Rimba Valencia Mini Wandvibrator

29-07-2022

Wandvibrators zijn hele populaire sextoys, maar ze zijn natuurlijk wel groot en daardoor soms een beetje lomp. Gelukkig zijn er ook mini wandvibrators, zoals deze Rimba Valencia Mini Wandvibrator. Met mini wandvibrators is het altijd even afwachten. Natuurlijk kan je niet dezelfde power verwachten als bij een grote wandvibrator, maar de kracht varieert nogal van ‘dit stelt echt niks voor’ tot ‘wow, zoveel power had ik niet verwacht van zo’n klein ding’. Ik was benieuwd hoe dat bij deze Valencia zou zijn, die ik kreeg van WebXclusive.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes
Waterproof: ja
Verkoopprijs: rond de 35 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Klein maar fijn!

De verpakking en de inhoud

De rimba valencia mini wandvibrator  in de verpakking De rimba valencia mini wandvibrator  op de verpakking, het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Nou, voor de verpakking hoef je deze Rimba Valencia Mini Wandvibrator niet te kopen. Het is een vrij saaie witte doos, met een doorkijkje, zodat je de minivibrator al ziet liggen in de doos. Op de achterkant vind je natuurlijk wat informatie over dit seksspeeltje en dat is het wel. Weinig spannends of leuks aan, gewoon puur praktisch.

In de verpakking vind je natuurlijk de Rimba Valencia Mini Wandvibrator zelf, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Rimba Valencia Mini Wandvibrator

De rimba valencia mini wandvibrator  naast een lipstick De rimba valencia mini wandvibrator  in mijn hand.

Wat is ‘ie cute! Dat was het eerste wat ik dacht toen ik de Valencia uit de verpakking haalde. Hij is klein en met die ronde vormen ziet ‘ie er gewoon echt schattig uit. Deze mini wandvibrator is gemaakt van siliconen, waardoor ‘ie lekker glad en een beetje zacht aanvoelt. Op de voorkant van het handvat zit één knopje, wat eigenlijk meer een deukje is. Op de achterkant zit een zilverkleurig plastic plaatje. Dat is puur voor de looks. Van mij hoeven zulke plastic inzetjes eigenlijk nooit, want dat is nou precies een plek waar vuil zich verzamelt. Zeker bij zo’n kleine toy kan daar makkelijk glijmiddel of ander vocht tussenkomen.

Hetzelfde geldt voor de ribbeltjes op de kop van de Valencia. Ja, het ziet er wel leuk uit, het maakt de sextoy iets minder saai qua looks, maar in de praktijk betekent dit gewoon extra schoonmaakwerk, terwijl deze ribbeltjes qua gevoel echt niks toevoegen. Zeker omdat ik denk dat deze toy er óók leuk uit zou zien zonder deze ribbeltjes en zonder het zilveren plaatje, vind ik dat dan een beetje jammer.

De test van de Rimba Valencia Mini Wandvibrator

De rimba valencia mini wandvibrator  naast een flesje sliquid De rimba valencia mini wandvibrator  waarvan je het knopje ziet.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel en ik raad jou aan dat ook te doen. Waarom? Dat leggen Jay en ik in deze video uit.

Toen ik de Rimba Valencia Mini Wandvibrator aanzette, was ik zeker niet teleurgesteld, want standje één is gelijk al best krachtig. De vibraties neigen wel een klein beetje naar buzzy, maar de kracht compenseert wel. Het voelde als een fijne stimulatie van mijn clitoris.

De Valencia heeft tien standjes, maar die zijn een beetje raar ingedeeld. Meestal heb je eerst de steady standjes en daarna de vibratiepatronen. De Valencia begint ook met twee steady standjes, dan komen er vijf patronen en dan weer drie steady standjes. Maar die laatste drie steady standjes gaan van medium naar hard en dan naar zacht. En dan komt weer standje één, die iets harder is dan het laatste zachte standje. Super vreemd! Zelf hou ik van wat meer voorspelbaarheid qua standjes, zodat ik altijd makkelijk mijn favoriete standje terug kan vinden (meestal is dat gewoon het hardste steady standje), maar voor mensen die zich graag laten verrassen, zou dit wel perfect zijn.

Nadat ik best wel vaak op het knopje geklikt had, tot ik bij mijn favoriete standje was, ging het eigenlijk allemaal gewoon heel goed. De Valencia is klein, maar toch makkelijk vast te houden. De vibraties zijn niet super geweldig, maar zeker wel voldoende. Voor zo’n kleine vibrator en een vibrator uit deze prijsklasse vind ik het wel prima.

Sommige patronen voelen ook best lekker, maar om dan daarna dat ene lekkere patroon weer terug te vinden is bij deze vibrator wat lastiger. Maar het belangrijkste is denk ik toch wel dat ik fijne orgasmes van deze Rimba Valencia Mini Wandvibrator kreeg. En een voordeel: hij is makkelijk mee te nemen! Dus als je op vakantie gaat, of naar een spannende date of een kinky feestje, je stopt deze Valencia heel makkelijk in je tas, want hij neemt toch bijna geen ruimte in.

Conclusie

De Rimba Valencia Mini Wandvibrator is best wel een leuke miniwandvibrator. De vibraties zijn best krachtig, maar neigen iets naar buzzy. De volgorde van de standjes is een beetje verwarrend, maar de stimulatie die je krijgt van deze Valencia is wel lekker! Door z’n formaat ziet ‘ie er schattig uit en is ‘ie makkelijk mee te nemen.

Je kan de Rimba Valencia Mini Wandvibrator hier bestellen bij bol.com voor rond de 36 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.