik niet helemaal goed kon plaatsen. Zo staat er bijvoorbeeld dat je met schoonmaken moet uitkijken omdat vloeistof je toy kan beschadigen en ook kan reageren met batterijen. Terwijl de toys volgens de achterkant 100% waterproof zijn. Ook staat dat als je (misschien) zwanger bent, je eerst een dokter moet raadplegen voor je dit seksspeeltje gebruikt. Ik zou echt geen reden weten waarom je, als je zwanger bent, eerst aan je dokter zou moeten vragen of je een mini vibrator mag gebruiken. Gewoon niet één. Het zal wel een Amerikaans ding zijn, denk ik.

Shiny & pretty

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireBeide vibrators zien er echt super tof uit. Ze zijn super shiny en hebben kleurverloop. Dat is iets wat ik eigenlijk nog niet bij andere sextoys heb gezien en ik vind het echt heel erg mooi. De Atomic Stramlined Elegance gaat van zilver naar lichtblauw naar wat dieper blauw en de Bamboo Fire gaat van een kleur die een beetje tussen koper en rood in zit naar zilver in de punt, met een super mooi kleurverloop daar tussen in. Het is best moeilijk te omschrijven, en nog moeilijker om op de foto vast te leggen, maar ze zien er allebei dus echt prachtig uit. In het echt dan, op de foto’s niet zo.

Zoek de verschillen

Qua vorm zijn de Bamboo en de Atomic natuurlijk heel anders, maar ik had niet echt verschil in functionaliteit verwacht. Ja, wel dat het gevoel dus anders zou zijn door de vorm, maar ik dacht dat de vibraties en de standjes precies hetzelfde zouden zijn. Maar dat is dus helemaal niet zo en dat verbaasde me echt. Eigenlijk ook wel leuk.

Standjes

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireBeide sextoys hebben tien standjes, maar ze zijn toch net iets anders, in ook een iets andere volgorde. Het opvallendst daarbij vind ik dat de Bamboo begint met het hardste steady standje. De volgende twee standjes zijn ook steady, maar worden steeds iets zachter. Ik heb dit één keer eerder meegemaakt bij de Fifty Shades Freed Crazy for You, en daar was ik toen al niet amused over. En nu nog steeds niet. Waarom zou je dat willen? Ja, ik ga uiteindelijk ook altijd gewoon voor steady standje drie, dus dan zou je denken dat het misschien makkelijk is om daar maar gelijk mee te beginnen. Die gedachtegang kan ik me best voorstellen. Maar ik wil het niet. Ik wil gewoon zachtjes beginnen. Ook ben ik er inmiddels gewoon zo aan gewend dat bij bijna elke vibrator het gewoon van zacht naar hard gaat, ik wil niet dat dat bij één (of twee) vibrator(s) ineens anders is. Gewoon niet. Het is irritant.

Batterijen

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireDe Bamboo en Atomic werken allebei op 1 AAA batterij. Vaak zijn seksspeeltjes die op batterijen werken goedkoper dan oplaadbare sextoys, dus dat kan wel echt een voordeel zijn, als je niet te veel geld er aan wilt uitgeven. Maar in mijn ervaring is het ook zo dat seksspeeltjes die op batterijen werken, zeker als het maar één batterij is, vaak niet zo heel krachtig zijn.

Bamboo is beter

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireDe vibraties van de Bamboo dieper en krachtiger dan die van de Atomic. De Bamboo vind ik echt wel oké qua vibraties. Persoonlijk hou ik wel van nog een stuk dieper en krachtiger, maar zeker gezien de prijs en het formaat is het gewoon goed. De Atomic daarentegen, voldoet wat bij betreft gewoon niet. Hij ziet er super leuk uit, maar die vibraties zijn gewoon echt niet goed. Erg buzzy, waardoor het dus allemaal heel oppervlakkig en kietelig (niet op een goede manier) blijft. Super jammer dus.

Mooi is ook niet alles

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireDe Atomic Streamlined Elegance ziet er wel echt heel leuk uit, maar daar blijft het voor mij ook bij. De vibraties zijn dus niet goed, maar de vorm werkt voor mij ook helemaal niet. De twee pootjes aan de bovenkant staan best wel ver uit elkaar, waardoor ze bij mij gewoon niet één goed plekje raken. Ik vind het echt heel lekker als een vibrator twee pootjes heeft, die dicht naast elkaar staan, zodat mijn clitoris daar precies tussen kan vallen. Mijn clitoris wordt dan aan beide zijkanten gestimuleerd en dat is echt heel lekker. De We-Vibe Gala is hier echt een geweldig voorbeeld van. Maar je moet wel een hele grote clitoris hebben, wil de Atomic dat bereiken. En ik heb die in elk geval niet. Ik heb wel gewoon nog één pootje gebruikt om mijn clitoris te stimuleren, wat natuurlijk best gaat, maar, waarom heb je dan die toffe vorm? Dan kan je net zo goed een normaal gevormde bullet of mini vibrator hebben.

Veelzijdige Bamboo

Rocks-off atomic streamlined elegance en bamboo fireDe vorm van de Bamboo ziet er niet alleen tof uit, maar voegt dus wél wat toe. Er zijn eigenlijk drie verschillende kanten (nou vier, maar de twee zijkanten zijn natuurlijk gewoon hetzelfde) die ook alle drie echt anders aanvoelen. De schuine voorkant is echt heel geschikt om tegen je clitoris aan te leggen. De platte achterkant voelt wel een beetje hetzelfde, maar het is toch een subtiel verschil. Met de zijkanten kan je een nog kleiner gebied stimuleren, wat ik persoonlijk altijd erg lekker vind. Het was echt leuk om met deze verschillende kanten te experimenteren en de verschillen te voelen. Dat maakt deze toy echt veelzijdig en leuk om te gebruiken. Zeker omdat de vibraties ook echt wel oké zijn, zou dit echt wel een toy zijn die ik je zou aanraden als je gewoon een niet te dure, kleine vibrator zoekt. En hij is ook nog eens heel mooi.

Conclusie

De Atomic Streamlined Elegance ziet er echt heel mooi uit, maar daar blijft het ook bij. De vibraties voldoen niet en de vorm ziet er leuk uit maar voegt echt niks toe.
De Bamboo ziet er ook mooi uit, maar is wel heel functioneel. De vibraties zijn echt oké, redelijk diep en krachtig en door de vorm kan hij op verschillende manieren aanvoelen. Een leuke, veelzijdige toy, voor een leuke prijs.

Je kan de Bamboo hier bestellen bij Bol voor 17,90 

De Rocks-Off Atomic kan je hier bestellen bij Bol voor 22.90.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Die kleuren zijn echt heel tof! Ik was daarom wat teleurgesteld bij de eerste link naar de bamboo, dat zijn effen kleuren (in diverse varianten roze. Ik hou niet van roze). Maar de tweede link heeft kleurverloop in blauw en rood (helemaal beneden kun je een kleur aanklikken). Dus voor de shiny vetaal je 5 euro meer. Maar ja, SHINY!

    Antwoord
    • Oooh je hebt gelijk, ik dacht dat die roze de Fire was! Ik ga het gelijk aanpassen, dankjewel!

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.